- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как тя да спре цигарите?
Имам приятелка ,която пуши . Отначало казваше , че е заради изпитите и била нервна , но сега пак продължава да пуши и се оправдава , че щяла да напълнее ако ги спре. Как да й повлиая в посока да спре цигарите?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Не можеш.
Кажи и, че повече няма да си играеш с нея, ако не ги спре![]()
Ако тя неиска, няма кой да я накара.
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
Не се мъчи нямаш шанс един път пропуши ли после трудно ще ги остави...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
При положение,че твоята приятелка не реши да ги спре,ти няма как да и повлияеш.Пушенето е вид зависимост,от която само с приказки няма как да се отървеш-нужна е много воля и усилия за да се пребориш с цигарите.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Офф що не я оставиш да си прай квото иска.
Не ги пушиш ти,къв ти е проблема.Няма да й живееш и нейния живот я...
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Da no mie priqtelka i ne iskam da si susipva jivota o6te ot sega s ciagri...Първоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
Хубаво е това,че искаш да и помогнеш,но както ти казах,вече,ако приятелката ти няма достатъчно воля и вътрешна мотивация да откаже цигарите,ти колкото и да и говориш,че си вреди тя няма да спре.Първоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И как си съсипваш живота с цигари?Живота може да си съсипеш с алкохол, с наркотици... ама с цигари...
http://whyquit.com/whyquit/A_Noni.htmlПървоначално написано от Fuckin'Hostile
Ето така се съсипва животът с цигари!
Не, така умираш. Съсипването на живот е друго.
айде бе,горкото момиче.
много мразя освен двамата родители-досадници вкъщи и още
някой да започне да се прави на такъв.тя сама може да прецени
дали иска да го прави или не.ти просто можеш да й кажеш,че това
което прави не ти харесва и толкова.
А след като умреш какво става с живота на близките ти и хората, които те обичат?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Живея за това, което обичам.Първоначално написано от _donna_
xAxXaxA mi nE i povliqvai ostavi q da si pushi momichetoПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
OnLy HoUsE mUsIc BaBy
Ако беше истинска фр щеше да й кажеш:
На,земи S класа..Те са по-добри.![]()
Майтапа се ве.Ми не знам,и аз бях като тебе,обаче после осъзнах,че всеки е за себе си и нищо не можеш да направиш.
хм.. тфа ми напомни за една тъпа путка от преди 5-6 години, която като разбра, че съм почнала да пуша трева и започна да ми опява, че съм щяла да стана наркоманка, че било мн лошо, че щяла да каже на наще, защото съм имала нужда от помощ и т.н. и знаеш ли кфо стана с нея? ами свърши със счупен нос и сумати псувни и знаеш ли защо? защото НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ В ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ, било то и от чисто "приятелски" чувства.. а и не вярвам да си съсипе живота с цигари..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
тук е различно техните знаят но не успяха да й повлиаят в посока да не пушиПървоначално написано от IlLuSi0nS`
Не можеш да я спреш . Каквото и да и говориш единствено можеш да я настроиш срещу себе си . Това си е нейно решение само нейно ако тя иска ще спре ти с нищо не можеш да и повлиаеш. Единствено можеш да я помолиш да не пуши пред теб !
Като гледам тука повечето сте недорасли идиоти или ШИБАНИ наркомани наричащи себе си ТИЙНЕЙДЖЪРИ - момичете пита вие тъпаците ... ОСТАВИ я да пуши... СЧУПЕН НОС на приятелка и т.н. Iliusions - да ти еба маиката свинска ясно колко приятелка си била - ТЪПА путка, тревичка, АВАТАРЧЕТА с херца. Ебати и недораслите идиоти сте тука честно, форума уж е за помощ и подкрепа от тиинове на тиинове а тука само се учите взаимно на глупости ПИСОВЕ вчерашни.
А ДА ЗАБРАВИХ ДА ДОБАВЯ и ТЪПИ НАРКОМАНИ, ДЕТО КАТО ILLUSION или се чукат за ПАРИ или мама и тати са МИЛИОНЕРИ и вие сте станали НЕПУКИСТИ.
а btw Dark_Angel_F много пъти съм помагал на приятели да осъзнаят, че с трева, цигари и т.н. си вредят много, всичко това разбира се е индивидулано, зависи от това колко близки сте + т'ва при момичетата е малко сложно щото при момичетата истинско приятелство НЯМА. Но те съветвам с много воля да я откажеш и да се пазиш ти да не залитнеш и да станеш ШИБАНА кучка като ILLIUSION дето шмърка и се мотае по форуми вместо да се заеме с нещо смислено![]()
Kaжи и да пуши максимално слаби цигари...или не се занимавай,това си е нейният живот...-Излишна загриженост му се вика. >_О
Bring the violence
благодаря ти за милите и смислени думи по мой адрес..Първоначално написано от SaiC
![]()
и къде видя херца на аватара ми![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Еххх да можеше на мен някой да ми помогне... Знам колко е вредно и гадно, но не мога да спра...ЗА ТОВА НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ДА ПУШИТЕ!!!