.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

? за тревицата

Можеш ли да се зарибиш от едно пробване?

Град
    dimitrovgrad
    estestveno 4e DA VSI4KI NARKOMANI TAKA PO4VAT
    be crazy!!!..and love the world!

Иначе едно масурче ква пара е и ако знаете кажете къде в Търговище мога да си намеря, 10х предварително
    Това е истинският начин по който се чувствам
    Обещан от твоето лице
    Звука на гласа ти
    Запиечатан в моите спомени
    Дори и да не си с мен
    Аз съм с теб

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами от 1 пушене нз... от едно напушване 80% .... първия път като упитах не ме хвана, но на втрория път ме хвана и след това бях сигурна че пак ще пробвам ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

70-80% от хората не ги хваща от първия път (незнам що ) За пристрастяване трудно можем да говорим, но след като пробваш един път със сигурност ще ти се иска да запалиш втори и трети и така нататък. Аз лошо в козчето не виждам стига да е с приятна компанийка \/
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Супер фен
    към тревата НЕ се развива нито психическа, нито физическа зависимост.. друг е въпросът, че ще ти хареса мн и ще искаш и пак и пак и отново и отново.. еееех щастлив живот.. аххахахах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Пуша трева вече пета година редовно. Към днешна дата не съм пушил от около месец... та не, не се зарибяваш от първия масур.
    НЕ УБИВА ПОСЛЕДНИЯ МАСУР, УБИВА ПЪРВИЯ! (както биха казали "Майки срещу дрогата" )

гадни наркоси, да умрете.

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    към тревата НЕ се развива нито психическа, нито физическа зависимост.. друг е въпросът, че ще ти хареса мн и ще искаш и пак и пак и отново и отново.. еееех щастлив живот.. аххахахах
    Противоречие.

Град
    OUT OF SPACE
    '' ............GANJA 6TOM MI PODADAT NE MOGA DA OTKAJA V USTATA SI VEDNAGA 6TE Q SLOJA I MOITA JAJDA 6IBANA ZA MNOO DNI 6TE OTALOJA ZA6TOTO AZ SAM VE4NO GLADEN NO NE SI POMISLQI TI DORI ZA MIG ZA TRAMPLINA GADEN KAM BEZDANNOTO MORE OT DROGAAAAA-JELEKTROJENI-ZNAM KAKVO DA PRAVQ MOGA I KAKVO NEMOGA. VE4E NE POMNQ PU6A OTDAVNA I NEMISLQ DA SPIRAM,ASANSIORA ZA NAGORE LOVQ I SRED OBLACITE SPIRAM........................A 6IBANATA MI ISTORIQ E TAKAVA OBI4AM VSI4KO NAPU6EN DA PRAVQ HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAA A

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    "..NEMISLQ DA SPIRAM,ASANSIORA ZA NAGORE LOVQ I SRED OBLACITE SPIRAM........................A 6IBANATA MI ISTORIQ E TAKAVA OBI4AM VSI4KO NAPU6EN DA PRAVQ.."

има нещо вярно в думите на Спенс ..и то доста .. заслужава уважение човека !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    "..NEMISLQ DA SPIRAM,ASANSIORA ZA NAGORE LOVQ I SRED OBLACITE SPIRAM........................A 6IBANATA MI ISTORIQ E TAKAVA OBI4AM VSI4KO NAPU6EN DA PRAVQ.."

има нещо вярно в думите на Спенс ..и то доста .. заслужава уважение човека !
    RESPECT

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Противоречие.
    не е противоречие, защото ако имаш някаква причина и искаш можеш да спреш да пушиш за какъвто период от време искаш и това няма да срине психиката ти, просто ще ти е леко тъпо и скучно, но нищо повече.. всичко зависи от решението на дадения човек, а не от непреодолима подсъзнателна необходимост от вещество, както е всъщност психическата зависимост и нея и да искаш не можеш да я преодолееш.. а тук става въпрос за личен избор - искаш или не да пушиш.. тфа е.. пийс

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз не съм постоянен пушач , но на купон съм пушила веднъж два пъти малко друсана трева . Но все още не съм се зарибила

