.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Re: Секи си има проблеми...

Цитирай Първоначално написано от lo6o`ko7e
    Аз ли съм единствената тука без проблеми Приятелите ми се ми са оплакват,че еди кво си момче не й обарнало внимание, че живота му бил скапан и някви такива, тука чета сички сте с проблеми. Та вапроса ми е само при мен ли сичко е идеално Имам си приятел дем ме обича, радвам се на внимание от страна на др момчета, имам си мн мн приятели, вкащи всичко е добре, кво по хубаво от тва
    Не си единствена. И аз съм си екстра :Р Т'ва, че пишката на някой му била 17 санта и му казали, че била малка, някое момиче не е обърнало внимание на някой пич... комплексите идват от нуждите :P Недейте така хора... за всеки има място
    Клик ми (:

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    И кво фалиш ли се, че нямаш проблеми? Е не се безпокой ще дойде и това време!

Цитирай Първоначално написано от AFT
    BaRaBa_GiRL, гордееш се, че пишеш и говориш като селянка?
    mai trqa mi predadesh nqkoi i drug urok, a ? shot kato te gleam si dosta umna.. sichko znaesh, nali taka she si pisha kakto si iskam i nikoi ni6ty nemoe mi kae :P
    ~!1912!~

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Аз хваля се, че не обръщам внимание на незначителните проблеми А след развода на нашите нямам друг проблем на главата
    Клик ми (:

Аз ли съм единствената тука без проблеми Приятелите ми се ми са оплакват,че еди кво си момче не й обарнало внимание, че живота му бил скапан и някви такива, тука чета сички сте с проблеми. Та вапроса ми е само при мен ли сичко е идеално Question Имам си приятел дем ме обича, радвам се на внимание от страна на др момчета, имам си мн мн приятели, вкащи всичко е добре, кво по хубаво от тва Cool

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Цитирай Първоначално написано от MeTaL4eTo`f
    Ами,радвай се,мацка Иначе ... едва ли си само ти без проблеми :P
    +1

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Разбира се,че не при всеки всичко е идеално.А ти се радвай на това,което имаш.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    mai trqa mi predadesh nqkoi i drug urok, a ? shot kato te gleam si dosta umna.. sichko znaesh, nali taka she si pisha kakto si iskam i nikoi ni6ty nemoe mi kae :P
    Разбира се, че съм по-умна от теб. И никъде не съм ти казвала как да пишеш, попитах те просто дали се кефиш, че си глупава.
    lo6o`ko7e, за малко да си повярваш.Ако сега не научите как се пише, чакайте по-късно да стане. Или искаш да дойде време, когато трябва да си търсиш работа, но те взимат само като чистачка и разни други такива престижни работи, защото не знаеш, че "не"-то се пише отделно от глаголите?

Разбира се, че съм по-умна от теб. И никъде не съм ти казвала как да пишеш, попитах те просто дали се кефиш, че си глупава.
    oh, sry, zabraih che me poznaash idealno i znaesh kolko sym "glupava"... opredelqsh horata po ednoto pisane i to f saitove i takia neshta.. emi brau =D> - s tfa dokazvash oshte poeche kolko si "umna"
    ~!1912!~

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Аз хваля се, че не обръщам внимание на незначителните проблеми А след развода на нашите нямам друг проблем на главата
    Радвам се за теб!

Град
    Трявна
    lo6o`ko7e, за малко да си повярваш.Ако сега не научите как се пише, чакайте по-късно да стане. Или искаш да дойде време, когато трябва да си търсиш работа, но те взимат само като чистачка и разни други такива престижни работи, защото не знаеш, че "не"-то се пише отделно от глаголите?
    Тва кастинг за правопис ли е Туй че тук пиша с грешки не значи че навсякъде пиша тъй. Ела ко искаш да ми видиш тетрадките, да видим дали ще намериш някоя грешка.....
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Само мога да ти кажа да се радваш,защото в живота има приливи и отливи.Сега си на върха,а утре си на дъното,никога не си само на едното положение,затова радваи се докато можеш и най-важното оценяваи това което имаш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Нищо не е перфектно. При теб явно някой си затваря очите. Човек не може да не се кара с гаджето, приятелите и семейството. А това, че се обичате, не означава, че нямате проблеми. Но, разбира се, важното е да се обичат хората.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Тва кастинг за правопис ли е Туй че тук пиша с грешки не значи че навсякъде пиша тъй. Ела ко искаш да ми видиш тетрадките, да видим дали ще намериш някоя грешка.....
    mda.. tochno tfa imah f predvid, ama "umnite" hora, qfno zacepfat po bavno ot kolkoto predpolagah ... zaebi
    ~!1912!~

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    По приятно е като видиш грамотно написано мнение

/Колко грешки има в горното изречение?/
    Incomplete..........

А защо в час пишеш без грешки? Там също пишеш бързо и по инерция...даже тук можеш да го поправяш. Ако имаш проблеми с правописа и се стремиш да ги поправиш, трябва постоянно и навсякъде да се замисляш за това.

Цитирай Първоначално написано от LGPz
    По приятно е като видиш грамотно написано мнение

/Колко грешки има в горното изречение?/
    Двечки - сравнителната степен и запетайката пред "като".

И точката за край на изречението липсва. Значи грешките са три.
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

Цитирай Първоначално написано от LaFee
    И мъжо често не пише точки накрая на постовете си...точката я пропуснах нарочно.

Град
    40 Miles from the Sun
    mda.. tochno tfa imah f predvid, ama "umnite" hora, qfno zacepfat po bavno ot kolkoto predpolagah ... zaebi
    Т'ва някаква шега ли е? Или наистина си глупава?!

Добре,добре.
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от LaFee
    И мъжо често не пише точки накрая на постовете си...точката я пропуснах нарочно.
    Уловката беше в точката,но щом си я пропуснала нарочно...
    Incomplete..........

това ся кво е .. комплимент не е верно не мисля че си единствената и с тази тема бих казала че се хвалиш !

Т'ва някаква шега ли е? Или наистина си глупава?!
    emi ti kaji nali sichko znaesh, shto men pitash hah..
    ~!1912!~

Ei, hora, po-spokoino!! Vqrno, che pravopisa ima znachenie, no mislq, che tuk e mqsto, kudeto horata da spodelet problemite si, a ne da se zaqgdat... Mnogo se radvam, che ima i takiva bez , Bravo =D> ! No ima mnogo po-vagni neshta ot pravopisa..Ne gubete choveshkoto u sebe si. Obichaite se i ocenete istinskite i stoinostni neshta! A ne povurhnostnite..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    lo6o`ko7e радвай се на щастието си, защото нищо не е вечно и живота въобще не е песен ...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си