.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 334

Hybrid View

be spored men edinsteniqt na4in da se razbira6 s roditelite si e da kima6 pokorno!!!
    ZdR,Az S1m IvEtO_KoTeTo

mssweet
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от iveto_koteto Виж мнението
    be spored men edinsteniqt na4in da se razbira6 s roditelite si e da kima6 pokorno!!!
    съгласна съм на пълно

Аз имам страшно големи ядове в нас. На 15 съм, момиче, 10 клас. Та така исках да кажа : година, ако не през ден, поне през 3-4 дни проблеми с нашите. Едва ли не постоянно. Миналата година ходих на театър, и заради късните репетиции трябваше да се прибирам в 22 - 22:30 максимум ( имало е изключения когато сме ходили на турне, по големи участия и т.н. но това позволяваха). И от тогава тати започна да ми следи телефона, защото си мислеше, че не ходя на репетиции и си имам гадже и прекарвам цялото си време с него. Той е страшно много против всички видове момчета в живота ми, било то близки приятели, познати, братовчеди и тем подобни. Каза също, че на бала ми ще бъда сама или с някоя приятелка и няма да имам кавалер и на всичкото от горе ще ми звъни през час за да види дали съм се напила. (И против пиенето е, надявам се само да ме плаши с тези неща за бала ) Лятото по-късно от 21:30 НЕ съм се прибирала .. Сега щом почнахме училище понеже съм 2-ра смяна иска да излизам в 13:00 от нас и като свърша в 19:10 в 19:30 максимум да съм си в нас.. Е то се търпи, търпи, обаче до едно време. Сопнах му се малко оня ден и той каза, че от другата седмица почва да ме следи било то с колата, по телефона, в училище или където и да било. И понеже му се сопнах съм наказана до края на учебната година без никакво излизане и един вид "без да имам рожден ден". За компютъра се договаряме. Миналата година свърших с 5.30 успех, но имах 390 извинени отсъствия заради турнета и участия и той нямаше нищо против тях. Но напуснах групата и на тати му стана нещо : не ми дава да се записвам в никакви клубове и проекти в училище, не иска да отсъствам от училище дори и да съм болна и иска от мен не по-малко от 5.80 успех за годината . Е вече не издържам. Ревях, виках, какво ли не правих и нищо. Само става по-зле. Мама пък не взима никакво отношение и седи като аутсайдер и не се меша. Като изключим това, че и тя си идва изнервена от работа и крещи за всичко и ме дразни адски много. А по принцип си върша всички видове задължения - пране, чистене, оправяне на стаята (понеже мама е на работа и няма кой друг) а тати готви. Забравих да спомена - той е безработен. Освен това разбивал ми е паролата във Фейсбук няколко пъти за да види какво и с кой си пиша. И не знам какво да правя вече.

Ако има някоя добра душица, която има някаква идея как да си оправя отношенията и по какъв начин да ги накарам да ми имат доверие ще съм много благодарна. ( Ще съм благодарна ако поне прочетете романа, който изписах и дадете някакво мнение )

Супер фен
    Друг начин е да казва добре на всяка дума на вашите,a всъщтност да си правите каквото сте си науимили,така и двете страни ще бъдат доволни

Цитирай Първоначално написано от iveto_koteto Виж мнението
    Ти сериозно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си