.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Всеки ден по цял ден. И не сме си омръзнали, дажи се обичаме още по-силно. Не мога да си представя да не го видя дори и за ден.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Ние се виждаме всеки ден и още не сме си омръзнали...А когато не можем започва много да ми липсва

mi s moq priqtel sme zaedno ot...10 meseca <neska gi pravim > i se vijdame..vseki den. T.e. ne se vijdame mi sme po cql den zaedno
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

През лятото всеки ден... Иначе прекарваме уикендите заедно, защото той е студент.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Всяка вечер за около 3-4-5 часа. Случва се и да пропуснем, но по принцип си се виждаме всеки ден
    И ние така.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Виждаме се 3-4 пъти седмично, предимно вечер и за не повече от 3 часа. Крайно недостатъчно, но........така се получава. Той е на работа по цял ден, блъска като луд, умаря се и към 10-11 вечер му се доспива. Освен това напоследък работи и пред някой от почивните дни и..........Не ми стига, но и всеки ден не е интересно. Преди 2 седмици не беше на работа и се виждахме всеки ден. На 4-тия ден нямаше за какво да говорим, а аз съм натура, която не млъква. Друго си е да си полипсвате малко. Не се бяхме виждали от събота и снощи 1 любов, 1 целувки, едни прегръдки.............Искам да е с мен всеки ден и час, но зная, че не може. За това си даваме лично пространство и време за приятелите. В крайна сметка като не се видим 1-2 дни няма да свърши света, я!

Рядко се случва да не се виждаме повече от 1 ден. Принципно той работи по 24 часа и тогава не се виждаме. Иначе сме постоянно заедно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Всеки ден по цял ден. И не сме си омръзнали, дажи се обичаме още по-силно. Не мога да си представя да не го видя дори и за ден.
    Съжалявам за любопитството, но нямате ли си занимания-учене, работа, други приятели, семейни вечери, ходене до село? Нещо, което да правите без да сте заедно.

:)

Vijdame se vseki den i sme zaedno ot 8 meseca. Ne sme si omryznali i za sekunda, vypreki 4e sme zaedno po mnogo vreme, koeto e super i mnogo me radva

[/quote]Aleandra написа:

Съжалявам за любопитството, но нямате ли си занимания-учене, работа, други приятели, семейни вечери, ходене до село? Нещо, което да правите без да сте заедно[quote]
    И аз тва се чудя но явно някои хора като са инлоф зарязват уроци,приятели и семейство...Щото все пак с "милото" е по-приятно.... Не съм от тези хора но се чудя ако нещо все пак се случи и се разделят,ще им е останал ли въобще живот извън връзката? И после защо има такива,които като ги зарежат и искат да слагат край на живота си..Явно защото не им е останал такъв
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    xaxax дразня се от факта, че според него трябва да сме нон-стоп заедно, по цял ден да сме залепени един за друг, да правим всичко заедно и пр.
    УЖАСНО КУЦА ИДЕЯ ! ! !
    аз обичам свободата и пространството.. отблъсква ме факта, че трябва да се виждам всеки ден с един и същи човек, без да мога да излизам с приятелите ми, без да мога да си взема от онези продължииителни отпускащи душове, които ме зареждат с енергия (това си е времето за мене си) , без да мога да изляза да се пошлая някъде сама и вобще ей такива неща.. които са си част от ежедневието ми. И какво ще стане ако се виждам всеки ден с него? Да ми омръзне толкова бързо ли? И да почна да виждам как недостатъците му исплуууват на белия хоризонт, истиквайки настрана положителните му страни и оставайки така, тъпееейки по цял ден . . . .

който иска да му се случи това, смело напред !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Съжалявам за любопитството, но нямате ли си занимания-учене, работа, други приятели, семейни вечери, ходене до село? Нещо, което да правите без да сте заедно.
    И аз щях да попитам същото.
    И на колко години сте двамцата?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Чак постоянно не е много добра идея, но ако приятелите им са общи и могат да съчетават компанията с прекарването с гаджето, може и да се получи.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    ami na men mi se iska vseki den,no ponqkoga naistina mi omrazva,mislq 4e za da e edna vrazka palnocenna,prez den-dva da se vijdate e nai-dobre,a kogato drugiq ti lipsva vinagi moje6 da mu se obadi6 da go 4ue6 i da napomni6 za sebe si,za da poddarja6 interesa,ako ste postoqnno zaedno mn barzo se gubi trapkata!

Голям фен Аватара на Ice
    Всяка вечер за по 2-3 часа
    Everything happens for a reason..

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Мисля, че Алеандра е на 19, а приятеля й на 22. Някъде там са

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Чак постоянно не е много добра идея, но ако приятелите им са общи и могат да съчетават компанията с прекарването с гаджето, може и да се получи.
    Аз излизам с компанията на гаджето си, но обикновено това става на 1-2 седмици по 1 купонче. Той с моите дружки рядко излиза. 1 коч на 3 мацки.........не е много навит. А и понякога искам да си говоря само по женски само с жени. Имам нужда да споделя, да го видя наспокойствие, да се пошляем по улиците на воля

Супер фен
    Всеки ден.И въобще не си омръзваме,даже напротив.

Каза,че като ме види й се повръща ... Много съм САД ... каза,че ... ми меришели чорапите...А аз си ги сменях по-онзи ден...Лелее ... Сигурно ще се гръмна ... Много съм тъжен ...
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Мммм на седмица по 3-4 пъти, понякога повече...просто сега лятото времето е шибано..как да излезеш при 50 градуса на слънце Иначе в къщи е тъпотия а без нея полудявам тотално...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    в мечтите ти
    Един - два пъти в седмицата, просто обстоятелствата са такива
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Изключвам ученето и работата в момента. По принцип това ни разделя поне до обяд. Но иначе сме си заедно. Много рядко по празниците сме сами. Искам да кажа, че се събираме моето и неговото семейство. С една дума подготвяме се като едно бъдещо семейство. Имаме общи приятели и излизаме заедно, забавляваме се, не сме някакви скучни Аз съм на 19, а той е 2 год. по-голям от мен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    prez den-dva ama az iskam po-ve4e,a iskam da vi pitam otna4alo po-4esto li se vijdahte smisul v na4aloto na vrazkata vi i posle s te4enie na vremeto sre6ite vi uredqha li ili se za4estiha
    koito me e razbral da pi6e blagodarq

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    При мене ако стане, ще се виждаме само по ваканцийте в най-добрия случай ^^
    Но времето е без значение за истинската любов

kogato si e tuk se vijdame vseki den ne mojem bez da se vidim no ako e na turniri ili az ako s1m nqkade si govorim po 1-2 4asa po telefona na den
    JiVeI kAKt0 IsKa6, A nE KakTo TrQbVa, BadI GaDnA Ku4kA I nE vQrVaI v LuBovTa!!!

всеки ден като се върне опт работа ще е дневна по цял ден на работа..и кам 8-9 излизаме до кйам 10-11-12-1....докогато искаме..не си омразваме даже си затвърждаваме връзката така
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си