- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Секи си има проблеми...
Не си единствена. И аз съм си екстра :Р Т'ва, че пишката на някой му била 17 санта и му казали, че била малка, някое момиче не е обърнало внимание на някой пич... комплексите идват от нуждите :P Недейте така хора... за всеки има мястоПървоначално написано от lo6o`ko7e
![]()
И кво фалиш ли се, че нямаш проблеми? Е не се безпокой ще дойде и това време!
mai trqa mi predadesh nqkoi i drug urok, a ? shot kato te gleam si dosta umna.. sichko znaesh, nali takaПървоначално написано от AFT
she si pisha kakto si iskam i nikoi ni6ty nemoe mi kae :P
~!1912!~
Споко,приятелят ти ще те изостави за някоя по-хубава от теб,другите момчета няма да проявяват интерес към теб,приятели също няма да имаш,вкъщи нищо няма да е добре....какво по-лошо от това?Аз ли съм единствената тука без проблеми Приятелите ми се ми са оплакват,че еди кво си момче не й обарнало внимание, че живота му бил скапан и някви такива, тука чета сички сте с проблеми. Та вапроса ми е само при мен ли сичко е идеално Question Имам си приятел дем ме обича, радвам се на внимание от страна на др момчета, имам си мн мн приятели, вкащи всичко е добре, кво по хубаво от тва Cool
+1Първоначално написано от MeTaL4eTo`f
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Разбира се,че не при всеки всичко е идеално.А ти се радвай на това,което имаш.![]()
Разбира се, че съм по-умна от теб. И никъде не съм ти казвала как да пишеш, попитах те просто дали се кефиш, че си глупава.Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
lo6o`ko7e, за малко да си повярваш.Ако сега не научите как се пише, чакайте по-късно да стане. Или искаш да дойде време, когато трябва да си търсиш работа, но те взимат само като чистачка и разни други такива престижни работи, защото не знаеш, че "не"-то се пише отделно от глаголите?
oh, sry, zabraih che me poznaash idealno i znaesh kolko sym "glupava"... opredelqsh horata po ednoto pisane i to f saitove i takia neshta.. emi brau =D> - s tfa dokazvash oshte poeche kolko si "umna"Първоначално написано от AFT
![]()
~!1912!~
Радвам се за теб!Първоначално написано от MajeStic
Тва кастинг за правопис ли еПървоначално написано от AFT
Туй че тук пиша с грешки не значи че навсякъде пиша тъй. Ела ко искаш да ми видиш тетрадките, да видим дали ще намериш някоя грешка.....
![]()
Само мога да ти кажа да се радваш,защото в живота има приливи и отливи.Сега си на върха,а утре си на дъното,никога не си само на едното положение,затова радваи се докато можеш и най-важното оценяваи това което имаш.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Нищо не е перфектно. При теб явно някой си затваря очите. Човек не може да не се кара с гаджето, приятелите и семейството. А това, че се обичате, не означава, че нямате проблеми. Но, разбира се, важното е да се обичат хората.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
mda.. tochno tfa imah f predvid, ama "umnite" hora, qfno zacepfat po bavno ot kolkoto predpolagahПървоначално написано от lo6o`ko7e
... zaebi
~!1912!~
По приятно е като видиш грамотно написано мнениеПървоначално написано от lo6o`ko7e
/Колко грешки има в горното изречение?/
Incomplete..........
А защо в час пишеш без грешки? Там също пишеш бързо и по инерция...даже тук можеш да го поправяш. Ако имаш проблеми с правописа и се стремиш да ги поправиш, трябва постоянно и навсякъде да се замисляш за това.Първоначално написано от lo6o`ko7e
Двечки - сравнителната степен и запетайката пред "като".Първоначално написано от LGPz
И точката за край на изречението липсва. Значи грешките са три.
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
И мъжо често не пише точки накрая на постовете си...точката я пропуснах нарочно.Първоначално написано от LaFee
![]()
Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
Т'ва някаква шега ли е? Или наистина си глупава?!
![]()
Добре,добре.![]()
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Уловката беше в точката,но щом си я пропуснала нарочно...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Incomplete..........
това ся кво е .. комплимент не е верно не мисля че си единствената и с тази тема бих казала че се хвалиш !
emi ti kajiПървоначално написано от AFT
nali sichko znaesh, shto men pitash
![]()
hah..
~!1912!~
Ei, hora, po-spokoino!! Vqrno, che pravopisa ima znachenie, no mislq, che tuk e mqsto, kudeto horata da spodelet problemite si, a ne da se zaqgdat... Mnogo se radvam, che ima i takiva bez , Bravo =D> ! No ima mnogo po-vagni neshta ot pravopisa..Ne gubete choveshkoto u sebe si. Obichaite se i ocenete istinskite i stoinostni neshta! A ne povurhnostnite..![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Първоначално написано от sladko_dete
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!