.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Guest

nqkolko dni bez sex..

iskam da vi popitam za6to trqbva nqkolko dni da ne pravq sex za da mi e hubavo kogato go pravq... ne moga da si go obqsna.. do skoro dori ne izpitvah nikakvo udovolsvie ot sexa .. a sega kogato go pravq prez 2 3 dni mi stava hubavo ..za6to taka??

Град
    At home...

Re: nqkolko dni bez sex..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da vi popitam za6to trqbva nqkolko dni da ne pravq sex za da mi e hubavo kogato go pravq... ne moga da si go obqsna.. do skoro dori ne izpitvah nikakvo udovolsvie ot sexa .. a sega kogato go pravq prez 2 3 dni mi stava hubavo ..za6to taka??
    Емиии защо мислиш, че загорелите след месеци свършват много бързо...Това си е нормално...Като не ядеш цял ден после можеш да ядеш квото ти падне, само щото си гладна, нали....

Re: nqkolko dni bez sex..

Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Емиии защо мислиш, че загорелите след месеци свършват много бързо...Това си е нормално...Като не ядеш цял ден после можеш да ядеш квото ти падне, само щото си гладна, нали....
    mnogo to4no kazano...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си