- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ако мн го обичаш
ako tolkova mnogo haresva6 ne napravo obi4a6 nqkoe mom4e bi li spala parvo s nego i togava da tragnete zaedno
(poznavate se ot 1g)
защо не, секса не само обвързващ, може да е и забажен. пък ако нещата потръгнат още по-добре![]()
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
До тоя извод трябва да стигнеш сама, а не да чакаш някой от нета да ти го каже.Когато си достатъчно уверена, че наистина го обичаш няма да те е грижа за мнението на останалите.
Не за вражда, за обич съм създадена!
ние не можем да ти кажем какво да правиш с мом4ето което оби4аш.прави секс с него когато искаш и си сигурна..сама си решаваш за тези неща
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Ami re6enieto si li4no tvoe.Az li4no ne bih pravila parvo sex,a sled tva da misql kvo moga da imam s toq 4ovek.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Ami nqma ni6ty lo6o,oba4e ako sled seksa te ostavi togava nqma da pi6e6 druga tema da ti pomognem kak da si go vurne6![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Не.При мен такива неща не съществуват и няма да съществуват.Може и да ме помислите за старомодна(не ми пука),но за мен важи:първо ставаме гаджета и тогава секс(когато съм готова разбира се).
Ami 6tom obi4am kakvo zna4enie ima kakvo 6te stane posle.Bih go napravila.Sled kato znam 4e go iskam,zna4i nqma da sajalqvam![]()
Ми да само,че ако той го заслужава и знам,че ще се държи с мен нормално. :smt008
Ако си грамотен ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
Е да,но ако само те е използвал ще страдаш много.Това е риск,който аз лично не бих приела.Първо се обвържете по-сериозно и след това секса.Първоначално написано от svm1987
az napalno podkrepqm mnenieto na sasha_90
Кратко, точно, ясно: не!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
To dori i da ima6 vrazka pak ne se znae kakvo 6te se slu4i.A vyprosa e ako obi4a6 nqkoi...A ti ne moje6 da obi4a6 bez da si opoznal tozi 4ovek.Taka 4e...
+1Първоначално написано от sasha_90
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Бих го направила.Колкото и глупаво и налудничево да звучи.Вярно,че не си заслужава да се отдадеш на някого за една нощ,а после да те зареже.Вярно е и че това би го направил някой,който е неразумен.Но аз бих го направила,дори ако това е единствения ми шанс с него.Бих предпочела да бъда поне една нощ с него,дори да е за първи и последен път,ако нямам друг шанс.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Обич знаеш ли какво е?Първоначално написано от lofff1991.f
Обич означава да си готов на всичко , даже да се лишиш от живота си или от снакса си ( и двете на незаменими ) за любимия ! Щтом го обичаш , ако не си внушаваш де , значи за теб няма значение секса и би доставила това удоволствие на момчето , даже той да го иска - а ти - не
желая ти успех , реши както ти сметнеш за добре
![]()
Kato mahnem snaksaПървоначално написано от axakovec
taka si e...
Не бих..
Момиче, той ли те кара да направиш това, обещавайки ти че ако го направиш после ще тръгнете?
И ти понеже толкова много го обичаш и би направила всичко за него, вярваш на думите му като последната глупачка?
Я се стегни.
Той ако те харесва/обича, няма да те кара да вършиш такива работи за да тръгнеш с него!
Ако пък това със секса произтича от теб, т.е. желанието е твое първо да го правите, а после да тръгнете, тогава не знам... Ти решаваш.
И ползвай презрватив ако решиш да го правиш.
Пийс.
Не недей.
Ако си мислиш че като спиш с него после ще бъде твой вероятно жестоко се лъжеш.
Веднъж и аз си помислих така.Реших че като спя с него после ще бъде мой,но уви не стана така.Спахме 2 пъти а после той реши че не иска да се обвързва.........
Въпреки че до ден днешен ми обяснва колко хубаво му е било с мен![]()
Извода е че не става така.......ако иска да бъде с теб ще бъде и без такива изпълнения![]()
ako ne opita6 niama kak da razbere6,to taka ili ina4e 6te se stigne do tam,vse pak ne go poznava6 ot v4era
здравейте
+1Първоначално написано от sexy_for_you
,,,,,,,,,,,,,,,,
Mislia 4e bih...Ama bez da si pravia iliyzii i bez da hrania nadejdi 4e ne6to 6te stane sled tova.Prosto ei taka za6toto go obi4am i go iskam![]()
Непъво щото повечето момчета тфа и чакат и второ ако го правите без да сте обвързани и той е от този тип момчета който само за това се задяват с някое момиче ще останеш разочарована и ще съжеляваш
![]()
Определено НЕ!![]()