- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ? за тревицата
Можеш ли да се зарибиш от едно пробване?
estestveno 4e DA VSI4KI NARKOMANI TAKA PO4VAT![]()
be crazy!!!..and love the world!
Иначе едно масурче ква пара е и ако знаете кажете къде в Търговище мога да си намеря, 10х предварително![]()
Това е истинският начин по който се чувствам
Обещан от твоето лице
Звука на гласа ти
Запиечатан в моите спомени
Дори и да не си с мен
Аз съм с теб
ами от 1 пушене нз... от едно напушване 80% .... първия път като упитах не ме хвана, но на втрория път ме хвана и след това бях сигурна че пак ще пробвам ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
70-80% от хората не ги хваща от първия път (незнам що) За пристрастяване трудно можем да говорим, но след като пробваш един път със сигурност ще ти се иска да запалиш втори и трети и така нататък. Аз лошо в козчето не виждам стига да е с приятна компанийка \
/
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
към тревата НЕ се развива нито психическа, нито физическа зависимост.. друг е въпросът, че ще ти хареса мн и ще искаш и пак и пак и отново и отново.. еееех щастлив живот.. аххахахах![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Пуша трева вече пета година редовно. Към днешна дата не съм пушил от около месец... та не, не се зарибяваш от първия масур.
НЕ УБИВА ПОСЛЕДНИЯ МАСУР, УБИВА ПЪРВИЯ! (както биха казали "Майки срещу дрогата" )![]()
![]()
![]()
гадни наркоси, да умрете.
Противоречие.Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
''............GANJA 6TOM MI PODADAT NE MOGA DA OTKAJA V USTATA SI VEDNAGA 6TE Q SLOJA I MOITA JAJDA 6IBANA ZA MNOO DNI 6TE OTALOJA ZA6TOTO AZ SAM VE4NO GLADEN NO NE SI POMISLQI TI DORI ZA MIG ZA TRAMPLINA GADEN KAM BEZDANNOTO MORE OT DROGAAAAA-JELEKTROJENI-ZNAM KAKVO DA PRAVQ MOGA I KAKVO NEMOGA.
VE4E NE POMNQ PU6A OTDAVNA I NEMISLQ DA SPIRAM,ASANSIORA ZA NAGORE LOVQ I SRED OBLACITE SPIRAM........................A 6IBANATA MI ISTORIQ E TAKAVA OBI4AM VSI4KO NAPU6EN DA PRAVQ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAA A
"..NEMISLQ DA SPIRAM,ASANSIORA ZA NAGORE LOVQ I SRED OBLACITE SPIRAM........................A 6IBANATA MI ISTORIQ E TAKAVA OBI4AM VSI4KO NAPU6EN DA PRAVQ.."
има нещо вярно в думите на Спенс ..и то доста .. заслужава уважение човека !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
RESPECTПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
не е противоречие, защото ако имаш някаква причина и искаш можеш да спреш да пушиш за какъвто период от време искаш и това няма да срине психиката ти, просто ще ти е леко тъпо и скучно, но нищо повече.. всичко зависи от решението на дадения човек, а не от непреодолима подсъзнателна необходимост от вещество, както е всъщност психическата зависимост и нея и да искаш не можеш да я преодолееш.. а тук става въпрос за личен избор - искаш или не да пушиш.. тфа е.. пийсПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Аз не съм постоянен пушач , но на купон съм пушила веднъж два пъти малко друсана трева . Но все още не съм се зарибила![]()
Ако имаш причина и воля всичко можеш да спреш, по това което ти казваш излиза, че към нищо няма психическа зависимост...Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Die poser.Първоначално написано от COLT
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
не е вярно.. има психическа зависимост към някои неща.. и дори аз в момента се боря с една дооооста голяма психическа (че и от части физическа) зависимост към амфетките.. е ако знаеш за кфо става въпрос, ще разбереш, че няма нищо общо с това да спреш козчето за два-три дни.. доста по-различно е.. ами за бонбонките да говорим ли? за онази безкрайна красота, която искаш да испиташ пак и пак.. и ако си преживял някакво такова неудържимо желание и ако си праскал линията, когато цялото ти същество крещи да не го правиш, ще ме разбереш за какво ти говоря.. тревичката е нещо по-лесно, макар и най-красивото.. но все пак.. аз никога не съм спирала да пуша хахахахахахахха може и да не успея.. знам ли хахахаха но и не съм искала, защото тревата е щастие без странични ефекти.. а другото е шит.. промива ти мозъка..Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Е, не знам, винаги ми се е струвала тъпо живота да ти се върти около прахчета, тревички, бонбончета... хей, но това съм аз.Никога няма да ви разбера и вие мен.. проблема на комуникацията
Дано се отърсиш от зависимостите си :P
добре.. мирПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Еми аз принципно пуша трева,макар и не много често и вече от месец не съм пушила и нищо ми няма.Не отричам,че ми са пуши,обаче не съм изпадала в някви агресии.Но принякой хора има влияние и от главно по тея най-зарибените.Бившия ми авер например пушеше всеки ден нон стоп и като му забраних и около седмица не беше пушил и беше мн зле...
taka e da budem razli4ni li4en izbor e tva mi da stanem pederasi basi qkoto glei to ot edin put ebane stava li se pedal dai da vi eba da vidite 4e ne puk i to sega e moderno da si gei 6e vi eba jivota vi 6te e vesel razli4en i moderen kato da vzima6 narkotici kvo mu e lo6oto!Tupi teenove mrete v laina ako darjavata raz4ita na nqkvi kadeto mislqt po cql den za napu6vane tejko ni!poslednata ni nadejda sa skinarite da za6titqt taq durjava
dano i ti i maikati da umre 4ooobanin mekekekПървоначално написано от COLT
jointa e rastenie 4aq su6to prevete si izvodi xaxaxa
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ei usro sma4kan 4aq bil treva tup guz trevata se izpolzvala i s le4ebna cel mi to i morphina se izpolzva za medicinski celi tup selqk takuv dai da se bodeme i da si injektirame morphin tapak zadrusten maika mu nqma da umre ama ti sled godini sas sogurnost da ne govorim 4e na pogrebenieto ti 6te ima 3-ma 4oveka ako ne i po-malko jalki cigani
ne sym napisal 4aq e treva a restenie malumnik i morfina nqma ni6to ob6to s trevata
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy