Объркан май е най-точното чувство което изпитвам в момента..
объркан съм защото незнам какво да направя , тъй като за първи път чувствам такова нещо , немога и да го опиша... Ще ви кажа как стана ... ПРеди повече от 6-7 години се запознах с 1 момиче , беше просто приятелка , в последните 2 години се учиждихме 1 от друг и преди 2-3 месеца я видях ... поприказвахме си . Беше станала мацка , която отначло дори неможах да я позная , тя ме заговори Преди 2-3 дена я видях пак , само минахме и се спогледахме , от тогава немога да я забравя ... ( преди 5 години също си я харесвах ама нямах силата да и призная... ) Изрових и скайп от някъде и пиша там ала бала здр , здр как сме и тн. и след това и викам искаш ли да излезнем на кафенце , да се поразходим , веднага ми отговори да ... после нещо се заприказвахме и аз я поптаих как сме с гаджетата или нещо от сорта каза , тя каза че чакала подходящия... и там изброи някви критеерии по които се водела ( както всеки нормален човек ) и аз и зададох риторичен въпрос : А аз как се справям за тези критерии ? , тя веднага а при теб как е с гаджетата ... , аз отговорих и и писах / намеркнах да отговори , тя нещо измумоти от сорта че ме приемала , като брат на сестра ми ( тя с нея си дружат много ... ) , писах и но все пак , ами незнам не те познавам много добре ( добре де тия 7 години не са ли достатъчни подяволоте...) А аз преди това и бях казал че ще и кажа 1 тайна когато се видим ... , тя се поинтересува веднага каква тайна ... но не и казах ... смятах да я целуна и така да си спестя малко изречения... но както виждам сега май ще трябва да кажа точно тези изречения преди да я целуна ( ако и се промени на добре лицето ) а иначе да и кажа че ще се постарая да ме опознае по-добре ... макар че 6 години нестигат ли ... . Исках да напиша да си излея малко яда ... Иначе срещата след толкова изповедания от моя страна си остана и каза че щяла да я чака с нетърпение .
Според мен или не иска да ме обиди или се струха да ми признае чувствата (всеки път когато я видя дори и за секунда винаги ми се усмихва ...)