- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идеи за дрехи за момиче
Е тука може и момчетата и момичетата да помогнат.
Припечелих малко пари и реших напълно да си обновя гардероба,защото от около година почти нищо ново не съм си вземала.
И тъй като съм много зле със цветово разделяне,дали дадена дреха си подхожда с друга и т.н. се обръщам към вас за идеи за дрехи.Обичам спортно-широки-леко към метълски да бие-тъмни дрехи,но не искам да заприличвам на момче.
Пример ще ви дам какво харесвам-такива маратонки с мнооого дебел език,сиви-бежави прiмерно или черни кецове.Широки гащи с много джобове или карирани гащи.Всякакви тъмни тениски По мене,само дето от цялата тая фешъния не знам как ще си намеря такива дето михаресват.Потници рядко обличам,защото не ми стоят добре и примерно някакви гривни с шипове и мнооого пръстени.Горе-долу знам какво да си купя но можете ли да ми предложите някакви шантави,но не смешни комбинации,или ако имате идеи за още дрехи..или снимки да постнете.))
НЯма как да ти дам идея,по тези обяснения,но една препоръка: Обикаляш колко се може магазини,както се харесаш така излизаш,и копуваш![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
ами..имам идеи,дано ти допаднат..в магазините "натъмно" има мн синпатични гащиризони на каре,може да се носи като обикновен гащиризон или да му смъкнеш надоло презрамките и да го задържиш с колан,сещаш ли се?др идея..мойе да си жземеш някоя къса дънкена пола с кецове и някоя тясна блузка или риза по тялото..мм..кво друго..може да си вземеш някои по-евтини дънки и да ги напръскаш с текстилна боя и да ги поразнищиш на колената..а..друго..мн добре седят два потника един върху друг единият обърнат с предницата другият със задницата,сещаш ли се..др не се сещам..дано помогнх![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()