ne burzai s celuvkata o6te na purvata sre6ta ne mu e togava vremeto, ispolzvaite momenta za da se poopoznaete, a i tq te haresva, znae 4e i ti q haresva6, vuprosat koito si i zadal "kak sa gadjetata" su6tnost po4ti vinagi ima za cel da kaje ne6to ot sorta na "kak sa gadjetata, 6tot az te haresvam i ako nqma az sum nasre6ta " ti si q pital, tq te e pitala i t.n. demek se haresvate, no se pak ne burzai, na 2rata, 3tata da, ama na purvata sre6ta ne q celuvai
a btw, po vuprosa za celuvkata, ti si preceni, ako misli6 4e nqma da ima6 vtori 6ans za sre6ta s neq, togava q celuni na purvata, ne e zaduljitelno da i kaje6 4e q haresva6 6tot se pak tq si go znae tva, a i opita da q celune6 6te i podskaje kakvi sa ti namereniqta otnosno celuvkata - ne vurvi da q celune6 prez masata nali? za tova izberi kafe s separeta, divan4eta ili kakvoto i da bilo kadeto mojete da sednete edin do drug bez pregradi, moje da se probva6 da q gu6ne6, samo 4e za da se probva6 da q gu6ne6 posle, moje purvo da se probva6 da q gu6ne6 za zdrasti, gu6ne6 li q za zdrasti i v kafeto/parka (6tot ako ima nablizo park moje sled kafeto da se razhodite i da sednete na nqkoq peika), sled kato q gu6ne6 moje da se probva6 da q celune6... tva e samo ideq kakvo da napravi6, ako ima6 po-dobra ideq togava deistvai, ako tazi ne ti haresva 6te mislime drugo, moje da me nameri6 v skype ili icq (ima gi v profila, no v skype 6te sum 4ak dove4era, a sega do 14.30 sum v icq) tam moga da se opitam da ti pomogna