- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- топ 10 най-красивите жени
аз съм за никол кидман!!!тези като хилари дъф и кармен електра са ми мн противни!холивудски еднодневки!!!иначе харесвам още катрин зита джоунс(като по-млада)!вси4ко оба4е си е въпрос на вкус!!!
От тези двете мисля,че Jolie е по-красиватаИначе аз съм на мнение, че най-красивата актриса е Sophia Bush.
I believe this is heaven to no one else but me
And i'll defend it long as
I can be left here to linger in silence
If i choose to
Would you try to
Understand
Точно тия двете според мен са много грозни.Първоначално написано от sladku_bebzi
И все пак-
Ева Лонгория
Hilary Duff определено не е еднодневка, защото има много повече от 1 и 2 филма, както и не 1 и 2 албума...Първоначално написано от Анонимко
Е поне можеше да напишеш кои според теб са красиви...Първоначално написано от Under_my_skin
=D> :P \Първоначално написано от Kisses{P}
/
![]()
Ева е красива,но с грим.Анджелина-хубава е,не отричам.Не знам,не мога да избера.Аз лично познавам момичета/жени,по-хубави от тях![]()
Първоначално написано от malko mace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И двете имат свой собствен чар и са коренно различни.Ева Лонгория има детска миловидна физиономия а Анджелина Джоли е доста по женствена и сериозна.Попринцип съм на мнение, че Анджелина е много прехвалена и повече харесвам Ева Лонгория.Но пък в света има много по хубави жени от тях(които обаче остават незабелязани за жалост).
AmI az mislq 4e i dvete sa mnogo krasivi no na mene mi dopada Eva Longoriq tova izku6enie v mini format taka e izvestna tq v Holywood a Anjelina Joly sa6to e qka no Eva Longoriq e po-krasiva !!!![]()
Kakvo da govorim..prekaleno mn q falite tazi jolie za men ima mn po krasivi jeni ot neq..![]()
![]()
![]()
1.adriana lima
2adriana lima
3adriana lima
4adriana lima
5adriana lima
6adriana lima
7adriana lima
i t.n.andjelina i eva si ebat maikata samo adriana lima
Eva Longoria
Анджелина Джоли е хиляди класи над Ева...е, тва е лично мое мнение![]()
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
и да не бях видяла снимката на ева без грим, пак щях да кажа, че Анджелина е по-хубава, но така само си затвърдих мнението. Между другото Анджелина много пъти са я давали без грим по телевизията, дори след като се е връщала от пътуванията си до Африка и Азия с дечицата си, но макар и негримирана, пак е приличала на себе си и е била много красива. А Ева е просто ужас някакъв![]()
SMILE FOR ME NOW