Преди бях толкова весело момиче,а сега дори аз не мога да се позная!!! От както скъсах с бившия нещата се промениха.Не мога да се събудя и една сутрин без да мисля за него,не минава ден,в който да не се сетя за него...направо мисля по цял ден за него.Опитвах да си намеря някакво занимание,намерих,но не.Всичко ми напомня за него Какво ми става,да не би да съм влюбена в него? Оттогава няколко момчета ме търсиха да излезем на разходка или кафе...и аз опитах,но излизайки с тях ми ставаше мъчно за предишния.Сега съм се отказала да излизам,с който и да е С всеки изминал ден се чувствам все по-наранена!Не мога така...искам си стария живот,когато нямах такива силни чувства към който и да е и!Да спомена,че винаги когато ми стане мъчно за него си казвам:Не трябва,щом на него не му пука за мен,и аз ще съм така!....и това помага,но след малко отново почвам да се сещам за него. И не ми казвайте да имам силна воля,имам я!Направо се побърках...и не става,не мога да го забравя.Само искам всичко да е както преди!Моля ви помогнете ми Какво да направя...?