- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Заседнал тампон
kak da go mahna hora pomognete,imam 4uvstvoto 4e ako probvam s ruka 6te go butna po navutre!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
i na men mi se e slu4valo i priqtelq mi bez da se zamisli pyha pryst4eta i si go vadi bez problem.ne boli.nqma kak da vleze po navytre,nali go dyrpash navyn.
Започни да клякаш. Ставаш клякаш и той сам ще излезе![]()
Няма как да влезе по-навътре, ако си мислиш, че влагалището ти продължава до гърлото се лъжеш. А мисля, че съвета, които ти даде iNsaNE`giRL е много добър - така би трябвало да излезе или ако не напълно, то поне така че да можеш и сама да го извадиш. Успех.![]()
или с отверкаПървоначално написано от dunapren
![]()
Както каза iNsaNE`giRL започни да клякаш и да ставаш и ще ти излезе.
Щял да излезе - грънци. Ще излезе и ще можеш да го извадиш само ако си го сложила недостатъчно навътре. ОТИДИ НА ГИНЕКОЛОГ!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
tva e vo tolkova ima verno e 4e vlagalishteto ne stiga do garloto barka6 i vadi6Първоначално написано от Анонимко
И ти трябва да можеш да го извадиш. Следвай съветите досега. Наистина с клякане ще има някакъв резултат. Пък и ако бръкнеш, няма на къде да избяга...![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
haha ти тоя конец кфо си го правила че да ти заседне тампона???
имаш 2 пръста бъркаш и вадиш.....
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
А конецът къде е изчезнал? Ако не става с клякане, просто използвай огледало и го извади. Няма къде да ти избяга.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
cccc ti ne si dobre otivai na genekolog maina moi da polu4i6 nqkva infekciq ili ne6to po stra6no kat nemoi6 da go mahne6 otivai
Защо пишете в толкова стари теми...момичето предполагам че вече го е извадила![]()
Просто и лесно ПРАХОСМУКАЧКАТА му е майката![]()
стара тема