- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбужда ли ви риска ?
Мисълта, че го правите без презерватив и приятелката ви може да зачене не ви ли възбужда само по себе си заради риска ?![]()
Някак си така го чувствам ?
Ами не честно казано лично аз го приемам като неуправдан, ненужен и глупав риск.Пък какво говорим за възбудата...Но това е лично мов мнение.Малко съм потресен от такова изсказване по добре като обичаш риска скачай с парашут например![]()
дам особенно ме възбужа риска че мога да умра след максимум 4 години....
Е хубаво правих така и накрая и казах да си прави няколко теста за бременност, за да съм сигурен, че не е забременяла...
Ти гледай да се оттървеш и само с това, че на 15-20 минути може да ти е яко, че го правиш без презерватив ама после грешката е за цял живот![]()
Риска не ! Възбужда ли те мисълта ,че можеш да пукнеш ?![]()
ХАхаахххАххАХААХхахХХХАхх аА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕПървоначално написано от sexuaLmonsteR
![]()
![]()
![]()
![]()
Той по цял ден ще му е надървен, ако си мисли, че ще пукне всеки момент![]()
![]()
Точно този не. Но риска, че някой може да ви види/разбере какво става - да.
Майка ти влиза в стаята и вижда как гаджето ти е в/у теб и си бута сливата в/у хуя тиЕбаааси изродите сте в този форум. За 20 минути съм се попикал
![]()
много възбуждащо как после неколко седмици да ти течът некви секрети от оная работа..
Не ми се струва възбуждащо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Da vuzbujdam se,dokato q pleskma si predstavqm kak sled edna godina bursha lainata na bliznaciПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
поредната смотана тема според мен....Ако е някакъв друг вид риск би ме възбудил ама този НЕ![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Не
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
men ne me vazbujda a naprotiv, fa6ta me panikata..... i samo se pritesnqvam, i za tva..... nikoga bez kondomiama nikoga!!!
Първоначално написано от ™G-Baby™
Никак даже!Първоначално написано от Анонимко
+1Първоначално написано от Unexpected Error
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Малко...
Точно този риск не!;] А и невинаги има такъв. Поне не голям.
Аз сипвам оцет и няма проблеми!!!