- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете дали е нормално или не плсссс
Преди няколко дена за първи път правих секс с приятеля си,но от тогава ми тече кръв.Искам да ви питам дали това е нормално.![]()
Mi na nqkoi hora im tekat po 1-2 kapki primerno v parvite dni,no zaq tolkova krav se samnqvam 4e e normalno!Iz4akai o6te nqkolko dni i ako ne spre potarsi lekarska pomo6t!!
мисля че е нормално![]()
![]()
![]()
™ҳ̸Ҳ̸ҳVeliz@rҳ̸Ҳ̸ҳ™
на някой им тече доста малко а на др доста...наистина ако до няколко дена не спре отиди на лекар !!!
![]()
А той твоя приятел беше ли нежен или ръга кот изоглавен като те отвори
normalno e ,i pri mene be6e taka
Първоначално написано от ™G-Baby™
да не ти е дощъл цикъла?
Та наистина дали е нормално![]()
замисли се малко![]()
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
spoko suvsem normalno e...6e ti mine![]()
Издънил й е кочината..Първоначално написано от Kraken
![]()
![]()
![]()
vij ,opredeleno e normalno,za6toto zavisi ot debelinata ,elasti4nostta i zdravinata na devstvenata cipa,ako pri purvoto polovo sno6enie e imalo po-golqmo kurvene,poradi zasegnati i razkusani kruvonosni sudove,to togava e normalno nqkolko dni sled tova da produlji,no ne v golemi koli4estva,kato menstraciqta imam predvid.ako e taka kakto go obesnqvam,nqma za6to da se pritesnqva6,vqrvai mi u4a za medicina![]()
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
I pri men beshe taka,no sled tova mi mina.Ne se pritesnqvai vsichko shte se opravi
Отиди на гинеколог!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ит'с труе