- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искав го отново:(
S edno mom4e hodehme 5 meseca ,no v edin slan4ev hubav den me zarqza zaradi "u4ili6teto"poneje ne mojel da poddarja vrazka i da bade dobar u4enik!EeE primirih se,vapreki 4e mi be6e mnogo trudno,no ne moga pove4e taka!vse o6te izpitvam nqkakvi 4uvstva. Tri meseca sled tova do kolkoto do4uvam ot priqtelite mu v momenta nqma vrazka s momi4e, no ima simpatii kam edno,koeto ima seriozen priqtel,zatova se ot4aql ot momi4etata!Az mislq 4e trqbva da se namesq to4no sega,da mu priznaq kakvo 4uvstavm i da go nakaram da zabravi drugata!Kakvo 6te me posavetvate???
Направи го![]()
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((
Еми щом изпитваш все още чувства към него - кажи му.Нищо не губиш.Поне ще разбереш дали чувствата ви са взаимни.А това за училището - нормално е още по - малко ако му е предстояло кандидатстване.Бъди смела и му признай.Кой знае.Може да се съберете.Айде успех.
Ot teb zavisi dali shte mu kajesh.Ako ne go napravish prosto prodaljavash napred zabravqiki za nego.Ako go napravish shte razberesh dali toi izpitva neshto kym teb i dali mojete da ste zaedno.Stiskam palci neshtata da se naredqt![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Абе училище...аз в седми клас от март до момента...съм бил с 2 момичета...а кандидатствах...тъй че квото и да става училището е само малка част от ежедневието....кажи му и виж..ама си мисля че просто се е оправдал с училището за да те разкара
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
И аз искам, ама няяяяма!
Морето пълно с риби...Ем.. пък, ако толкова настояваш - давай и късмет.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Епа кажи му нема да умреш кво се кахъриш за подходящ момент...
Е па то и аз си го искам пак .. Но тва е др въпрос.
Действай![]()
LaraFairie Photography ...
Според мен това за училището си го е измислил и той не държи на теб.Никога нямаше да те зареже заради тази причина.
moreto palno s ribi no za ribi ti trqa stravПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Е виж и аз искам ...ама не може ! Но ти все пак можеш да пробваш аз не пробвах и сега мн ме е яд ! Все пак нищо не губиш пък и поне ще знаеш какво ще става а няма да се чудиш !
КАЖИ МУ. Нищо не губиш... а ако се оказала , че това е било само причина да те зареже помни че в а такъв случаи не те е заслужавал.
kaji mu pone 6e si naqsno s ne6tata dali ima6 6ans otnovo a ne da strada6 samo...
s dve dumi nemam dumi
3наете ли възхищавала съм се винаги на красиво момиче или момче,с хубави оценки и перфектно гадже.
няма любов
Беше вече..аз ти се отдадох,а ти ... Много ясно,че ще ти кажа,че е заради училището...Първоначално написано от aayYAYY
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here