- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво викате? Докато........
Сещате се .. КАкво викате докато го правите?
И въобще викате ли?
vikam i gadjeto mi kaza, 4e sigurno i kom6iite sa me 4uli![]()
no az ne se use6tam ...koko silno ... no pone dolu gore znam kakvo kazvam:davai, ne spirai,ooo da
![]()
![]()
ха ха ха
едноооо
двееееее
трииииииииииииии
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
и така до 12Първоначално написано от Spork
ne vikam samo si prehapvam ustnite ot strast![]()
Викааам..
Вииииикам
ВИиииииииииииииииииииииии ииииииииикааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааам
конституция ?Първоначално написано от Whisskas
![]()
Паи'сееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееее......
Мойта също още не вика.То само 2 пъти сме го правили деама само пъшка засега
Има време ....
stena,ohkam,pa6kam,ne govorq,ponqkoga vikam,kogato mi e mn hubavo,a kogato svar6vam kre6tq![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Пу дано само не му избиеш тъпанчетата от викане иначе лошо няма,той пък не се ли стряска нещо да загуби концентрация като почнеш да викашПървоначално написано от marina star
![]()
MI NE MN SE KEFI DAJA,DORI MI KAZVAL 4E MU HARESVA DA VIKAM,KOLKOTO SE MOJE PO-SILNO,PONEJE ZNAE 4E TOVA E POKAZATELNO KOLKO MI E HUBAVOПървоначално написано от Тhe Beast
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Рева като магаре.
Аз сиг съм най-тихия човек на земята...дори не пъшкам..освен когато ми натисне с цялата си тежест корема и белите дробовеа и не се кефя на твърде шумни пичове
Обикновено като го пипам и знам,че като става по-шумен значи наближава Момента...ама ако е шумен през цялото време и ми е тъпо...особено ако има някой наоколо
аз лично не издавам много звуци само може понякога да изпъшкам ,ама гадето ми се кафи да прахти и да скимти,ма до ся не е казвала цяла дума..и този момент ще дое....![]()
дййййй, дййяяя, дййййяя, опааа, раъц, върти![]()
az vikam yeeyeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
auiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa
аз пъшкам доста,чак да викам не ма някой път като издам някой по така звук спираме и започваме да се смееме![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Лично аз съм девствен , но като го направа ще дойда да кажа какво съм викал... \/
Do you fear death?
когато свършвам винаги ми идвам да му говоря на ушенце чукай менз защо не съм вулгарен човек но просто така се получава, а и мръсотиите го възбуждат
![]()
аз мълчим като комунист на разпит![]()
vypros kym mom4etata-haresva li vi momi4eto da vi govori mrysotii dokato go pravite