.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    aayYAYY
    Guest

Искав го отново:(

S edno mom4e hodehme 5 meseca ,no v edin slan4ev hubav den me zarqza zaradi "u4ili6teto"poneje ne mojel da poddarja vrazka i da bade dobar u4enik!EeE primirih se,vapreki 4e mi be6e mnogo trudno,no ne moga pove4e taka!vse o6te izpitvam nqkakvi 4uvstva. Tri meseca sled tova do kolkoto do4uvam ot priqtelite mu v momenta nqma vrazka s momi4e, no ima simpatii kam edno,koeto ima seriozen priqtel,zatova se ot4aql ot momi4etata!Az mislq 4e trqbva da se namesq to4no sega,da mu priznaq kakvo 4uvstavm i da go nakaram da zabravi drugata!Kakvo 6te me posavetvate???

Направи го
    It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((

Еми щом изпитваш все още чувства към него - кажи му.Нищо не губиш.Поне ще разбереш дали чувствата ви са взаимни.А това за училището - нормално е още по - малко ако му е предстояло кандидатстване.Бъди смела и му признай.Кой знае.Може да се съберете.Айде успех.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Действай.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ot teb zavisi dali shte mu kajesh.Ako ne go napravish prosto prodaljavash napred zabravqiki za nego.Ako go napravish shte razberesh dali toi izpitva neshto kym teb i dali mojete da ste zaedno.Stiskam palci neshtata da se naredqt
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Абе училище...аз в седми клас от март до момента...съм бил с 2 момичета...а кандидатствах...тъй че квото и да става училището е само малка част от ежедневието....кажи му и виж..ама си мисля че просто се е оправдал с училището за да те разкара
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

И аз искам, ама няяяяма!

Морето пълно с риби... Ем.. пък, ако толкова настояваш - давай и късмет.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    At the world's end
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Епа кажи му нема да умреш кво се кахъриш за подходящ момент...

Е па то и аз си го искам пак .. Но тва е др въпрос.

Действай
    LaraFairie Photography ...

go, go ! ni6ty nea da izgubish ;]
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен това за училището си го е измислил и той не държи на теб.Никога нямаше да те зареже заради тази причина.

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    И аз искам, ама няяяяма!

Морето пълно с риби... Ем.. пък, ако толкова настояваш - давай и късмет.
    moreto palno s ribi no za ribi ti trqa strav
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Е виж и аз искам ...ама не може ! Но ти все пак можеш да пробваш аз не пробвах и сега мн ме е яд ! Все пак нищо не губиш пък и поне ще знаеш какво ще става а няма да се чудиш !

КАЖИ МУ. Нищо не губиш... а ако се оказала , че това е било само причина да те зареже помни че в а такъв случаи не те е заслужавал.

Град
    gorno nanadolni6te
    kaji mu pone 6e si naqsno s ne6tata dali ima6 6ans otnovo a ne da strada6 samo...
    s dve dumi nemam dumi

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    3наете ли възхищавала съм се винаги на красиво момиче или момче,с хубави оценки и перфектно гадже.
    няма любов

Re: Iskam go otnovo:(

Цитирай Първоначално написано от aayYAYY
    S edno mom4e hodehme 5 meseca ,no v edin slan4ev hubav den me zarqza zaradi "u4ili6teto"poneje ne mojel da poddarja vrazka i da bade dobar u4enik!EeE primirih se,vapreki 4e mi be6e mnogo trudno,no ne moga pove4e taka!vse o6te izpitvam nqkakvi 4uvstva. Tri meseca sled tova do kolkoto do4uvam ot priqtelite mu v momenta nqma vrazka s momi4e, no ima simpatii kam edno,koeto ima seriozen priqtel,zatova se ot4aql ot momi4etata!Az mislq 4e trqbva da se namesq to4no sega,da mu priznaq kakvo 4uvstavm i da go nakaram da zabravi drugata!Kakvo 6te me posavetvate???
    Беше вече..аз ти се отдадох,а ти ... Много ясно,че ще ти кажа,че е заради училището...
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си