.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    :):)
    Guest

Za svirkite i predpaznite sredstva

Zdraveite, ne znam dali ima takiva temi predi, no az pone ne otkrih iskam da popitam tyi kato dyrja na predpaznite sredstva v dneshnoto spinozno vreme " pravili li ste svirki s prezervativ". Kakvo vi e mnenieto za predpazvaneto pri praveneto na frenska lubov? blagodarq za otgovorite

Супер фен
    от следвъщия път почвам и аз да се пазя ... като правя френска на приятелката ми ще си слагам презерватив на езика ... за да избегнем нежелана бременност

сега сериозно

ами чувал съм за презервативи които са предназначени за френска любов ... но само съм чувал не съм виждал не ми се е налагало да търся, отиваш в секс шопа и питаш
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Град
    Някаде по Дунав
    В "Днешното спинозно време"....свирки си се правят спокойно,защото СПИН не се предава чрез френска любов!!!
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Ami az mislq che pri frenska lubov ne trqbva da se slaga prezervativ ako si sigoren/na che partniora ti e napulno zdrav... Inache ima vsqkakvi infekcii i bolesti koito mogat da se predatat chrez svirki ako ediniq e zarazen s neshtu.

Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    В "Днешното спинозно време"....свирки си се правят спокойно,защото СПИН не се предава чрез френска любов!!!
    SPIN moje da se predade ako tozi koito pravi svirkata ima ranichka v ustata, a drugiq e zaraszen. Taka se predava po kruven put taka che predi da pravite kakvoto i da bilo trqbva ad ste sig che partniora vi e napulno zdrav!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    Аз защо си мисля,че се предава и по този път,чрез орална любов.За сметка на това,ако един от партньорите има някаква инфенкция,чрез френска любов,може да го предаде на другия.Сега се сещам за гонореята.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    abe hubavo e da imash vqra na partniora si, ama vse pak.... ili ne pravete svirki ili i az ne znam....opasno si e vinagi

Супер фен
    VINAGI IMA RISK,hubavite ne6ta sa vredni
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си