- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко често се виждате?
Интересно ми е всеки ден ли се виждате с гаджето си?А ако не,колко често?И имате ли чувството,че си омръзвате,ако сте много време заедно?Знам,че преди имаше такава тема,но не можах да я намеря,пък и е доста стара май.![]()
Всяка вечер за около 3-4-5 часа. Случва се и да пропуснем, но по принцип си се виждаме всеки ден![]()
За да бъде една връзка пълноценна и за да се преживяват много красиви моменти , мисля че трябва да се виждаме всеки ден с партньора/партньорката си . А защо не и всяка вечер![]()
predpo4itam ne vseki den .. sega snovoto mi gaje se vijdame prez den 4-5 puti v sedmicata i mi e super dokato sus staroto seki den .. i mi omruzna burzo![]()
ми ние живеем заедно,така че се виждаме всеки ден..но той работи и по скоро само вечер сме заедно
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ми като знам как бързо ми омръзват мъжете... гледам да е по-рядко, примерно 2-3 пъти на седмица макс, щото иначе мн ми писватпък и имам нужда от мн лично пространство
![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Хахах да не сме сестри.Първоначално написано от Umno mace
![]()
I ROCK!!!!!
сестри най вероятно не сте ама щом ви писват бързо мъжете имам друга дефиниция за вас ......ама хайде ще си я запазя само за менПървоначално написано от Rocko_perka
4-5 пъти седмично и не ми е омръзнал а сега лятото като го няма за съжаление мноо рядко на 2 седмици веднъж![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Всеки ден се виждаме или през ден. Не не сме си омръзнали,дори след 2 години и нещо.
обичам си те мили
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
айде ако обичаш без тъпанарски намеци, а!
това, че даден човек ни омръзва бързо, не значи, че сме курви, пф, поне не говори, като не ни познаваш...
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Ами виждаме се всеки ден за около 4-5 часа + пишем си по цял ден в скайп.Мне мисля,че не си омръзваме изобщо.Мн рядко се случва да не се видим![]()
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
През лятото се виждаме всеки ден, а през останалото време, което учим-по 3-4 пъти в седмицата и пак ми е малко.![]()
през ден, понякога през 2.... :P
последно време всеки ден но се е случвало няколко пъти 3-4 дена да не се виждаме и ми беше хипер гадно тогава....
3-4 пъти в седмицата, имаме много свобода и е много хубаво като не се ограничаваме взаимно
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Веднъж на 3-4 години!
Сега като съм в БГ за лятото наприемр се виждаме всеки ден ве4ер или сме по цял ден заедно...Едно време като приятелките ми разправяха как се виждат всеки ден с приятелите си, аз направо се 4удех как е възможно...А сега се питам как е възможно да мине един ден без него..?
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Тогава даже за малко да ме зареже щото брат и така и бил казал...ама се оправихме послеПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
![]()
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ами..винаги когато е възможно![]()
Лятото графика ни е непостоянен![]()
am s moq pr se vijdame vseki den i to po nqkolko p1ti .. ponqkoga se slu4va da ne se vidim am se vijdame postoqnone bih kazala 4e si omr1zvame daje poi4e se prev1rzvame..;]
Преди да завърша се виждахме 2-3 пъти в седмицата, когато имах свободни. А сега покрай всичките тия пътувания само 1 път седмично.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!