.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    В мечтите ти

Devstvenost - Pliysove i minysi

Predi godini devitzite sa bili tzenenii e bilo nedopystimo nqkoe momi4e da e pravilo sex predi brak... no tova e mnogo mnoogo otdavna... a sega? nima da si devstven e stramno???
    Nqkoi moje li da kaje pliysovete i minysite na tova da ne si spal/a s momi4e/ mom4e i pove4e se otnasq za momi4etata de...
    Na nqkoq sly4valo li se e da izlyje 4e e spala s mom4e ili obratnoto, za da ne i se presmeqt drygite , po "qkite"?
    i koi sa po "gotinite" v kraina smetka, tezi koito sa se zapazili devstveni ili tezi koito pravqt sex?
    Be FREE!!! And feel the love...

Не мисля, че има особено големи плюсове и минуси на това да си девствен/а или не. Човек е такъв, какъвто е и без да е правил секс и не се променя след това.

Единственият плюс, за който се сещам да не си девствен/а, е че си доставяш огромно удоволствие.

айдее пак комплексарщини...
    к'во ви пука к'о щял да каже филанкишията...
    аз ако искам ще се пазя за първата бра4на нощ, ако пък мн ме сърби ще се на4еша с някой за една ве4ер... няма да ходя да пускам анкета 'да го направя или не'...
    девствеността си е твоя и правиш с нея к'вото си искаш и я даваш на когото си искаш...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Напълно подкрепям мнението на She is the one! Прекрасно изказване. =Всеки сам решава кога е готов и с кого да го направи. Не трябва предразсъдъци да ни водят по пътя на интимността. Сексът се прави,защото момичето и момчето го искат,а не за да покажем на света колко сме готини и така нататък. Аз лично не смятам,че има нещо срамно и лошо в това да си пазиш девствеността за правилното момче. По-добре девствена,отколкото използвана. Почакайте да се появи точния човек и ще се чувствате най-добре! Няма нищо срамно в девствеността. Трябва да сте горди,че сте невинни. По-добре ли е да се чукате с всеки ... Трябва да сме умерени във всичко. Не е важен само първия път,а и сексуалното ни поведение след това.

Град
    nqkade tam
    tva sa tapotii i koi koga 6e po4va da prai sex si e negova rabota a pak ako nqkoi ot klasa ili obkrajenieto te bazika kaji 4e si prial/a ve4e mnogo pati lqtoto i da vidim ko 6ti kaji
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Всеки сам си решава , но да си готин/а защото си спал/а с много момичета/момчета това е просто недопустимо . И в днешно време правя чест на тези които не тургват о 12 , 13 дори и 14 годишни лапета да се е*ат със който има падне , боли то и гадже.

Много точни мнения прочетох =D> Всеки сам си решава, но да спиш с някой само, защото всичките ти приятели са и това те прави различен е адски тъпо и безсмислено.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    айдее пак комплексарщини...
    к'во ви пука к'о щял да каже филанкишията...
    аз ако искам ще се пазя за първата бра4на нощ, ако пък мн ме сърби ще се на4еша с някой за една ве4ер... няма да ходя да пускам анкета 'да го направя или не'...
    девствеността си е твоя и правиш с нея к'вото си искаш и я даваш на когото си искаш...
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

minusi i pliusove ot moq gledna to4ka pri polojenie 4e sum s devstveno momi4e:
    - propuska mnogo
    - az propuskam mnogo
    -+ mnogo trqbva 4akam za da q vkaram v legloto
    + az sum purviqt
    + po interesno e za 6toto celta e po-trudna (za tva gore e s -+)

za sega se se6tam samo za tezi, no ot moq gledna to4ka

Няма нищъ срамно обаче на село едно моми4е ми се измя шот сам детствен (на 13 сам) (а тя е на 14) после я питам а ти детствена ли си и тя вика ''ами ако не сам пияна през целото време и разбера какво прая по храстите май '' а смятайте .

В днешни времена е пълно с малки шаврантийки ... за такива само секс и да палят с 300-та
    ... В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон ... (24 Hour Party People) ...

НЕ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ,КОИТО ЗАСЯГАТ МОЯ И Т.Н. - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МИ ОТГОВОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,ДА ГО НАПРАВИ ЧРЕЗ ЛС

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Винаги съм ценяла девствеността си и съм искала да я загубя с точния човек. Плюсовете са мноооооого-не хващаш СПИН и други полово предавани болести, не забременяваш и не се тревожиш, когато ти закъснее, не си обсебен от това кога и къде ще стане, не мислиш непрекъснато за секс, не те боли..........Плюсовете са, че се отдаваш на любим човек, че си доставаяш удоволствие, че доставяш удоволствие и на него, че действа добре на нервната система, особено при жените. В крайна сметка всеки си решава. Аз са себе си си бях реширла и остоях на решението и принципите си. Направих го с този, който исках и заслужаваше. ве съм го лъгала нищо, че като се запознахме бях на 19. Той прекрасно знаеше, че ми е първи и че за мен е важно. За него също беше така. В крайна сметка може би трябваше да се пазим за сватбата, че да го навия да се съберем по-скоро.

Град
    At the world's end
    Abe moga da ti kaja samo che ot nashiq klas imashe edna deto beshe praila sex na 12-13 godini, tq narochno se napr na nqkva guzarka i veche cqloto daskalo znae i se opitva da q ebava. Malko e stranno da ne si devstven na 12 godini no... koj kak se uredi...ako si nameril podh chovek...na 12 god...
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Град
    At the world's end
    A i btwsamo da dobavq che tq iskashe cqloto daskalo da nauchi zashtoto gadjeto i beshe na 17 i zatova. Ebati pedofila.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Re: Devstvenost - Pliysove i minysi

Цитирай Първоначално написано от SUNriSe_f
    i koi sa po "gotinite" v kraina smetka, tezi koito sa se zapazili devstveni ili tezi koito pravqt sex?
    Мен лично ме кефеше преди няколко месеца да се фукам, че съм девствен и съм на 17... никои не вярваше и ми беше много по-готино отколкото сега Ма после се наложи...
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си