.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

kli
    Guest

molq vi s epilatora me boli

dnes si kupih epilator philips i kato za parvi pat mnooooooooogo me skube6e !!!!!!!!!!!!vie koito imate epilatori sled koq procedura sviknahte i kakvo praite 4e da ne vi boli? offf 4ak me oblq studena pot kato probvah

Спокойно, ще свикнеш. Боли само първия път Втория път просто усещаш че те скубе, а от третия вече няма да ти пука, няма да усещаш нищо. Подмишниците е малко по-кофти, там първите 2-3 пъти се усеща, но след това... както ти казах няма да усещаш нищо. Важно е да издържиш първия път. После няма да съжаляваш.

Guest
    някой да не би да ти е казвал, че не боли ?!? Все пак се замисли само като си скубеш веждите каква болка изпитваш, а това е по 10 пъти повече косми наведнъж .. Трябва да си безчувствена, че да не те боли, пък и още повече всеки има различен праг на чувствителност. Ще свикнеш с болката до някъде, но не се лъжи, че ще спре.

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ами като за начало надявам се не си пробвала с дълги косми (трябва преди това да си ги обръснала и да си изчакала мъничко да пораснат). Освен това, за да намалиш болката най-добре е след като си се къпала, защото по-лесно излизат косъмчетата (само че този ефект става от топлата вода, не от студен душ). Може след като се епилираш да пробваш да се обтриеш с лед. Но мисля, че се свиква и не би трябвало да те боли особено. Може би просто кожата ти е много чувствителна. В такъв случай ако след още няколко пъти те боли все толкова, не се мъчи.

Guest
    Хмммм....Аз все още не съм свикнала напълно но си има начини:
    1лДокато се епилираш,опъвай кожата си нагоре с ръка.
    2.Дръж епилатора перпендикулярно но кожата.
    3.Най-добре се епилирай веднага след баня-порите са по-отворени.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    На мен първия път ми се насълзиха очите докато си оправих целите крака.. големи мъки бяха Сега вече нищо не усещам, даже ми е кеф.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Както вече казаха, колкото по-дълги са космите толкова повече ще те боли.Опъвай кожата като я епилираш.Друго което може д апробваш е да обтриеш с лед мястото, което ще епилираш.Помага.Пусни музика и стискай зъби 1вия път.После ще свикнеш.И еидн съвет не се мокри 3-4 часа след като си се епилирала
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    emi normalno e kato za purvi put,o6te pove4e 4e sigurno predi tva kosmite sa bili mnogokratno brusnati i za dostatu4no debeli. az s epilatora se obiram samo pod pi6nicite, 6tot te ve4e sa pretrupnali, pak me boli, no e suvsem malko i sum sviknala. kato si obiram krakata i kosmite mi rastat na vutre,za tva ve4e ne go izpolzvam za krakata. po-princip znam samo 4e ako iska6 da mahne6 4ervenite pup4ici sled obiraneto da gi minava6 s bu4ki led. za bolkata pomo6t nqma
    няма любов

Град
    Лапландия!?
    хъх и аз бях така първите няколко пъти особенно триъгълника ама след тва свикнах и даже кат ми е скучно махам тея косъмчета дет са ми малко пораснали и даже ми прави кеф.А ти може да пробваш като издърпваш кожата на горе по-малка е болката

Супер фен
    Добре де честно казано и аз отскоро се правя (защото до скоро нямах нужда) така че мн добре помня какво беше в началото. Болеше ме, но чак толкова ... Просто трябва да търпите баси! Ще кажеш че ще ви колят. Станаха вече 3 месеца откакто се епилирам, и ще ти кажа честно-още ме боли. Но няма как. Толкова ли са ви чувствителни краката ... Може да пробваш да опънеш кожата на това място където ще се епилираш и уж боляло по-малко. Но мен не ме бърка

Град
    Ямайка:)
    Хах свиква се, следващия път нама да те боли толкова..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Спокойно,свиква се Както казаха почти всички, след известно време не само че не ти прави впечатление,ами и дори е някво приятно
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хмммм....Аз все още не съм свикнала напълно но си има начини:
    1лДокато се епилираш,опъвай кожата си нагоре с ръка.
    2.Дръж епилатора перпендикулярно но кожата.
    3.Най-добре се епилирай веднага след баня-порите са по-отворени.
    + пускане на силна музика
    Let The BEAT Control Your Body

missmaria
    Guest
    [quote="charlotte^"][b]Ами като за начало надявам се не си пробвала с дълги косми (трябва преди това да си ги обръснала и да си изчакала мъничко да пораснат).

и аз съм на това мнение

Мега фен
    Град
    София
    Емии първия път е нормално да ти е гадно и да те боли.Обаче след втория ,третия път вече ще свикнеш.То като цяло не е особено приятно Аэ эатова си минах на самобръсначките-идеално ми е
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Сливен
    Ами и аз от скоро имам епилатор и знам какво е в началото. Вярно боли, но не е някаква страшна болка. Би било добре да пробваш с горещ душ, като добре насапунисваш кожата с мек съпун и разтриваш малко с гъба (това главно помага за да няма подкожни косъмчета) преди епилацията. Иначе мисля, че и нагласата оказва влияние така, че пробвай следващия път да не мислиш колко ще те боли а колко гладки ще са краката ти.
    I believe this is heaven to no one else but me
    And i'll defend it long as
    I can be left here to linger in silence
    If i choose to
    Would you try to
    Understand

Guest
    boliiiiiii mn boli stiga lygahte vee imam epilator ot 2 godini i oshte me boli ;[[

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си