- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идеи за гадни номерца :evil:
Така... случая е такъв. С един приятел отиваме на море за няколко дена и той се изпусна, че ще ми направи някакъв номер. Е аз смятам да не изоставам от него и мисля да му направя няколко номерца :Р Като за начало мисля да му изсипа една кофа студена вода докато спи![]()
![]()
Давайте идеи за някой по-лекички и не толкова гадни номерца![]()
на*би го
мм...скатай му телефона/ако има/ и като се усети че липсва му кажи да потърси в морето :>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
По лагерите едно време се правиха адските простотии, но не ти препоръчвам да прекаляваш, защото може да си развалиш почивкатаМоже примерно да го съблчеш гол и да го намажеш с разни гримове или паста за зъби
Това е по-безобидно...
Иначе на един лагер един приятел беше обръснал едната вежда на едно момче... Егати ужасната гледкаИли пък други... уффф тва е много гадно
бяха сложили едно лайно увито във вестник пред вратата на едни момичета и го бяха запалили... та... досещаш се, че момичетата трябваха да изгасят огъня и то като скочат отгоре му
![]()
![]()
![]()
Намажи го с паста за зъби![]()
Ето нещо интересно - в някои аптеки продават сероводород в някакви пакетчета... знам ли.Та пусни такова в неговата стая.Няма да се отмирише поне час.Когато бях на лагер правеха такива номера![]()
хъхъ..
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
...
..
![]()
ГЕНИАЛНО!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
E, тъй като ще сме в една стая няма как да стане да му сложа лайно пред вратата или да осмърдя стаятаДавайте хора... харесвате ми
![]()
сложи му някоя жаба или змия в леглото докато спиили го намажи с нещо шибано
Raise your fist!
неска си лакирах половинката докато спеше...беше адски фън...ако успееш и да го гримираш някак си весело ще е забавно докато не се погледне в огледалото
Всичко това ще се записва на видео така че ... :Р Каквото и да е трябва да изглежда "добро"![]()