- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Пука ли му за мен?
Vsqka vecher mi zvuni po telefona da me pita kak sum tova onova ..No vsushtnost neznam veche dali naistina mu puka za men i se obajda prosto taka .. neznam ..Kajete nqkakav nachin, za da razbera ..da ne mu vdigna ili nz ..
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Е щом ти се обажда мн ясну че му пука, ако не о беше грижа за тебе мислиш ли че щеше да си прави труда![]()
![]()
Няма смисъл да ти се обажда всяка вечер ако не му пука за теб .
mdam tuka si eПървоначално написано от lo6o`ko7e
![]()
puka mu za teb, az bqh na lager 5 dena i seki den zvanqh po tel-a na fr za6toto postoqnno mislih za neq ,ako nenego ne mu puka6e vaob6te nqma6e da se obadi
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Абе и аз така започнах да звъня,но днеска не звъня,за да има напрежение... иначе се губи интереса...![]()
Incomplete..........
napalno te podkrepqm [b]LGPz 6toto ve4e kato o4akva6 ne6to i po barzo ti omrazva men me kefi pone kogaot ne o4akva6, primerno ti zvani po razli4no vreme i takiva mi ti raboti[/i]
s dve dumi nemam dumi
Пука му,ако не беше така, нямаше да ти звъни.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Съглесам съм с всичко с нея.Първоначално написано от AFT
ако не те обичаше нямаше да ти звъни...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Ami qvno mu puka ama az po nqkoi pat narochno ne vdigam za da vidq kakva shte e reakciqta i ako naistina ima nqkakvi chustva shte zvani nastoqtelno ili shte pishe edin SMS probvai go tova deistva![]()
Искаш да кажеш, че ако не я обича няма да и зв1ни ? помисли малко преди да пишеш...Първоначално написано от pavkata91
taka si e, ne predvidenite ne6ta sa nai-sladki..Първоначално написано от fdream
http://kulturizym-lukovit.awardspace.com/ - спортен форум (силови и отборни спортове)
Да, интересува се, поне малко.Да, наистина, защо ще ти се обажда?