- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ментри ли ме?!
Историята е многоо дълга.С едно момиче си пишехме в продължение на 1 година.Е пишехме си ,но с кратки паузи от по 2-3 месеца.Просто в началото тя бе ,като едно все още неразвито дете за мен.Докато един ден не загледах ,как тя се е разхубавила толкова много...Е там е и проблема ,че си има приятел.Но това не е ,толкова голям проблем за мен...Та един ден отново си писахме ,питах я защо пише ,колкото да ми отг. ,да не си пиша сам и тя ми каза нещо от типа на "Вече ми омръзна да пиша.Навсякъде пиша с някой и вече ми писна"Това аз не го разбрах много ,защото имаше 2 страни
1-Разкарай се от тука бе.
2-Еее ,ако те чакам още 1 год. ме поканиш ,мога и да умра.
Аз естествено ,нямам сливи в устата и и казах ,че бих могъл да изляза с нея.Тя също каза ,че за нея не е проблем.Е тя ми каза ,че сега е на село и зарад тва не може.То село ,ама 3 седмици без да се върнеш![]()
![]()
![]()
Съмнява ме.И вчера в един сайт я питах ,какво става ти ли си онлайн в скайпа ,а тя ми отг. не някой от наще е.Да ,ама как някой от техните ,без да ги подценявам ,ще и едва хора в контактите и сменя снимката?!
![]()
![]()
Еми това е.Според вас има ли шанс тук да се получи нещо или просто детска работа?
Аз съм на 16,а тя на 15.От Търново сме...
Мисля, че ТЕ ебава тъпата кучка![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо не ми харесва държанието й.Бих те посъветвала за в бъдеще да не й се доверяваш.А пък и щом си мислиш,че може да те ебава защо продължаваш да й пишеш?
Според мен тя е неква страхлива мишка и я страх да ти го каже в очите че неиска да има нещо с тебе... мраза ги такива дето само си играят...![]()
![]()
![]()
0-3 ,Вие ме закопахте![]()
![]()
Чакам LP_girl_14 :P ,ама може и някой др. да се изкаже.Не би било зле
![]()
Със сигурност си играе игричките.Заеби я,нищо хубаво от нея няма да видиш!!!!!
![]()
Е добре що ги има такива...що не ми го каже в очите???
По-добре не се занимавай с нея. Мисля, че си играе с теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mda, menti te, ne se zanimavai s neq![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
То рано или късно на 15.09 ще се върне.Тогава няма мърдане.Ама ,ако се е правила...
ментри те.. не се занимаай, само ти даа некфи шибани оправдания... ;]
~!1912!~
Поне още някой ме закопае![]()
Ментри?! ОМГ, ЩО ЗА ИДИОТ може да ползва такъв глагол?!
Абе ти от кой край на Галактиката си О.о
А какво да кажа?Прави опит да ме метне?!Първоначално написано от muhlqsal 4orap
ОфФ заеби я тая!
ne vqrvam tq da e edinstvena v Tyrnovonedei da se mychish s neq... menti te pachata
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Според мен момичето не изшитва нищо към теб и се е съгласила колкото да не ти откаже и сега се чуди как да се отърве.Мисля че имаш два вариянта или да я оставиш и да не се занимаваш повече с нея или да не и натякваш да се виждате известно време само си пишее опитай се да се збилижиш с нея и може и да се получи. Успех!