- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Малко съвети,как да преодолеете проблемите с родителите
Абе нека си го кажем в прав текст - всички, които сме минали през пубертета, сме били големи лайна. Вярно е, че някои родители се престарават с възпитанието, ама и ние сме им дотегнали с нашите глупости в тази фаза. Нормално е да ви нямат доверие, след като не знаете как да си го спечелите. Нормално е да не ви пускат по купони, защото 90% от тийнейджърите са абсолютни друсалки и морални инвалиди. Като дойде време, ще можете да правите всичко, спокойно. Относно вечерният час..ах, колко обичам като чуя "Вече съм достатъчно голяма, на 15 съм и искам да ме пускат до по - късно". Хахаха, на 15 се мислиш за голям/голяма? Голям смях На 15 години трябва да се заемете с по - важните неща като например да си пишете домашните и да си учите уроците. Не съм казал, че трябва директно след училище да се прибирате вкъщи, но обяснете ми, моля ви, какво ще прави момче или момиче на 15 години в 2 полунощ навън? Вие по закон нямате право да сте навън по това време! Като навършите пълнолетие, ще можете да правите каквото си искате - пийте, пушете, ходете по дискотеки, по партите, разкарвайте се до 5 сутринта ако искате. Но на тези години, на които сте в момента (говоря общо, защото са малко потребителите, които са над 20 години тук) е абсурд да ме убедите, че сте толкова отговорни за колкото се изкарвате. Да, вие може да помагате вкъщи, може да сте отличници, но това не ви прави отговорни хора.
В края на краищата, родителите ви работят усърдно, за да сте облечени, обути, да не сте гладни и винаги да имате по някой друг лев в джоба. Не мисля, че като не ви пускат до късно, ги прави задръстени или старомодни. Повярвайте им, ще дойде време, когато наистина ще оцените това, което вашите родители са направили за вас и всички тези жертви, които са направили заради вас.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!