- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко често се виждате?
Всеки ден по цял ден. И не сме си омръзнали, дажи се обичаме още по-силно. Не мога да си представя да не го видя дори и за ден.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi s moq priqtel sme zaedno ot...10 meseca <neska gi pravim> i se vijdame..vseki den. T.e. ne se vijdame mi sme po cql den zaedno
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
През лятото всеки ден... Иначе прекарваме уикендите заедно, защото той е студент.
И ние така.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Виждаме се 3-4 пъти седмично, предимно вечер и за не повече от 3 часа. Крайно недостатъчно, но........така се получава. Той е на работа по цял ден, блъска като луд, умаря се и към 10-11 вечер му се доспива. Освен това напоследък работи и пред някой от почивните дни и..........Не ми стига, но и всеки ден не е интересно. Преди 2 седмици не беше на работа и се виждахме всеки ден. На 4-тия ден нямаше за какво да говорим, а аз съм натура, която не млъква. Друго си е да си полипсвате малко. Не се бяхме виждали от събота и снощи 1 любов, 1 целувки, едни прегръдки.............Искам да е с мен всеки ден и час, но зная, че не може. За това си даваме лично пространство и време за приятелите. В крайна сметка като не се видим 1-2 дни няма да свърши света, я!
Рядко се случва да не се виждаме повече от 1 ден. Принципно той работи по 24 часа и тогава не се виждаме. Иначе сме постоянно заедно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Съжалявам за любопитството, но нямате ли си занимания-учене, работа, други приятели, семейни вечери, ходене до село? Нещо, което да правите без да сте заедно.Първоначално написано от Aleandra
Vijdame se vseki den i sme zaedno ot 8 meseca. Ne sme si omryznali i za sekunda, vypreki 4e sme zaedno po mnogo vreme, koeto e super i mnogo me radva![]()
[/quote]Aleandra написа:
Всеки ден по цял ден. И не сме си омръзнали, дажи се обичаме още по-силно. Не мога да си представя да не го видя дори и за ден.
Съжалявам за любопитството, но нямате ли си занимания-учене, работа, други приятели, семейни вечери, ходене до село? Нещо, което да правите без да сте заедно[quote]
И аз тва се чудя но явно някои хора като са инлоф зарязват уроци,приятели и семейство...Щото все пак с "милото" е по-приятно....Не съм от тези хора но се чудя ако нещо все пак се случи и се разделят,ще им е останал ли въобще живот извън връзката?
И после защо има такива,които като ги зарежат и искат да слагат край на живота си..Явно защото не им е останал такъв
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
xaxax дразня се от факта, че според него трябва да сме нон-стоп заедно, по цял ден да сме залепени един за друг, да правим всичко заедно и пр.
УЖАСНО КУЦА ИДЕЯ ! ! !
аз обичам свободата и пространството.. отблъсква ме факта, че трябва да се виждам всеки ден с един и същи човек, без да мога да излизам с приятелите ми, без да мога да си взема от онези продължииителни отпускащи душове, които ме зареждат с енергия (това си е времето за мене си) , без да мога да изляза да се пошлая някъде сама и вобще ей такива неща.. които са си част от ежедневието ми. И какво ще стане ако се виждам всеки ден с него? Да ми омръзне толкова бързо ли? И да почна да виждам как недостатъците му исплуууват на белия хоризонт, истиквайки настрана положителните му страни и оставайки така, тъпееейки по цял ден . . . .![]()
![]()
![]()
който иска да му се случи това, смело напред !![]()
И аз щях да попитам същото.Първоначално написано от krem4et0
![]()
И на колко години сте двамцата?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чак постоянно не е много добра идея, но ако приятелите им са общи и могат да съчетават компанията с прекарването с гаджето, може и да се получи.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ami na men mi se iska vseki den,no ponqkoga naistina mi omrazva,mislq 4e za da e edna vrazka palnocenna,prez den-dva da se vijdate e nai-dobre,a kogato drugiq ti lipsva vinagi moje6 da mu se obadi6 da go 4ue6 i da napomni6 za sebe si,za da poddarja6 interesa,ako ste postoqnno zaedno mn barzo se gubi trapkata!![]()
Всяка вечер за по 2-3 часа![]()
Everything happens for a reason..
Мисля, че Алеандра е на 19, а приятеля й на 22. Някъде там саПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Аз излизам с компанията на гаджето си, но обикновено това става на 1-2 седмици по 1 купонче. Той с моите дружки рядко излиза. 1 коч на 3 мацки.........не е много навит. А и понякога искам да си говоря само по женски само с жени. Имам нужда да споделя, да го видя наспокойствие, да се пошляем по улиците на воляПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Всеки ден.И въобще не си омръзваме,даже напротив.![]()
Каза,че като ме види й се повръща ... Много съм САД ... каза,че ... ми меришели чорапите...А аз си ги сменях по-онзи ден...Лелее ... Сигурно ще се гръмна ... Много съм тъжен ...![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Мммм на седмица по 3-4 пъти, понякога повече...просто сега лятото времето е шибано..как да излезеш при 50 градуса на слънце![]()
![]()
Иначе в къщи е тъпотия а без нея полудявам тотално...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Един - два пъти в седмицата, просто обстоятелствата са такива
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Изключвам ученето и работата в момента. По принцип това ни разделя поне до обяд. Но иначе сме си заедно. Много рядко по празниците сме сами. Искам да кажа, че се събираме моето и неговото семейство. С една дума подготвяме се като едно бъдещо семейство. Имаме общи приятели и излизаме заедно, забавляваме се, не сме някакви скучниПървоначално написано от kalpazanka
Аз съм на 19, а той е 2 год. по-голям от мен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
prez den-dva ama az iskam po-ve4e,a iskam da vi pitam otna4alo po-4esto li se vijdahte smisul v na4aloto na vrazkata vi i posle s te4enie na vremeto sre6ite vi uredqha li ili se za4estiha
koito me e razbral da pi6e blagodarq![]()
При мене ако стане, ще се виждаме само по ваканцийте в най-добрия случай ^^
Но времето е без значение за истинската любов![]()
kogato si e tuk se vijdame vseki den ne mojem bez da se vidim no ako e na turniri ili az ako s1m nqkade si govorim po 1-2 4asa po telefona na den
JiVeI kAKt0 IsKa6, A nE KakTo TrQbVa, BadI GaDnA Ku4kA I nE vQrVaI v LuBovTa!!!
всеки ден като се върне опт работа ще е дневна по цял ден на работа..и кам 8-9 излизаме до кйам 10-11-12-1....докогато искаме..не си омразваме даже си затвърждаваме връзката така![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии