Здравейте, ходя с гаджето ми вече година и два месеца почти...но напоследък не знам кфо ми става просто не мога да се позная.. за най-малкото и му се ядосвам.. за най-малкото и му се сърдя и просто не мога да се спра ... и даже на няколко пъти исках да скасаме, но той се някакси всеки път ме разубеждаваше.. и напоследък взех да се чудя дали наистина искам да съм с него, защото откакто ходим напрао съм забравила приятелите си.. опитвам се и с тях и с него нали... но просто всеки път като излезна с тях и той се цупи и аз нали не излизам.. уча в ново даскало в друг град и се опитвам с тези хора който заедно пътуваме да излизаме, нали да се сприяделяваме, но просто той имам чувството,че не го иска и даже го показва примерно разбрали сме се да излезем нали някаде и той се си измисля някаква причина да ме разубеди .. защото просто ревнува супер многоо..и където ида и той с мен ..даже майка ми забеляза това.. тя ме пита не ме ли дразни това .. преди не ме дразнеше, но вече мисля, че ме дразни и то супер мноооогоооооо... направо ми е писнало от него.. но все пак го обичам.. и просто не знам какво да правя.. ако скъсам с него ще ми е много гадно, но и като съм с него пак ми е гадно и прсото .. даже не знам защо я пиша тази тема, но просто исках да споделя с някого и може би затова...
сори ако има грешки, но просто ме мързи да го проверя..