- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- lesbiiski naklonosti
kolko ot momi4etata v tozi forum imat lesbiiski naklonosti...haide kajete si.. kolko pati ste bili s momi4e i pove4e li vi haresva ot mom4e?
Е аз имам педераски наклонности.![]()
![]()
![]()
![]()
...ще срещнеш ти отново любовта. Но знай: "Изгасне ли жарта - остава само пепелта!"
Skupa nqmam takiva naklonnosti oba4e ot li4en opit ti kazvam 4e da STANE6 LESBIKA E NAI DOBROTO RE6ENIE.![]()
Нямам такива наклонности и нямам намерение да имам.Вярно,нямам късмет в любовта,но чак да ставам лесбийка-не.
mi da privli4at me i jeni,no mn rqdko
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Хаха...имала проблеми, но не мислила да става лесбийка... То така се ставало...Първоначално написано от sasha_90
mn mi haresa, lizahme se kato lainovozi![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Viktor-pro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз съм най-злия лезбиец... цял живот съм си падал по момичета!![]()
![]()
![]()
Онзи ден правих тройка. Бяхме аз, едно момиче и едно момче. В общи линии с девойката толкова ни хареса, че по едно време пича само седеше и гледаше. Нали има една приказка, че на жената повече и харесва с друга жена, защото тя знае какво точно се иска. Беше много яко и бих го повторила с удоволствие.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
Два пъти съм се целувала с момичета и въпреки че бях леко пияна ми хареса и то доста , но не бих станала лесбийка !
ХАха не мога да повярвам колко заблудени х0ра има"Вярно,нямам късмет в любовта,но чак да ставам лесбийка-не." хахах дано да си малка на години защото иначе говори лошо за теб... нз как трябва да ви се каже че не ти си избираш какъв да си а се раждаш такъв просто е въпрос на осъзнаване... Ти докато не си пр0бвала или не ти дойде като гръм от ясно небе няма как да разбереш
нямала намерение да става... ами добре че не си проявила такиа наклонности щот тогава горката ти
к0й ще те приеме след като ти самата не успееш...Ето хората пробват харесва им даже искат да повторят евала DarkPrincess
![]()
к0лкото до мен да определено си я имам слабоста към момичетата и тфа си ми харесва независимо кфо мислят останалите за това![]()
т. 1