Противоречие.
    не е противоречие, защото ако имаш някаква причина и искаш можеш да спреш да пушиш за какъвто период от време искаш и това няма да срине психиката ти, просто ще ти е леко тъпо и скучно, но нищо повече.. всичко зависи от решението на дадения човек, а не от непреодолима подсъзнателна необходимост от вещество, както е всъщност психическата зависимост и нея и да искаш не можеш да я преодолееш.. а тук става въпрос за личен избор - искаш или не да пушиш.. тфа е.. пийс
    Ако имаш причина и воля всичко можеш да спреш, по това което ти казваш излиза, че към нищо няма психическа зависимост...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от RuKsP1n
    Аз лошо в козчето не виждам стига да е с приятна компанийка \/
    Именно,братле...
    Лошо виждат само тези,които никога не са пушили... :P
    lo6o vijdat i tezi koito sa pu6ili

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Цитирай Първоначално написано от COLT
    Die poser.
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Супер фен
    Противоречие.
    Ако имаш причина и воля всичко можеш да спреш, по това което ти казваш излиза, че към нищо няма психическа зависимост...
    не е вярно.. има психическа зависимост към някои неща.. и дори аз в момента се боря с една дооооста голяма психическа (че и от части физическа) зависимост към амфетките.. е ако знаеш за кфо става въпрос, ще разбереш, че няма нищо общо с това да спреш козчето за два-три дни.. доста по-различно е.. ами за бонбонките да говорим ли? за онази безкрайна красота, която искаш да испиташ пак и пак.. и ако си преживял някакво такова неудържимо желание и ако си праскал линията, когато цялото ти същество крещи да не го правиш, ще ме разбереш за какво ти говоря.. тревичката е нещо по-лесно, макар и най-красивото.. но все пак.. аз никога не съм спирала да пуша хахахахахахахха може и да не успея.. знам ли хахахаха но и не съм искала, защото тревата е щастие без странични ефекти.. а другото е шит.. промива ти мозъка..

Е, не знам, винаги ми се е струвала тъпо живота да ти се върти около прахчета, тревички, бонбончета... хей, но това съм аз. Никога няма да ви разбера и вие мен.. проблема на комуникацията Дано се отърсиш от зависимостите си :P

Супер фен
    Е, не знам, винаги ми се е струвала тъпо живота да ти се върти около прахчета, тревички, бонбончета... хей, но това съм аз. Никога няма да ви разбера и вие мен.. проблема на комуникацията Дано се отърсиш от зависимостите си :P
    добре.. мир

Guest
    Еми аз принципно пуша трева,макар и не много често и вече от месец не съм пушила и нищо ми няма.Не отричам,че ми са пуши,обаче не съм изпадала в някви агресии.Но принякой хора има влияние и от главно по тея най-зарибените.Бившия ми авер например пушеше всеки ден нон стоп и като му забраних и около седмица не беше пушил и беше мн зле...

Guest
    taka e da budem razli4ni li4en izbor e tva mi da stanem pederasi basi qkoto glei to ot edin put ebane stava li se pedal dai da vi eba da vidite 4e ne puk i to sega e moderno da si gei 6e vi eba jivota vi 6te e vesel razli4en i moderen kato da vzima6 narkotici kvo mu e lo6oto!Tupi teenove mrete v laina ako darjavata raz4ita na nqkvi kadeto mislqt po cql den za napu6vane tejko ni!poslednata ni nadejda sa skinarite da za6titqt taq durjava

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от COLT
    dano i ti i maikati da umre 4ooobanin mekekek
    jointa e rastenie 4aq su6to prevete si izvodi xaxaxa
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Guest
    ei usro sma4kan 4aq bil treva tup guz trevata se izpolzvala i s le4ebna cel mi to i morphina se izpolzva za medicinski celi tup selqk takuv dai da se bodeme i da si injektirame morphin tapak zadrusten maika mu nqma da umre ama ti sled godini sas sogurnost da ne govorim 4e na pogrebenieto ti 6te ima 3-ma 4oveka ako ne i po-malko jalki cigani

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ne sym napisal 4aq e treva a restenie malumnik i morfina nqma ni6to ob6to s trevata
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си