.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: pomosht molq...

AntyGravity
    Guest

pomosht molq...

nqkoi moje li da mi kaje kak moga da pomogna na edin moi priqtel koito ne e imal gadje i e super super sramejliv .. dvamata s edno momi4e se obi4at i 2mata gi e sram da si kajat 4uvstvata na moq fr mu kazah kvo da kaje ko da naprai si4ko mu kazah i se izduni molq pomognete mi shtot tuka staa ne6to strashno .. hah a pokrai nego zeh i az da se..

Ох история позната до болка........Харесвах страшно много едно момче , а се оказа че и той мен а знаече ,ч е аз го харесвам но нищо не направи . После когато търгнах с дръг ( пак срамежлив в тая област и аз нз как тръгнахме) искаше да се самоубива. Кажи наприятеля си да деиства защото няма това момиче само него да чака.....Изведи двамата някъде , където е осамотено , крациво и няма много хора . В такава обстановка обикновенно човек се отпусна и току виж станало нещо

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Ох история позната до болка........Харесвах страшно много едно момче , а се оказа че и той мен а знаече ,ч е аз го харесвам но нищо не направи . После когато търгнах с дръг ( пак срамежлив в тая област и аз нз как тръгнахме) искаше да се самоубива. Кажи наприятеля си да деиства защото няма това момиче само него да чака.....Изведи двамата някъде , където е осамотено , крациво и няма много хора . В такава обстановка обикновенно човек се отпусна и току виж станало нещо
    ama naish li az si4ko im naglasih prosto da kaje 2 dumi kazah mu kak da podhodi si4ko ostavih gi sami na peika abe strashna raota.. taka e mn tapo kato se polu4i ! haresvat se pak ni6to ne praqt bahti strannite hora !

Говори с момичето да признае първа.Ако тя се навие,когато му каже,той веднага ще си излее душицата =)
    LaraFairie Photography ...

AntyGravity
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
    Говори с момичето да признае първа.Ако тя се навие,когато му каже,той веднага ще си излее душицата =)
    ami ako ti kaja 4e i momi4eto e super sramejlivo..

Е тва го прочетох.Обаче ако ти кажа,че момичетата са по-смели в тая област Ти пробвай,пък ако не стане.. Ше се вземат все някога.Сега опитай поне заради каузата ...
    LaraFairie Photography ...

AntyGravity
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
    Е тва го прочетох.Обаче ако ти кажа,че момичетата са по-смели в тая област Ти пробвай,пък ако не стане.. Ше се вземат все някога.Сега опитай поне заради каузата ...
    ok mersi shte probvam vse pak dano da pomogna {} {}

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ohhh ujs i az bqh taka ni6to nqma da stane ot teq dvamkata imah podobno izjivqvane...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    ama naish li az si4ko im naglasih prosto da kaje 2 dumi kazah mu kak da podhodi si4ko ostavih gi sami na peika abe strashna raota.. taka e mn tapo kato se polu4i ! haresvat se pak ni6to ne praqt bahti strannite hora !
    Ццццц....е бива ли такова нещо .ПО-добре кажи на момичето за чувствата на твоя фр,така ще се отпусне и ще потръгнат нещата предполагам

AntyGravitiy
    Guest
    ama te i 2mata znaqt 4e se obi4at

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    оле боже замеряй ме с Nokia 3310 докато не пукна..като знаят кво чакат...
    @Dark Angel ще се самоубие той...колкото баба ми е 4-ти дан
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Що пък да се самоубивам ?!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Не ти бе просто искаше да ти стане гадно...ТОЙ нямаше да се самоубие...ясно
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Iskam go otnovo:(

S edno mom4e hodehme 5 meseca ,no v edin slan4ev hubav den me zarqza zaradi "u4ili6teto"poneje ne mojel da poddarja vrazka i da bade dobar u4enik!EeE primirih se,vapreki 4e mi be6e mnogo trudno,no ne moga pove4e taka!vse o6te izpitvam nqkakvi 4uvstva. Tri meseca sled tova do kolkoto do4uvam ot priqtelite mu v momenta nqma vrazka s momi4e, no ima simpatii kam edno,koeto ima seriozen priqtel,zatova se ot4aql ot momi4etata!Az mislq 4e trqbva da se namesq to4no sega,da mu priznaq kakvo 4uvstavm i da go nakaram da zabravi drugata!Kakvo 6te me posavetvate???

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи на приятелят ти да не се срамува.Нито е крадец,нито обиец,нали? Да признае какво чувства на момичето,нали и тя го харесва.

Re: Iskam go otnovo:(

Цитирай Първоначално написано от SeXy_NePrILIchNa
    S edno mom4e hodehme 5 meseca ,no v edin slan4ev hubav den me zarqza zaradi "u4ili6teto"poneje ne mojel da poddarja vrazka i da bade dobar u4enik!EeE primirih se,vapreki 4e mi be6e mnogo trudno,no ne moga pove4e taka!vse o6te izpitvam nqkakvi 4uvstva. Tri meseca sled tova do kolkoto do4uvam ot priqtelite mu v momenta nqma vrazka s momi4e, no ima simpatii kam edno,koeto ima seriozen priqtel,zatova se ot4aql ot momi4etata!Az mislq 4e trqbva da se namesq to4no sega,da mu priznaq kakvo 4uvstavm i da go nakaram da zabravi drugata!Kakvo 6te me posavetvate???
    Да си направиш собствена тема,защото тука няма да ти се обърне кой знае какво внимание.

А по въпроса:Кажи му че все още го обичаш и искаш да сте заедно и че ако е разочарован от онова момиче да не бъде разочарован и от теб.

nqma ot kakvo da se sramuva.. a ako go e sram prekaleno mnogo, nishto ne mojesh da napravish.kolkoto i da mu kazvash kakvo da pravi,kakvo da kaje..toi ako ne e reshen, nqma da stane rabotata..poveche se postarai za tova da mu vdignesh samochuvstvieto
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си