- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Секи си има проблеми...
Аз ли съм единствената тука без проблемиПриятелите ми се ми са оплакват,че еди кво си момче не й обарнало внимание, че живота му бил скапан и някви такива, тука чета сички сте с проблеми. Та вапроса ми е само при мен ли сичко е идеално
Имам си приятел дем ме обича, радвам се на внимание от страна на др момчета, имам си мн мн приятели, вкащи всичко е добре, кво по хубаво от тва
![]()
xaaxa, nqma losho..ne mi se vqrva da si samo ti ma...az lichno se radvam za teb..ama nedei da se otpuskash zashtoto nali znaesh che vinagi v 1 moment moje vs da se preobarne na 360%![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Ами,радвай се,мацкаИначе ... едва ли си само ти без проблеми :P
lo6o`ko7e радвай се на щастието си, защото нищо не е вечно и живота въобще не е песен ...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Да,пази си щастието по-силно от сичко друго,защото птичката кацва само един път и ти я хванала![]()
Usmihni se....utre shte bude po-losho![]()
Радвам се за теб =) в крайна сметка .. за тва форума е teenproblem.net , нали така? =)
LaraFairie Photography ...
STAVAAAAAAAAA mnogo dobre br
Имаш голям проблем - правописа ти е УЖАСЕН!!!Първоначално написано от lo6o`ko7e
Дано да си чукала на дърво, докато си писала тематаИма една приказва: "Много хубаво не е на хубаво"
![]()
Щом всичко ти е идеално, щом няма какво повече да искаш, значи имаш доста бедно въображение. Дори най-презадоволени човек може да измисли какво няма... Т.е... да имаш мечти
![]()
брейййй, ся фукаш ли се нещохахах е, шегувам се - браво - мн се радвам за тебе, миличка! \
/
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Точно когато си мислиш, че нямаш никакви проблеми и всичко е на 6 тогава изведнъж става точно обратното...
Napalno sam saglasna.Vinagi ochakvai neochakvanoto.Shtastliva si,bravo.Nqmash problemi,superПървоначално написано от Котарана
Radvai se,no si imai edno na um,zashtoto shtastieto ne e vechno.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хъх, а в училище как си?Май си проспала часовете по български, а?
ПИШЕ СЕ "ВСЕКИ", А НЕ "СЕКИ"!НАУЧЕТЕ СЕ НАЙ-СЕТНЕ!И НЕ Е "ТЕБЕ" И "МЕНЕ", А "ТЕБ" И "МЕН"!!!ПИШЕ СЕ "НЕ ЗНАМ", А НЕ "НЕЗНАМ"!"ВЪПРОС", А НЕ "ВАПРОС"!НЕ Е "ТУКА", А "ТУК"."ОБЪРНАЛО", А НЕ "ОБАРНАЛО"!"ВСИЧКИ", А НЕ "СИЧКИ"!"ВКЪЩИ", А НЕ "ВКАЩИ" (КАЗВАШ "КЪЩА", А НЕ "КАЩА"!)!ПИШЕ СЕ "ГЪ'З'" (сложила съм кавички около "з"- то, защото иначе излиза като "задни части"), А НЕ "ГЪС"!НЕ Е "МА", А "АМА"!
ЗА ЗАПЕТАЙКИТЕ НЯМА ДА ГОВОРЯ, ЗАЩОТО ТАМ СТЕ ПЪЛЕН ПРОВАЛ.
ne mislish li che nqkoi hora pishat taka kakto govorat.. primer - vseki.. nea losho da se napishe seki, ko tolkoa.. ili kakto az pisha sqПървоначално написано от AFT
nea da napisha "sega" fmesto "sq" - prosto shtoto taka si govora, ne che primerno po princip pisha taka..
problem ? inache tfa za vApros, vkAshti i gyS sym syglasna che ne trqa se pishat taka
hahah
~!1912!~
BaRaBa_GiRL, гордееш се, че пишеш и говориш като селянка?![]()
Pri polojenie 4e foruma se kazva teenproblem e malko tapo da se puska tema 6to si4ki imate problemi .....
nali....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ем да, обикновенно в часовете по БЕЛ спя на чинаПървоначално написано от AFT
![]()
Ми не, ама имам цял живот да учаПървоначално написано от AFT
![]()
Вече и аз се присъединявам към теб доскоро имах проблеми но сега сичко е просто ПЕРФЕКТНО , имам си прятели , приятел , всичко у дома е супер
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((