.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    м)
    Guest

Колко често се виждате?

Интересно ми е всеки ден ли се виждате с гаджето си?А ако не,колко често?И имате ли чувството,че си омръзвате,ако сте много време заедно?Знам,че преди имаше такава тема,но не можах да я намеря,пък и е доста стара май.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Всяка вечер за около 3-4-5 часа. Случва се и да пропуснем, но по принцип си се виждаме всеки ден

Град
    В кубъ
    За да бъде една връзка пълноценна и за да се преживяват много красиви моменти , мисля че трябва да се виждаме всеки ден с партньора/партньорката си . А защо не и всяка вечер

Guest
    predpo4itam ne vseki den .. sega snovoto mi gaje se vijdame prez den 4-5 puti v sedmicata i mi e super dokato sus staroto seki den .. i mi omruzna burzo

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ми ние живеем заедно,така че се виждаме всеки ден ..но той работи и по скоро само вечер сме заедно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    California...why not?
    ми като знам как бързо ми омръзват мъжете... гледам да е по-рядко, примерно 2-3 пъти на седмица макс, щото иначе мн ми писват пък и имам нужда от мн лично пространство
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Град
    in the heart of the city
    Цитирай Първоначално написано от Umno mace
    ми като знам как бързо ми омръзват мъжете... гледам да е по-рядко, примерно 2-3 пъти на седмица макс, щото иначе мн ми писват пък и имам нужда от мн лично пространство
    Хахах да не сме сестри.

I ROCK!!!!!

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Ние се виждаме всеки ден и още не сме си омръзнали...А когато не можем започва много да ми липсва

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

По принцип всеки ден рядко пропускаме и само с основателна причина :P

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Rocko_perka
    Цитирай Първоначално написано от Umno mace
    Хахах да не сме сестри.
    сестри най вероятно не сте ама щом ви писват бързо мъжете имам друга дефиниция за вас ......ама хайде ще си я запазя само за мен

4-5 пъти седмично и не ми е омръзнал а сега лятото като го няма за съжаление мноо рядко на 2 седмици веднъж
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    почти всеки ден, когато имаме възможност сме заедно
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Всеки ден се виждаме или през ден. Не не сме си омръзнали,дори след 2 години и нещо.

обичам си те мили
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    California...why not?
    айде ако обичаш без тъпанарски намеци, а!
    това, че даден човек ни омръзва бързо, не значи, че сме курви, пф, поне не говори, като не ни познаваш...
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Ами виждаме се всеки ден за около 4-5 часа + пишем си по цял ден в скайп.Мне мисля,че не си омръзваме изобщо.Мн рядко се случва да не се видим
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Мега фен Аватара на koalka
    През лятото се виждаме всеки ден, а през останалото време, което учим-по 3-4 пъти в седмицата и пак ми е малко.

Голям фен
    през ден, понякога през 2.... :P

последно време всеки ден но се е случвало няколко пъти 3-4 дена да не се виждаме и ми беше хипер гадно тогава....

3-4 пъти в седмицата, имаме много свобода и е много хубаво като не се ограничаваме взаимно
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Веднъж на 3-4 години!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Сега като съм в БГ за лятото наприемр се виждаме всеки ден ве4ер или сме по цял ден заедно...Едно време като приятелките ми разправяха как се виждат всеки ден с приятелите си, аз направо се 4удех как е възможно... А сега се питам как е възможно да мине един ден без него..?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    последно време всеки ден но се е случвало няколко пъти 3-4 дена да не се виждаме и ми беше хипер гадно тогава....
    Тогава даже за малко да ме зареже щото брат и така и бил казал...ама се оправихме после
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    ами..винаги когато е възможно
    Лятото графика ни е непостоянен

;]

am s moq pr se vijdame vseki den i to po nqkolko p1ti .. ponqkoga se slu4va da ne se vidim am se vijdame postoqno ne bih kazala 4e si omr1zvame daje poi4e se prev1rzvame..;]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Преди да завърша се виждахме 2-3 пъти в седмицата, когато имах свободни. А сега покрай всичките тия пътувания само 1 път седмично.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си