.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А ДА ЗАБРАВИХ ДА ДОБАВЯ и ТЪПИ НАРКОМАНИ, ДЕТО КАТО ILLUSION или се чукат за ПАРИ или мама и тати са МИЛИОНЕРИ и вие сте станали НЕПУКИСТИ.

а btw Dark_Angel_F много пъти съм помагал на приятели да осъзнаят, че с трева, цигари и т.н. си вредят много, всичко това разбира се е индивидулано, зависи от това колко близки сте + т'ва при момичетата е малко сложно щото при момичетата истинско приятелство НЯМА. Но те съветвам с много воля да я откажеш и да се пазиш ти да не залитнеш и да станеш ШИБАНА кучка като ILLIUSION дето шмърка и се мотае по форуми вместо да се заеме с нещо смислено
    Най-дпбрата ми приятелка също иска да я откаже и вчера дори се разрева защото я е грижа за другото момиче... И с най-добрата ми приятелка си обещахме да не пушим нкога и ако някоя пропуши другата да я вразуми дори и с бой ако е нужно... И сега мислим как да вразумим другото момиче , но нищо не ни хрумва

Бртле,нишо лично...Но ако имах толкова досадни приятелки,и себе си щях да изпуша.Ква е тая работа са.Като ти е приятелка,би трябвало да я подкрепяш във всяко отношение.А щом си опитала да я 'вразумиш' а тя въпреки това не те е послушала...значи твърдо се е решила.А предполагам този факт няма да промени отношенията ви; ) Поне би трябвало...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Кажи й,че ще кажеш на мама й

Фен
    Град
    По света и у нас
    Само тя самата може да ги спре.Ти можеж да и казваш да спре,но да и повлияеш почти неможеж.

Guest
    da si pomisli kak 6te izglegda na 40

Град
    OUT OF SPACE

Re: Как тя да спре цигарите?

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Имам приятелка ,която пуши . Отначало казваше , че е заради изпитите и била нервна , но сега пак продължава да пуши и се оправдава , че щяла да напълнее ако ги спре. Как да й повлиая в посока да спре цигарите?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    А БЕ МАЦКО,ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ СПИРА НЕщО ?БИЛО ТО ЦИГАРИ ,ТРЕВА,ХЕРОИН ,АМФЕТИ,КАКВОТО И ДА Е-САМ!ТЯ АКО НЕ ИСКА НЯМАШ ПРАВО ТИ ДА ГО ИЗИСКВАШ ОТ НЕЯ ТОВА Е НЕЙН ИЗБОР....НЕ МИСЛИШ ЛИ?

Guest
    the EXPLOITED

А ти знаеш ли как се почва? И знаеш ли кога става трудно май трябва доста да прочетеш за зависимостите за да пишеш компетентно.

ЦИТАТ:

"Пушенето на цигарите не водят до визическа зависимост, за сметка на това водят до силна психическа зависимост изразена в така нареченият НИКОТИНОВ ГЛАД"

Единственото нещо, което ти тряа в такъв момент е някой, които да те нахрани, т.е. да те вразуми да спреш, а веднъж спреш ли натам е лесно стига да имаш воля. При другите вещества е различно, но тук говорим за никотина.

tuka6na

Аз лично мисля, че нямаш приятелки. Това да помагаш и да рискуваш дори да бъдеш досаден значи само едно, че си приятел, а ако ответната реакция е като твоита се замислям дали ти всъщност знаеш какво е да имаш приятели или имаш само хора с които да идеш на кафе и да пушиш заедно. Може би просто си още малка за да го разбереш.

Dark_Angel_F

Не искам да се съгласявам с повечето тук, но няма начин - наистина са прави, че трудно ще и повлияеш, но казвам ТРУДНО, а не невъзможно, ще рискуваш да си досадна и ще се заемеш с трудна задача, но това ще ти покаже колко здраво е приятелството в зависимост от неината ответна реакция също така колко добре ти убеждаваш. Най-добрия начин е да седнеш и да говориш с нея, но не разговор от типа каде ще сме на кафе довечера, а сериозен разговор, сърдечен като между приятелки да си проличи, че си загрижена, обясни и колко вредно е да пуши и защо, ако искаш ще ти дам сайт създаден от мен и спечелил призово място на олимпиада по темата за да и покажеш няколко снимки и статии. Просто бъди упорита ако нещата и отношенията бяха лесни такива форуми нямаше да има нужда да съществуват. И един допълнителен съвет "Дълг като приятел на всеки човек е в нужният момент е да дава съвет и да направи всичко възможно отсрещният да го разбере, а друг върпос е отсрещният дали ще приеме съветът" !!!

