.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Как тя да спре цигарите?

Имам приятелка ,която пуши . Отначало казваше , че е заради изпитите и била нервна , но сега пак продължава да пуши и се оправдава , че щяла да напълнее ако ги спре. Как да й повлиая в посока да спре цигарите?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Не можеш.

Кажи и, че повече няма да си играеш с нея, ако не ги спре
    Ако тя неиска, няма кой да я накара.
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Не се мъчи нямаш шанс един път пропуши ли после трудно ще ги остави...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    При положение,че твоята приятелка не реши да ги спре,ти няма как да и повлияеш. Пушенето е вид зависимост,от която само с приказки няма как да се отървеш-нужна е много воля и усилия за да се пребориш с цигарите.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Офф що не я оставиш да си прай квото иска.
    Не ги пушиш ти,къв ти е проблема.Няма да й живееш и нейния живот я...
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Цитирай Първоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
    Da no mie priqtelka i ne iskam da si susipva jivota o6te ot sega s ciagri...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Цитирай Първоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
    Da no mie priqtelka i ne iskam da si susipva jivota o6te ot sega s ciagri...
    Хубаво е това,че искаш да и помогнеш,но както ти казах,вече,ако приятелката ти няма достатъчно воля и вътрешна мотивация да откаже цигарите,ти колкото и да и говориш,че си вреди тя няма да спре.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

И как си съсипваш живота с цигари? Живота може да си съсипеш с алкохол, с наркотици... ама с цигари...

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    И как си съсипваш живота с цигари? Живота може да си съсипеш с алкохол, с наркотици... ама с цигари...
    http://whyquit.com/whyquit/A_Noni.html

Ето така се съсипва животът с цигари!

Не, така умираш. Съсипването на живот е друго.

Супер фен Аватара на _donna_
    айде бе,горкото момиче.
    много мразя освен двамата родители-досадници вкъщи и още
    някой да започне да се прави на такъв.тя сама може да прецени
    дали иска да го прави или не.ти просто можеш да й кажеш,че това
    което прави не ти харесва и толкова.

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Не, така умираш. Съсипването на живот е друго.
    А след като умреш какво става с живота на близките ти и хората, които те обичат?

Супер фен Аватара на _donna_
    ^
    ти заради другите ли живееш или заради себе си?

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    ^
    ти заради другите ли живееш или заради себе си?
    Живея за това, което обичам.

Re: ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Имам приятелка ,която пуши . Отначало казваше , че е заради изпитите и била нервна , но сега пак продължава да пуши и се оправдава , че щяла да напълнее ако ги спре. Как да й повлиая в посока да спре цигарите?
    xAxXaxA mi nE i povliqvai ostavi q da si pushi momicheto
    OnLy HoUsE mUsIc BaBy

Ако беше истинска фр щеше да й кажеш:
    На,земи S класа..Те са по-добри.
    Майтапа се ве.Ми не знам,и аз бях като тебе,обаче после осъзнах,че всеки е за себе си и нищо не можеш да направиш.

Супер фен
    хм.. тфа ми напомни за една тъпа путка от преди 5-6 години, която като разбра, че съм почнала да пуша трева и започна да ми опява, че съм щяла да стана наркоманка, че било мн лошо, че щяла да каже на наще, защото съм имала нужда от помощ и т.н. и знаеш ли кфо стана с нея? ами свърши със счупен нос и сумати псувни и знаеш ли защо? защото НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ В ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ, било то и от чисто "приятелски" чувства.. а и не вярвам да си съсипе живота с цигари..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    хм.. тфа ми напомни за една тъпа п*тка от преди 5-6 години, която като разбра, че съм почнала да пуша трева и започна да ми опява, че съм щяла да стана наркоманка, че било мн лошо, че щяла да каже на наще, защото съм имала нужда от помощ и т.н. и знаеш ли кфо стана с нея? ами свърши със счупен нос и сумати псувни и знаеш ли защо? защото НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ В ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ, било то и от чисто "приятелски" чувства.. а и не вярвам да си съсипе живота с цигари..
    тук е различно техните знаят но не успяха да й повлиаят в посока да не пуши

Не можеш да я спреш . Каквото и да и говориш единствено можеш да я настроиш срещу себе си . Това си е нейно решение само нейно ако тя иска ще спре ти с нищо не можеш да и повлиаеш. Единствено можеш да я помолиш да не пуши пред теб !

SaiC
    Guest
    Като гледам тука повечето сте недорасли идиоти или ШИБАНИ наркомани наричащи себе си ТИЙНЕЙДЖЪРИ - момичете пита вие тъпаците ... ОСТАВИ я да пуши... СЧУПЕН НОС на приятелка и т.н. Iliusions - да ти еба маиката свинска ясно колко приятелка си била - ТЪПА путка, тревичка, АВАТАРЧЕТА с херца. Ебати и недораслите идиоти сте тука честно, форума уж е за помощ и подкрепа от тиинове на тиинове а тука само се учите взаимно на глупости ПИСОВЕ вчерашни.

Guest
    А ДА ЗАБРАВИХ ДА ДОБАВЯ и ТЪПИ НАРКОМАНИ, ДЕТО КАТО ILLUSION или се чукат за ПАРИ или мама и тати са МИЛИОНЕРИ и вие сте станали НЕПУКИСТИ.

а btw Dark_Angel_F много пъти съм помагал на приятели да осъзнаят, че с трева, цигари и т.н. си вредят много, всичко това разбира се е индивидулано, зависи от това колко близки сте + т'ва при момичетата е малко сложно щото при момичетата истинско приятелство НЯМА. Но те съветвам с много воля да я откажеш и да се пазиш ти да не залитнеш и да станеш ШИБАНА кучка като ILLIUSION дето шмърка и се мотае по форуми вместо да се заеме с нещо смислено

Kaжи и да пуши максимално слаби цигари...или не се занимавай,това си е нейният живот...-Излишна загриженост му се вика. >_О
    Bring the violence

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SaiC
    Като гледам тука повечето сте недорасли идиоти или ШИБАНИ наркомани наричащи себе си ТИЙНЕЙДЖЪРИ - момичете пита вие тъпаците ... ОСТАВИ я да пуши... СЧУПЕН НОС на приятелка и т.н. Iliusions - да ти е** маиката свинска ясно колко приятелка си била - ТЪПА п*тка, тревичка, АВАТАРЧЕТА с херца. Ебати и недораслите идиоти сте тука честно, форума уж е за помощ и подкрепа от тиинове на тиинове а тука само се учите взаимно на глупости ПИСОВЕ вчерашни.
    благодаря ти за милите и смислени думи по мой адрес..
    и къде видя херца на аватара ми

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Еххх да можеше на мен някой да ми помогне... Знам колко е вредно и гадно, но не мога да спра... ЗА ТОВА НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ДА ПУШИТЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си