.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    Na Lunataaa

Какво викате? Докато........

Сещате се .. КАкво викате докато го правите?
    И въобще викате ли?

Guest
    vikam i gadjeto mi kaza, 4e sigurno i kom6iite sa me 4uli no az ne se use6tam ...koko silno ... no pone dolu gore znam kakvo kazvam:davai, ne spirai,ooo da

ха ха ха

едноооо

двееееее

трииииииииииииии

Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Spork
    ха ха ха

едноооо

двееееее

трииииииииииииии

и така до 12

ne vikam samo si prehapvam ustnite ot strast

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Викааам..
    Вииииикам
    ВИиииииииииииииииииииииии ииииииииикааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааам

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Нечленоразделни звуци,обикновено...
    Цели думи рядко...
    конституция ?

УЮ
    Guest
    Паи'сееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееее......

Тhe Beast
    Guest
    Мойта също още не вика.То само 2 пъти сме го правили де ама само пъшка засега Има време ....

Супер фен
    stena,ohkam,pa6kam,ne govorq,ponqkoga vikam,kogato mi e mn hubavo,a kogato svar6vam kre6tq
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Тhe Beast
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    stena,ohkam,pa6kam,ne govorq,ponqkoga vikam,kogato mi e mn hubavo,a kogato svar6vam kre6tq
    Пу дано само не му избиеш тъпанчетата от викане иначе лошо няма,той пък не се ли стряска нещо да загуби концентрация като почнеш да викаш

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Тhe Beast
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    Пу дано само не му избиеш тъпанчетата от викане иначе лошо няма,той пък не се ли стряска нещо да загуби концентрация като почнеш да викаш
    MI NE MN SE KEFI DAJA,DORI MI KAZVAL 4E MU HARESVA DA VIKAM,KOLKOTO SE MOJE PO-SILNO,PONEJE ZNAE 4E TOVA E POKAZATELNO KOLKO MI E HUBAVO
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    Рева като магаре.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз сиг съм най-тихия човек на земята...дори не пъшкам..освен когато ми натисне с цялата си тежест корема и белите дробовеа и не се кефя на твърде шумни пичовеОбикновено като го пипам и знам,че като става по-шумен значи наближава Момента...ама ако е шумен през цялото време и ми е тъпо...особено ако има някой наоколо

Guest
    аз лично не издавам много звуци само може понякога да изпъшкам ,ама гадето ми се кафи да прахти и да скимти,ма до ся не е казвала цяла дума..и този момент ще дое....

дййййй, дййяяя, дййййяя, опааа, раъц, върти

az vikam yeeyeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

auiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    аз пъшкам доста,чак да викам не ма някой път като издам някой по така звук спираме и започваме да се смееме
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    Дъното на морето
    Лично аз съм девствен , но като го направа ще дойда да кажа какво съм викал... \/
    Do you fear death?

Guest
    когато свършвам винаги ми идвам да му говоря на ушенце чукай ме нз защо не съм вулгарен човек но просто така се получава, а и мръсотиите го възбуждат

Супер фен
    аз мълчим като комунист на разпит

Не викам, а я карам тя да вика... правя и много хубаво Ма чак за викане... пъшка:Р Иначе има някой момичета и не се усещат като говорят мръсотии... "По-бързо", "По навътре" \/
    Клик ми (:

Фен
    Град
    сф
    4e trqbva li da vikam?!ne vikam mn silno,4e stenite sa gluhi no sasedite-ne!a nali znaete,4e sasedite sa fuck rabota,a i ne e nujno da kre6tq 4e da mi e qko....

Guest
    vypros kym mom4etata-haresva li vi momi4eto da vi govori mrysotii dokato go pravite

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    "По-бързо", "По навътре"
    Това не са мръсотии...
    Извинявай, това са нужди... :Р Ама все пак, ако иска да я разбия яко да си каже в началото ХАха
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си