.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

saRa_
    Guest

Toi me obicha,no az obi4am bivshiq si priqtel!pomosht

Imam stra6no gaden problem
    Otkakto se razdelih s mom4eto,koeto obi4am mislq samo za nego i o4evidno zashto e taka.No veche ot meseci drugo mom4e mi prinznava,che me obi4a. Neznam kakvo da mu kaja...ne izpitvam tova kym nego.Prosto nqma da byda shtastliva s nego.Toi shte byde,no ne i az.Razbiram,4e za nego az sam 4oveka,za koito misli po cql den...moje bi sam egoistka,no ne moa da byda s nego.Ne iskam da go naranqvam po nikakav nachin,no i ne iskam da go zalygvam s naprazni nadejdi.Az obicham predishniq si priqtel i tova toi ne moje da promeni. Chuvstvam se ujasno.Vseki den tova mom4e mi povtarq kakvo znacha za nego,a az...neznam kakvo da mu kaja. Molq vi iskam da mu go kaja po nachin,po koito shte go zaboli nai-malko,zashtoto go cenq mnogo i znam kakvo mu e sega. Molq vi,pomognete mi.

Поговори с това момче,което ти казва,че има някакви чувства към теб.Кажи му,че ти изпитваш същото,но не към него,а към предишния ти приятел и че не можеш да бъдеш с него,защото така само ще го нараняваш,няма да бъдете и двамата истински щастливи.
    Пък относно бившия - явно все още много държиш на него.Защо не се опиташ да си го върнеш ? Обади му се,излезте,поговорете си ... Кажи му всичко,което ти е на сърцето ...
    Е,успех !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

saRa_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Поговори с това момче,което ти казва,че има някакви чувства към теб.Кажи му,че ти изпитваш същото,но не към него,а към предишния ти приятел и че не можеш да бъдеш с него,защото така само ще го нараняваш,няма да бъдете и двамата истински щастливи.
    Пък относно бившия - явно все още много държиш на него.Защо не се опиташ да си го върнеш ? Обади му се,излезте,поговорете си ... Кажи му всичко,което ти е на сърцето ...
    Е,успех !
    Blagodarq za syveta.Shte mu kaja tova...vypreki 4e opitvah.Znam,4e 6te go zaboli,no nqma kak.Lubov na sila ne se dava.
    Kolkoto za predishniq mi priqtel Nevyzmojno e.Predi naistina imashe 4uvstva kam men,sigurna sam...no sega veche gi nqma. Shte mi e nujno vreme da go zabravq.

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Еми уай дъ фак скъса с предия си,бе?!
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Е,успех !
    Напълно съм съгласна =D>
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

saRa_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
    Еми уай дъ фак скъса с предия си,бе?!
    Ne sam iskala da se razdelqme i ne sam az tazi,koqto skysa s nego.Pogovorihme i stignahme do izvoda,4e smisal nqma.Ne moje da se kaje koi s kogo skysa.Kakto i da e.Ottogava mina mnogo vreme i ne6tata sa qsni.

Еми помисли за себе си...
    И аз съм в такова положение. В крайна сметка не можеш да гледаш да угодиш на всеки.

При мен ситуацията е такава, че много си ме привлича момчето и ми е супер готино с него, но когато не съм с него мисля за бившия и е нормално, защото все пак от седмица съм се разделила с две години от живота си.
    Така де... Може би както при теб, така и при мен, ако това се беше случило по-някое друго време..., но още не сме си преудолели бившите.
    Я по-добре си бъди единак. Гледай си живота. И да не тА пука Ако искаш да се забавляваш с някое момче... поне ще имаш такова под ръка. Аз така гледам на нещатата вече.
    Много се промених. Много ме промениха. Бездушна кучка Айде.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    The Moon
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Еми помисли за себе си...
    И аз съм в такова положение. В крайна сметка не можеш да гледаш да угодиш на всеки.

При мен ситуацията е такава, че много си ме привлича момчето и ми е супер готино с него, но когато не съм с него мисля за бившия и е нормално, защото все пак от седмица съм се разделила с две години от живота си.
    Така де... Може би както при теб, така и при мен, ако това се беше случило по-някое друго време..., но още не сме си преудолели бившите.
    Я по-добре си бъди единак. Гледай си живота. И да не тА пука Ако искаш да се забавляваш с някое момче... поне ще имаш такова под ръка. Аз така гледам на нещатата вече.
    Много се промених. Много ме промениха. Бездушна кучка Айде.

Леле,мацка,и аз съм така !!! А по темата - трябва да продължиш живота си и да забравиш бившия ( въй,кой го казва - момичето,което всеки ден плаче за бившия си ) И аз отдавна не съм с бившия,но все още го обичам,знам,че връщане назад няма,колкото и да ми се иска ............ Но защо не пробваш да поговориш с него ??? Нищо,че е минало много време,пробвай Успехче !!!

Добре и кво ще обичаш цял живот "БИВШИЯ" ли? Не вярвам ще мине още малко време и ще ти мине със сигурност

saRa_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Peshito
    Добре и кво ще обичаш цял живот "БИВШИЯ" ли? Не вярвам ще мине още малко време и ще ти мине със сигурност
    Nqma da obicham cql jivot bivshiq(dano de )A nqma da e malko vremeto...sigurna sam.

Цитирай Първоначално написано от saRa_
    Цитирай Първоначално написано от Peshito
    Nqma da obicham cql jivot bivshiq(dano de )A nqma da e malko vremeto...sigurna sam.
    е да, така е, ше ти треа мноо фреме да го забраиш, такава силна любоф не се забравя лесно.. НО все пак помисли колко възможности изпускаш.. излизай с момчета, зарибяай, ше вииш, че така ше се поопраиш малко и.. ше бъдеш готова за.. следващия ;] ( не ти каам веднага да фанеш некой друг.. ) така да седиш и да ти е кофти, хич не е хава, пропиляаш си живота, а той не е вечен, така, че гледай да си го напраиш колкото се може по як.. от личен опит ти каам неа смисъл.. знам, че неа как да не ти е гадно, ама не го показвай, усмихвай се - колкото и да те боли, прекарвай си фремето с хора който те кефат.. ше вииш, че ш ти помогне ;] успех
    ~!1912!~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си