.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Объркан съм :(

Започвам направо с вапроса...
    Хора много съм объркан приятелката ми е много странна когато сме заедно ведъж се даржи супер с мен и поведение и преградки както си е а друг път все едно сме само приятели само една обикновена целувка за чао и това е според вас на какво се далжи това ?

Просто настроение бе пич.Един мой фр се беше оплаквал преди че с гаджето му правили само 20минути секс.Връзката им се разпадала поради тази причина...Споко бее Никога няма да разберете женската психика

Ми издразнил си я с нещо..
    LaraFairie Photography ...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    пфф и моята е така...не ВСИЧКИ СА ТАКА просто ако някой има указание за употреба за жените да дава докато измислят обаче ще се пулим на смяната на настроенията им
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

bate, si4ki momi4eta sa taka, prosto te sa na nastroeniq, kato im e kofti vinagi 6te gledat da si go iskarat na nas, dokato nie kolkoto i da ni e kofti stiskame zubi i gledame da se durjime dobre s tqh vinagi e taka, dobre de ne vinagi, no dosta 4esto, a za tva s nastroeniqta - nqma ot kakvo da se pritesnqva6, daje se radvai 6toto taka e po-interesno

ako otgovorite v temata ne te ustroivat q pitai neq za6to e taka, su6tnost e zaduljitelno da q pita6, 6tot moje da nastroenieto i da zavisi ot tebe, moje s ne6to da si q izdraznil ili da ima nqkvi drugi problemi za koito moje6 da i pomogne6 pone sus suvet

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си