.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

ima li ne6to kam men

zdr
    predi izvestno vreme se zapoznah s edno mome4e v 4ata i si pisahme okolko 3-4 meseca i se vidqhme slu4aino i se zapoznahme i sled tva po4nahme da se vijdame po4ti sqka ve4er
    po edno vreme az sprqh da vlizam v 4ata za okolko 2 -3 sedmici i kato vleznah skoro mi kaza 4e mn sam mu lipsvala i sqka ve4er kato se razdelqme me pregry6ta za dovijdane a i ponqkoga kato sedim mi hva6ta rykata i taka..edin pyt be6e spomenal ne6to 4e ne iskal da sme samo fr... oba4e ne pravi ni6to po vaprosa

еми като не е направил - направи ти
    ~!1912!~

ima li ne6to kam men

toi sigorno ima chuvstva ...ama ti davash li mu vazmojnost da pravi neshty :} a ako mu davash i vypreki sichkoi toi ne pravi nishty pokaji mu ti kakvo iskash i deistfai ti .. segashnite momcheta sa po sramejlivi nz i az zashto ama chesto se sluchva
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Guest

Re: ima li ne6to kam men

Цитирай Първоначално написано от roskbbb
    toi sigorno ima chuvstva ...ama ti davash li mu vazmojnost da pravi neshty :} a ako mu davash i vypreki sichkoi toi ne pravi nishty pokaji mu ti kakvo iskash i deistfai ti .. segashnite momcheta sa po sramejlivi nz i az zashto ama chesto se sluchva
    kak taka da li mu davam
    oniq den primerno kat sednahme na edn apeika i mi gale6e krysta vsmisal znam li kvo prai6e daje o6te malko 6te6e pra6kite da mi vidi

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може би те харесва.Питай го,но това не е гаранция,че ще ти каже истината.

Град
    L.A. \ Moscow
    амииии напрей ти нещо по вапроса!
    Raise your fist!

Или е мъжка к*рва,или те харесва.
    LaraFairie Photography ...

аве като те държи за ръката какво повече искаш
    намекни му нещи и ти и готово
    Жената има нужда от четири животни:
    Ягуар в гаража,
    Лисица в гардероба,
    Тигър в леглото
    и Магаре,което да плаща за всичко това

Ami toi te haresva i ti e nameknal,no sled kato ti qvno ni6to ne si mu otgovorila,toi misli,4e ti ne iska6 da ste pove4e ot fr,taka,4e mu pokaji ,4e i ti go iska6,za da stane ne6to! Uspeh!

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Ако и ти искаш да сте нещо по-вече от приятели,му го кажи или покажи по някакъв начин.Давай смело и успех!

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Ако и ти искаш да сте нещо по-вече от приятели,му го кажи или покажи по някакъв начин.Давай смело и успех!
    ami az po princip ne obi4am da pravq pyrvata kra4ka i izob6to ne znam kak stava tq kajete mi kvo da napravq

фани го за... ;D ръката, гушни го, цункай го такиа неща...
    ~!1912!~

Логично е да те харесва,или поне аз така мисля.Но него явно го е срам да признае чувствата си затова действай ти Хвани го ръката,докато вървите или по гушни,а уж за довиждане даже да го целунеш по бузата....
    Успех \/

Момчето вече явно е направил първата крачка - прегръщал те е и те е хващал за ръката.
    Другия път като те прегърне за довиждане го целуни.
    Или просто като се разхождате го гушни.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Можеш например да го поканиш на разходка,кафе,киноили нещо друго. След като се срещнете можеш да го хванеш за ръката и да го целунеш по бузата.... Ако изпитваш нещо към него давай смело!Успех!

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Guest
    v4era tykmo se bqh varnala ot po4ivka i vleznah v 4ata i sled malko i toi doide i mi pisa i v 1 4asa prez no6ta izleznahme i sedqhme do 4 i 30
    dryg pat pak v 1 sme izlizali do 3 :]
    ili s motora na razhodka :P

brau nachi veche she znaesh kfo da praish, nali ?
    ~!1912!~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си