.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: свалки

Цитирай Първоначално написано от GiRl_
    Хмм.. Ми в дискотеката, идва някое симпатично момче, заговаря ме.. След това ме кани на танц..хахах..танцуваме заедно, след това отиваме до тоалетната (защо ли... ) И накрая ме кани да се видим пак !!! Yaeh..
    Един познат така отиваше в дискотеката и на всяко 10-то момиче 1 му пускаше... :P
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    svalkite sa glupavo ne6to,kato ti haresa dadeniq 4ovek prosto otiva6 i se zapoznava6 s nego.. primer: "zdr kak se kazva6?" "az sum moni pr mi e" ..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    svalkite sa glupavo ne6to,kato ti haresa dadeniq 4ovek prosto otiva6 i se zapoznava6 s nego.. primer: "zdr kak se kazva6?" "az sum moni pr mi e" ..
    Здрасти Мони И на мен ми е приятно (^_^ )
    Клик ми (:

яж ма
    Guest
    аз казвам - яж ма! и стига, трябва да сме експедитивни!

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    хаха,ок
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

яж ма
    Guest
    хаха,ок
    иска да те ебе отзад, мани кво те баламосва

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от яж ма
    хаха,ок
    иска да те ебе отзад, мани кво те баламосва
    znam

Супер фен
    Град
    Панацея
    sedq si az na cetura na zlatni pqsaci predrusal s ecstasy i d0 men idvat 2 momicheta 0t pr club - i te predrusali, zagovarqme se, zvunim 1-2 telefona, namirame malk0 amphetamini da se opravim i sled tva sme ili 1vi drujki p0 partyta ili neshto dr....
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Sofia, Bulgaria
    [quote="Анонимко"]
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Ето от мен нещо истинско!

Преи около 2 седмици. София, градски транспорт. Качвам се в тролея и на седалката до врата седи русичка сладка. Още при самото качване я гледам в очите с лека усмивчица. Няма свободни седалки, стоя прав с лице към нея. Привличам й вниманивто, правя малко игра на погледи. Това няколко спирки под ред и накрая дядката дето седеше до нея става да слиза. Веднага отивам, сядам на мястото и опчвам любопитно да я оглеждам. Разбира се веднага забелязва и ме поглежда очудено. Казвам "мдаа, прав бях. още като се качих ми направи впечатление. изглеждаш симпатично момиче и реших да се запознаем..." пауза от моя страна и усмивка. Тя е в няколко секунден транс, казва си името - Катя и подава ръка. Вече запознали сме се и говорим общ лаф. Пита ме къде ще слизам, отговарям й и тя казва, че и тя слиза там, на спирката трябвало да я чака някаква приятелка. Продължаваме да говорим, аз вкарвам , тя се смее и всички хора се обръщат да ни гледат. Слизаме на спирката и тя веднага бърза да ме запознае с приятелката си. Оказва се, че приятелката е по-красива може би 8, 8.5 по десетобалната. Разменяме няколко лафа с въпросната приятелка и я виждам, че ме гледа все едно иска на момента да ми свали дрехите. Вкарвам още малко лафове ала бала, но те трябва да тръгват. Питат ме накъде съм и аз отговарям "ами у вас, нали така се разбрахме" - смях. След това отговарям сериозно, взимам си довиждане и тръгвам да си ходя. При постигнатото НИ бях сигурен, че сами ще си дадат телефоните. Така и стана. Тази дето беше 8-цата попита дали няма да се видим пак. Спрях се, погледнах я, погледнах приятелката й с преценителен поглед и казах "кажете си телефоните пък ще си помисля ". записах телефоните и заминах. 3 дни по-късно звъня на 8-цата, каня я на среща, обяснява ми, че имала ангажнимент и не може. Казах "окей, чао" и затворих. Звъна на русичката. НАвита е да излезем на момента. Срещаме се след половин час, отиваме в някакво кафе. Там вече почвам да работя за рапорт. Момичето и phisical, така че отварям тема за секс, тя започва да ми обяснява как обича да го прави, през това време аз и задавам уточняващи въпроси, гледам в очите и я галя по коляното. След 10 мин разговор по темата и общо час и половина в кафенето виждам, че е готова. Викам сервитьорката, плащам си моя коктейл, тя си плаща фрапето и тръгваме. Изпращам я до тях, на входа докато ми обяснява колко готино е прекарала я натискам за целувка тя направо ме награбва. Едвам я спирам и ме пита дали не искам да се кача, горе нямало никой. Обяснявам, че имам да върша важни дела и ще го оставим за друг път, взимам си довиждане, последна страстна целувка и чао.
    След два дни момичето ми звъни и пита къде се губя, няма ли пак да се видим... казах й че ми е било много приятно, но повече да не ме търси и ако пожелая ще я намеря. Тя видимо натъжена се съгласява и казва, че ще се надява да й се обадя скоро.
    А пък на следващия ден след срещата със 7-цата получавам SMS от другата - пише ми, че много съжалявала, че не е могла да се видим и иска да си уговорим друга среща въпреки това дето се е случило между мен и приятелката й (авно 7-цата й е разказала всичко). Не съм отговарял на тоя SMS и не съм контактувал повече с блондинката.

Разбира се телефоните и на двете вече са изтрити и няма да се занимавам с тях - колкото и безкруполен да съм все пак имам някакъв морал и принципи и не бих изневерил на приятелката си.
    ТА това от мен!

ti ve4e i izneveri,ama karai

Дам..Аз по Велик Ден питах една:"Искаш ли додеш у дома да ти отрежа козунак..."
    Странно защо не дойде?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си