.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мръсници!
    Guest

Идеи за гадни номерца :evil:

Така... случая е такъв. С един приятел отиваме на море за няколко дена и той се изпусна, че ще ми направи някакъв номер. Е аз смятам да не изоставам от него и мисля да му направя няколко номерца :Р Като за начало мисля да му изсипа една кофа студена вода докато спи

Давайте идеи за някой по-лекички и не толкова гадни номерца

Мега фен
    Град
    Utopia..
    на*би го

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    мм...скатай му телефона/ако има/ и като се усети че липсва му кажи да потърси в морето :>
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    По лагерите едно време се правиха адските простотии, но не ти препоръчвам да прекаляваш, защото може да си развалиш почивката Може примерно да го съблчеш гол и да го намажеш с разни гримове или паста за зъби Това е по-безобидно...

Иначе на един лагер един приятел беше обръснал едната вежда на едно момче... Егати ужасната гледка Или пък други... уффф тва е много гадно бяха сложили едно лайно увито във вестник пред вратата на едни момичета и го бяха запалили... та... досещаш се, че момичетата трябваха да изгасят огъня и то като скочат отгоре му

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Намажи го с паста за зъби

Ето нещо интересно - в някои аптеки продават сероводород в някакви пакетчета... знам ли.Та пусни такова в неговата стая.Няма да се отмирише поне час.Когато бях на лагер правеха такива номера
    хъхъ..

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Или пък други... уффф тва е много гадно бяха сложили едно лайно увито във вестник пред вратата на едни момичета и го бяха запалили... та... досещаш се, че момичетата трябваха да изгасят огъня и то като скочат отгоре му

...

..

ГЕНИАЛНО!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest

Мръсници!!

E, тъй като ще сме в една стая няма как да стане да му сложа лайно пред вратата или да осмърдя стаята Давайте хора... харесвате ми

Град
    L.A. \ Moscow
    сложи му някоя жаба или змия в леглото докато спи или го намажи с нещо шибано
    Raise your fist!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    неска си лакирах половинката докато спеше...беше адски фън...ако успееш и да го гримираш някак си весело ще е забавно докато не се погледне в огледалото

Guest
    Всичко това ще се записва на видео така че ... :Р Каквото и да е трябва да изглежда "добро"

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си