.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    Град
    Трявна

Секи си има проблеми...

Аз ли съм единствената тука без проблеми Приятелите ми се ми са оплакват,че еди кво си момче не й обарнало внимание, че живота му бил скапан и някви такива, тука чета сички сте с проблеми. Та вапроса ми е само при мен ли сичко е идеално Имам си приятел дем ме обича, радвам се на внимание от страна на др момчета, имам си мн мн приятели, вкащи всичко е добре, кво по хубаво от тва
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

xaaxa, nqma losho..ne mi se vqrva da si samo ti ma...az lichno se radvam za teb..ama nedei da se otpuskash zashtoto nali znaesh che vinagi v 1 moment moje vs da se preobarne na 360%
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Град
    The Moon
    Ами,радвай се,мацка Иначе ... едва ли си само ти без проблеми :P

lo6o`ko7e радвай се на щастието си, защото нищо не е вечно и живота въобще не е песен ...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    lo6o`ko7e радвай се на щастието си, защото нищо не е вечно и живота въобще не е песен ...
    Много точно казано ... винаги идва момента в които и ти ще имаш проблеми
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Да,пази си щастието по-силно от сичко друго,защото птичката кацва само един път и ти я хванала

Мега фен Аватара на sasha_90
    Браво,радвай се.

Guest
    Usmihni se....utre shte bude po-losho

Радвам се за теб =) в крайна сметка .. за тва форума е teenproblem.net , нали така? =)
    LaraFairie Photography ...

Никога не е късно сичко да стане на гъс

afeh tdyjr
    Guest
    STAVAAAAAAAAA mnogo dobre br

Guest

Re: Секи си има проблеми...

Цитирай Първоначално написано от lo6o`ko7e
    Аз ли съм единствената тука без проблеми Приятелите ми се ми са оплакват,че еди кво си момче не й обарнало внимание, че живота му бил скапан и някви такива, тука чета сички сте с проблеми. Та вапроса ми е само при мен ли сичко е идеално Имам си приятел дем ме обича, радвам се на внимание от страна на др момчета, имам си мн мн приятели, вкащи всичко е добре, кво по хубаво от тва
    Имаш голям проблем - правописа ти е УЖАСЕН!!!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Дано да си чукала на дърво, докато си писала темата Има една приказва: "Много хубаво не е на хубаво" Щом всичко ти е идеално, щом няма какво повече да искаш, значи имаш доста бедно въображение. Дори най-презадоволени човек може да измисли какво няма... Т.е... да имаш мечти

Град
    California...why not?
    брейййй, ся фукаш ли се нещо хахах е, шегувам се - браво - мн се радвам за тебе, миличка! \/
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Точно когато си мислиш, че нямаш никакви проблеми и всичко е на 6 тогава изведнъж става точно обратното...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Точно когато си мислиш, че нямаш никакви проблеми и всичко е на 6 тогава изведнъж става точно обратното...
    Napalno sam saglasna.Vinagi ochakvai neochakvanoto.Shtastliva si,bravo.Nqmash problemi,super Radvai se,no si imai edno na um,zashtoto shtastieto ne e vechno.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    40 Miles from the Sun
    Хъх, а в училище как си?Май си проспала часовете по български, а?
    ПИШЕ СЕ "ВСЕКИ", А НЕ "СЕКИ"!НАУЧЕТЕ СЕ НАЙ-СЕТНЕ!И НЕ Е "ТЕБЕ" И "МЕНЕ", А "ТЕБ" И "МЕН"!!!ПИШЕ СЕ "НЕ ЗНАМ", А НЕ "НЕЗНАМ"!"ВЪПРОС", А НЕ "ВАПРОС"!НЕ Е "ТУКА", А "ТУК"."ОБЪРНАЛО", А НЕ "ОБАРНАЛО"!"ВСИЧКИ", А НЕ "СИЧКИ"!"ВКЪЩИ", А НЕ "ВКАЩИ" (КАЗВАШ "КЪЩА", А НЕ "КАЩА"!)!ПИШЕ СЕ "ГЪ'З'" (сложила съм кавички около "з"- то, защото иначе излиза като "задни части"), А НЕ "ГЪС"!НЕ Е "МА", А "АМА"!
    ЗА ЗАПЕТАЙКИТЕ НЯМА ДА ГОВОРЯ, ЗАЩОТО ТАМ СТЕ ПЪЛЕН ПРОВАЛ.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    ПИШЕ СЕ "ВСЕКИ", А НЕ "СЕКИ"!НАУЧЕТЕ СЕ НАЙ-СЕТНЕ!И НЕ Е "ТЕБЕ" И "МЕНЕ", А "ТЕБ" И "МЕН"!!!ПИШЕ СЕ "НЕ ЗНАМ", А НЕ "НЕЗНАМ"!"ВЪПРОС", А НЕ "ВАПРОС"!НЕ Е "ТУКА", А "ТУК"."ОБЪРНАЛО", А НЕ "ОБАРНАЛО"!"ВСИЧКИ", А НЕ "СИЧКИ"!"ВКЪЩИ", А НЕ "ВКАЩИ" (КАЗВАШ "КЪЩА", А НЕ "КАЩА"!)!ПИШЕ СЕ "ГЪ'З'" (сложила съм кавички около "з"- то, защото иначе излиза като "задни части"), А НЕ "ГЪС"!НЕ Е "МА", А "АМА"!
    ne mislish li che nqkoi hora pishat taka kakto govorat.. primer - vseki.. nea losho da se napishe seki, ko tolkoa.. ili kakto az pisha sq nea da napisha "sega" fmesto "sq" - prosto shtoto taka si govora, ne che primerno po princip pisha taka.. problem ? inache tfa za vApros, vkAshti i gyS sym syglasna che ne trqa se pishat taka hahah
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на koalka
    Това е хубаво.

Град
    40 Miles from the Sun
    BaRaBa_GiRL, гордееш се, че пишеш и говориш като селянка?

Град
    nqkade tam
    Pri polojenie 4e foruma se kazva teenproblem e malko tapo da se puska tema 6to si4ki imate problemi .....

nali....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Трявна
    Ем да, обикновенно в часовете по БЕЛ спя на чина
    ЦъК

Град
    40 Miles from the Sun
    Кефиш се, че си неграмотна?

Град
    Трявна
    Кефиш се, че си неграмотна?
    Ми не, ама имам цял живот да уча
    ЦъК

Вече и аз се присъединявам към теб доскоро имах проблеми но сега сичко е просто ПЕРФЕКТНО , имам си прятели , приятел , всичко у дома е супер
    It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си