Цитирай Първоначално написано от O4aqn
Pomognete plss Predi 4-5 sedmici bqh v ogromna depresiq zaradi razmera na 4lena mi pravih sex s edno mn krasivo momi4e no na kraq tq mi kaza sorry milo no ne ti e dostata4no golqm i nemojah da izpitam mn golqmo udovolstvie ne stignah do ograzam mn se sduhah adski mn 17sm malki basi. na dr den si kupih nqkakvi hap4eta de gi reklamirat za raztej pieh gi 3 sedmici no efekt mn mn nqma6e na 4rata sedmica se polu4i penisa mi stana kam 18 sm, togava nz koi mi kaza 4e ako si injektira6 parafin ti se ogolemqva zna4itelno no e riskovano e imah edin fr koito se zanimava s medicina popitah go za tova i toi mi kaza 4e e dosta vazmojno da se polu4i i go pomolih da ........ se6ttate se e ........ i kakvo stana sled 10 dni leka bolka i parene nastina mi stana dosta po golqm sega e kam 20-21sm i e dosta debel e da si kajete 6atstlivec e da no ne vlubih se v edno momi4e i ot 3-4 dni sme zaedno jelaeme se no tq e devstvena a q e strah da i go vkaram za6toto 6te q ............ razcepq opitahme 1 pat no nevliza boli q kakvo da pravq pomo6t

И аз поддържам това че няма голяма и малка пишка а има къдърни и некърдни хора.Следващия път братле си бий малко парафин и в мозъка пък може и да поумнееш.То бива комплекси да имаш ама чак пък толкова не е нормално.Написал си "помогнете" е как очакваш да ти помогнем?От тука вече ти остава само да са надяваш да няма големи проблеми от това което си направил.И следващия път мисли преди да направиш нещо такова или поне питай тука все някой ще знае.