IlLuSi0nS`

Радвам, се че оценяваш поуста ми. Нищо лично просто мразя долни лицемери ! И лицемерите като цяло ! А ако не е херца sorry сигурно е кока. Не разбирам, чак толкова за да кажа

Град
    Разлог
    Извинявам се за post спама, но просто исках да поясня че предходното мнение и тези преди това са мой, сетих се, че имам една регистрация от много отдавна
    aLLways Be YouRseLF

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Не можеш.
    mdam taka e
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Така ли не разбра че няма да ги сотави ама ето един съвет:
    Игнорирайте я...като земе да пуши се цупете и я сритайте настрана...накрая ще види че заради тъпите цигари се осталечава от вас и предполагам ще спре...другия начин е бой , глад и късо подстригване
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

tuka6na

Аз лично мисля, че нямаш приятелки. Това да помагаш и да рискуваш дори да бъдеш досаден значи само едно, че си приятел, а ако ответната реакция е като твоита се замислям дали ти всъщност знаеш какво е да имаш приятели или имаш само хора с които да идеш на кафе и да пушиш заедно. Може би просто си още малка за да го разбереш.
    Mразя да се бъркам в живота на хората,защото не искам и те да го правят.Искам да се изказва мнение за нещо което правя,САМО когато поискам такова.; ) Мда ,приятели имам.Застаряващи злоупотребяващи като мен,наркомани,простосмъртн и както искаш .Което за мен е малковажно просто защото са тези, с който се чувствам добре,които ме подкрепят и на които вярвам.; )
    ->дори когато бях сравнително... малка,никога не съм ставала жертва на такова ограничено мислене,никога не съм игнорирала хора които са различни от мен с нещо...О_о Това казвам защото някой даже даде подобен глупав съвет. Ама живи и здрави,сано дано момичето не е толкова плиткоумно.
    со здраве!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

IlLuSi0nS`

Радвам, се че оценяваш поуста ми. Нищо лично просто мразя долни лицемери ! И лицемерите като цяло ! А ако не е херца sorry сигурно е кока. Не разбирам, чак толкова за да кажа
    къде видя лицемерие?! не ме познаваш, за да знаеш каква съм! напротив - казвам си всичко в очите на хората и ако някой ме издразни, си го показвам, както в примера, който съм дала (ест вече като по-зрял човек не прибягвам до насилие, тогава бях лапе)

по темата: такива досадни хора, които се бъркат в живота на околните са просто ужасни.. тя си е направила избора да пуши, ти си направила своя да не пушиш - право на личен избор му се вика.. ей тфа най го мразя, някой да те учи как е правилно да се живее.. за всеки е различно, всеки решава какво му харесва и как да живее собствения си живот и толкова!!!!!!

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

jojokyra
    Guest
    Госпожицо "черния ангел ф" това което правиш с приятелките си има много точно определение в мъжки пол - вееш си патката.
    Поне твоята "приятелка-наркоманката" прави нещо конкретно.

Едва ли можеш да я спреш, но пък,ако пуши от скоро може и да я отклониш от цигарите.А, нищо чудно и ти да ги пропушиш покраи нея, то така става...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    бухахахааааа, беше ми писнало от такива като тебе - белите и дробове са неини, ще си прави с тях квото си иска....твоя морал ме дразни, както и на една голяма част от непушачите...дайте да я оплюем ся, че пуши....достатъчно хора са се опитвали да ме "вразумят", най-интересната част е, че най-върлите противници на цигарите пропушиха след като ми бяха обяснявали с дни колко е вредно, лошо и противно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Русе
    Ще трябва да и зашиеш устата, друг вариант да я престрастиш по др нещо

tia sama triabva da poiska da spre cigarite.ako tiа ne go iska,nikoi ne moje da ia nakara.kaji i 4e ako re6i da gi spira ti 6te bade6 do neia i 6te ia podкrepiа6.kaji i 4e dori i da napalnee ti pak 6te si ia haresva6 i obi4ka6.aide tva e ot men. uspeh
    Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...

Re: Как тя да спре цигарите?

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Имам приятелка ,която пуши . Отначало казваше , че е заради изпитите и била нервна , но сега пак продължава да пуши и се оправдава , че щяла да напълнее ако ги спре. Как да й повлиая в посока да спре цигарите?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Оставия бе SHIT щом иска не можеш да и се месиш!!!!!!!
    ///GEGEN NAZIS\\\

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    а може да не иска да живее до 40 бе !
    алелуя.

Знам , че темата е малко ототдавна , но аз лично бих я накарала да изпуши кутия наведнъж-една след друга- след това преживяване едва ли ще й се допуши ,даже от мисълта за цигари и др боклуци ще й е гадна
    Глупаци има всякакви, но моля не ставайте докато не бъдете повикани поименно.
    Уилям Сидни Портър

Супер фен Аватара на rakiQ
    и аз съм така самоче с приятеля ми и сега сме се разбрали :аз да не си слагам гланц на устните (шото му лепка) и той да не пуши

Мега фен Аватара на sasha_90
    Остави я да се трови.Сама ще прогледне и може да ги откаже след време.

spored men ne mojesh tq trqbva sama da pojelae da gi spre , no samo s iskane ne stvaa.. trq i akyl ! \/ \/ \/ \/
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

sigorna sam 4e ne iska6 da si provali givota no 6te e trudno tq da gi spre dori nevazmogno

tva e neina rabota tebe kvo te barka
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си