Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Kraken
Цитирай Първоначално написано от Conrad
Цитирай Първоначално написано от Kraken
Цитирай Първоначално написано от Conrad
Да търсиш свалка в дискотека е нож с две остриета....... всичко 6,сваляш си момичето ,танцуваш докато не те потупа по рамото някъв набит нерез и не те попита какво правиш с приятелката ми.
Епа и да се случи кво вии да не би да ходите сами в дискотеката кажи му че си с още неколко човека и той ше те остаи пък ако тръгне ти налита си се бий с него ама вече от самия тебе си зависи дали ше си ползваш приятелите в боя абе общо зето да не ви е страх кво от тва че некъв бик седи и ви обясняа че тва му е гаджето пък ако се спичаш толкоа ходи в другия край на дискотеката и пак дебни...
Пич даваш акъл на човек с опит (горчив опит) в подобна ситуация.Явно не си запознат с наказателния кодекс на Републиката. Най голята грешка е да тръгнеш на бой. Един познат ,чието лице беше смачкано от бой преди няколко дни си спечели делото...мисля че беше за 4000лв и вчера си купи кола с парите . Мъдрият човек трябва да избягва сбиването

Знам знам винаги е по-добре е да не се биеш ама бате как може да се скриеш в миша дупка или да чакаш да те пребият като куче в сме знам че е по на оферта да не се биеш ама...
Hah, abe, ako trqbva da utochnim, ako se skriesh v misha dupka, shansyt da te hvane da te bie nqkoi e po-malyk, a i trqbva da znaesh, che vinagi ima nqkoj po-silen ot tebe. Shot kato te slusham, izliza, che priqtelite ti mogat da napr vsichko, da ama ne!