- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo ozna4ava da svyr6a
ami momi4e sym na 17.pravila sum go 4-5 pyti do sega no taka i nz kvo ozna4ava da svyr6a.ne mislq 4e do sega sym svyr6vala.molq nqkoi da mi obqsni...6e mu byda mnogo blagoarna..
i kakvo to3no 4uvstva6 togava
Като го изпиташ ще усетиш със сигурност !Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Сърбеж.Първоначално написано от Анонимко
Ами при всеки е различно,индивидуално е. Не може да се обясни. Всек иси е задавал такива въпроси,но когато се изпитат нещата,въпросите се изясняват. Преди да го изпиташ,никой не може да ти обясни с точност какво се чувства.![]()
Извинявай, че тези с които си ги правила не са знаели какво е клитор и не са знаели какво да правят с негоХвани си някое момче, което не е егоист да видиш какво ще те направи :Р
awe za okolo 20 secundi ti staa super qko i veche ne ti se pravi sled tova![]()
ae napravi si edin skrech i she razberesh![]()
Кратко и ясно =D>Първоначално написано от Анонимко
Не съм момиче.но знам,че е яко...![]()
и чувството е яко....
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
много интересен въпрос... като се изпразниш тогава свършваш !
При мъжете- да, ама тя пита за момичетатаПървоначално написано от monkmonko
Абе това не може да се обясни...става ти яко просто!
казва са МАЗГА!Първоначално написано от sexita
ами... свършваш дори и когато се самозадоволяваш. сигурна съм, че така можеш да изживееш въпросното усещане. иначе... при секс... доста малко момичета получават вагинален оргазъм, т.е. да свършат от вагинален секс. в повечето случаи свършват от клиторна стимулация...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
abe tuka gi ima ebati obrazite samo dvama trima otg dobre na momicheto drugite imam chustvoto che ochastvat v konkurs za cepni a daje sam obeden che pochti polovinata ot iscepilite se ne sa i pomirisvali sex...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами става ти супер яко на мен лично след като свърша не ми се прави нищо изцедена съм до край..аааа аз лично много се овлажнявам
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}