- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм?
Хмм~ Въпросче - какво е чувството да изпиташ оргазъм? (аз съм момиче) Често съм маструбирала, ама не съм сигурна дали съм достигала оргазъм. А сега си имам и сериозен приятел и двамата обмисляме следващата стъпка (секс), аз съм девствена и много се притеснявам, че след първите няколко пъти, когато болката отмине, пак няма да мога да позная оргазъма ><
Е как мастурбираш и не получаваш оргазъм ?! И като не знаеш какво е кога спираш да го правиш? Не усещаш ли да ти става яко на цялото тяло, де да знам...?Първоначално написано от 4ude6ta se
![]()
Мастурбираш,но не изпитваш оргазъм??? Ти сигурно си на 11 или 12 години,а пък за сериозния ти приятел той пък сигурно е на 13 години...Але кефффПървоначално написано от 4ude6ta se
![]()
Между другото може да не изпитваш оргазъм защото не знаеш какво точно те задоволява или пък си прекалено малка,за да изпиташ.Кажи поне на колко си...
Има доста теми посветени на оргазма... Ползвай търсачката...Лично аз неска написах пост на тема "Оргазъм" ....![]()
1. На 17 съм, той е на 18. Изненада! Не вси4ки губят девствеността си на 10 :/ Без тъпи коментари ако оби4ате
2. @ Wicked - ми изпитвам... де да знам, става ми приятно, потрепервам, овлажнявам се, като при голяма възбуда, но не стигам до крясъци и т.н. >< може би съм си изградила гре6на представа за оргазма и заради това не мога да преценя
Еми и според мен е така, щом ти става яко, значи изпитваш оргазъм, и аз не съм от шумните и даже може да не си проличи, когато свършвам,така че нямаш проблемПървоначално написано от 4ude6ta se
![]()
Никой не е казал че трябва да врещиш..по принцип оргазма е поредица мускулни спазми и отпускания...затва ти става яко...![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.