- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ima li ne6to kam men
zdr
predi izvestno vreme se zapoznah s edno mome4e v 4ata i si pisahme okolko 3-4 meseca i se vidqhme slu4aino i se zapoznahme i sled tva po4nahme da se vijdame po4ti sqka ve4er
po edno vreme az sprqh da vlizam v 4ata za okolko 2 -3 sedmici i kato vleznah skoro mi kaza 4e mn sam mu lipsvala i sqka ve4er kato se razdelqme me pregry6ta za dovijdane a i ponqkoga kato sedim mi hva6ta rykata i taka..edin pyt be6e spomenal ne6to 4e ne iskal da sme samo fr... oba4e ne pravi ni6to po vaprosa![]()
toi sigorno ima chuvstva ...ama ti davash li mu vazmojnost da pravi neshty :} a ako mu davash i vypreki sichkoi toi ne pravi nishty pokaji mu ti kakvo iskash i deistfai ti .. segashnite momcheta sa po sramejlivi nz i az zashto ama chesto se sluchva![]()
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
kak taka da li mu davamПървоначално написано от roskbbb
oniq den primerno kat sednahme na edn apeika i mi gale6e krysta vsmisal znam li kvo prai6edaje o6te malko 6te6e pra6kite da mi vidi
![]()
Може би те харесва.Питай го,но това не е гаранция,че ще ти каже истината.
амииии напрей ти нещо по вапроса!![]()
Raise your fist!
Или е мъжка к*рва,или те харесва.
LaraFairie Photography ...
аве като те държи за ръката какво повече искаш
намекни му нещи и ти и готово
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Лисица в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре,което да плаща за всичко това
ami az po princip ne obi4am da pravq pyrvata kra4ka i izob6to ne znam kak stava tqПървоначално написано от Diablue{F}
kajete mi kvo da napravq
![]()
фани го за... ;D ръката, гушни го, цункай го
такиа неща...
~!1912!~
Логично е да те харесва,или поне аз така мисля.Но него явно го е срам да признае чувствата си затова действай тиХвани го ръката,докато вървите или по гушни,а уж за довиждане даже да го целунеш по бузата....
![]()
Успех \/
Момчето вече явно е направил първата крачка - прегръщал те е и те е хващал за ръката.
Другия път като те прегърне за довиждане го целуни.![]()
Или просто като се разхождате го гушни.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
v4era tykmo se bqh varnala ot po4ivka i vleznah v 4ata i sled malko i toi doide i mi pisa i v 1 4asa prez no6ta izleznahme i sedqhme do 4 i 30
dryg pat pak v 1 sme izlizali do 3 :]
ili s motora na razhodka :P
braunachi veche she znaesh kfo da praish, nali ?
![]()
~!1912!~