Na4i tva se slu4i v na4aloto na taq godina i za sajalenie o6te mi teji i kat si spomnq mi stava kofti.Eto q i slu4kata:ima6e edno momi4e ot klasa mi deto az si q haresvahi tq skoro razbra za tva i po4na da me gleda da mi se usmihva,maha6e mi ot avtobusa, pisa mi belejki ala balai sled mesec borba i zeh skaipa.Tam 4atihme okolo 4-5 dena i gore dolu se poopoznahme.Togava frendove mi kazaha da i kaja nai-nakraq kvo izpitvam i tn 6tot tq se darje6e taka sqka6 me haresva i pi6a i az po skaipa "neska sled kat si pisahme belejki si4ki si mislqt 4e te haresvam" tq kaza tam ne6to det ne pomnq ve4e i az i kazah "Ami mai sa pravi" i tq "Polaskana sam oba4e iskam da znai6 4e si imam gadje i mnogo si go obi4kam" s dve dumi nqma6 6ans i az si vikam golqm praz 6e q prejiveq nqkak.Oba4e na drugiq den gadjeto i idva da q zima (dosega toz tip ne bqh go vijdal v jivota si) i po4na pred staqta pred si4ki da se mlqska s nego cql mesec ne sprqha da me bazikat i da mi se podigravat daje misleh da smenq daskaloto,po4nah da piq (ve4e sam sviknal i piq ne samo ot chagrin d'amour ami i kat padne lubimiq otbor i tn) i be6e ujasno prosto. Sled dva mesca ma pita "Ama az nali ne te obidih onq pat" i az sia ko da kaja basi ku4kata ne ma obidila i nai lo6oto e 4e vse o6te mi se motai v mislite daite nekav savet ko da praq
P.S.Ako ima nqkoi s moite problemi ili podobni da pi6e 4e da si izlivame makata zaedno..