.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    zavisi ot slu4eq i ot tova koi go kazav no moje bi nqma da mu povqrvam

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    Не знам на кого радвате и за какво точно е темата, ама аз не вярвам на хора, които са грозни и които са тъпи (под тъпи разбирайте некви такива като вас)
    nqkoi da ti e iskal mnenieto ti nemoje6 da izpita6 tova 4ustvo 6tot si kato xixi deto e mai e gati gompleksara i samo si izbiva kompleksite na tqh a za kakyv se misli6 sys tezi tvoi smrydlivi 4orapi?!?

Guest
    Ми повярвах и после тя ми изневери а аз катастрофирах
    3 години си патя от това.Но това ми даде урока никога не казвай на някоя че я обичаш освен ако не ти идва от дълбоко в сърцето.Защото любовта не е дума а чувство

mi li4no na men mi be6e stanalo mn gadno kogato mi go kaza za p1rvi p1t priqtelq mi za6toto mi go kaza po vreme na sex,a kakvo bihte si pomislili vie ako vi go kaje to4no v tozi moment osven,4e vi go kazva zaradi tova 4e ste mu duhali...kofti nali?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми след като някой ми каже че ме обича/харесва се събуждам

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    Не знам на кого радвате и за какво точно е темата, ама аз не вярвам на хора, които са грозни и които са тъпи (под тъпи разбирайте некви такива като вас)
    nqkoi da ti e iskal mnenieto ti nemoje6 da izpita6 tova 4ustvo 6tot si kato xixi deto e mai e gati gompleksara i samo si izbiva kompleksite na tqh a za kakyv se misli6 sys tezi tvoi smrydlivi 4orapi?!?
    Омфг, защо някой трябва да ми иска мнението, за да си го дам, всички сме наясно, че имате нужда от мнението на някой наистина умен и красив.
    И, наистина, човек напрао да си избие комплексите с такива тъпи като вас, вдигате самочувствието (;

Изненадах се.

amii, popitah seriozno li govori, a kogato go kaza seriozno ve4e nqmah dumi prosto momenta ne zaslujava6e da se razvalq s dumi... kogato edin ot nai-dobrite mi fr mi kaza 4e me obi4a izvednaj s priqtelstvoto ni vs svar6i, a kogato edin poznat naskoro se napravi na piqn i mi kaza obi4am te a 3 minuti po-kasno po4na da me ubejdava kolko e nedadekvaten i tn (est go srqzah) rabotata zavar6i s grandiozen skandal, a sega s mladeja ne si govorim
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Ми след като някой ми каже че ме обича/харесва се събуждам
    .

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    Омфг, защо някой трябва да ми иска мнението, за да си го дам, всички сме наясно, че имате нужда от мнението на някой наистина умен и красив.
    И, наистина, човек напрао да си избие комплексите с такива тъпи като вас, вдигате самочувствието (;
    razbrahme 4e imitira6 Xixi1.9 ne si interesen nito toi...drugo?

Град
    в един розов свят..
    Не му повярвах.. не съм мислела,че точно този човек ще изпитва такива чувства към мен,.. но в същото време се радвах, защото и аз го харесвах.
    You`re frozen when your heart is not open..

Възбудам се ^_^
    Клик ми (:

Guest
    Emi pri men beshe dosta nelovko,tui kato tq e po-malka ot men,a i sme priqteli.Toest az se chuvstvah nelovko.Za onova,koeto se sluchi posle nqma da vi razkazvam,tui kato ima dosta za obqsnqvane.

ami opredeleno se zazradvax za6toto znaex 4e naistina me obi4a..nqkak si ti stoplq sarceto..znae6 4e ima ovek koito e bezkraino zavisim ot teb,misli za teb i te iska
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си