.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Guest

Дайте идеи моля!!!!!!!!!!

Вероятно има такава тема, но нямам много време да търся. Моля ви, дайте ми идеи какво да купя на приятеля ми за рожденния му ден! Имам 2 дена, а не знам какво да му взема и дали ще му хареса. Дайте ми някакви идеи, моля!!!!

Дай му пари!

Диск на любимата му група например....

Но в никакъв случай чорапи хахахха

Град
    Пловдив
    От колко време имате връзка ,за какви пари става дума.Аз лично бих купил от онези сребърни ,мисля че има и златни синджирчета който като се съединят образуват един символ т.е той ще има едното а ти другото .Когато го види винаги ще се сеща за теб.Може да е много сантиментално но това е от мен.

П.С винаги можеш да му купиш часовник

Nqkoq qka dre6ka,koqto misli6,4e 6te mu stoi dobre i 6te moje6 s udovolstvie da se gu6ka6 v neq! :P Estestveno,ako znae6 vkusa mu na obli4ane i razmera

Guest
    Ходим от 4 месеца. Искам да е нещо наистина специално, защотото той не е тук в момента и повече от 2 седмици не сме се виждали Това за синджирчето е добра идея, но не знам дали ще го носи, до сега не съм го виждала с някакви такива...

Guest
    Ходим от 4 месеца. Искам да е нещо наистина специално, защотото той не е тук в момента и повече от 2 седмици не сме се виждали Това за синджирчето е добра идея, но не знам дали ще го носи, до сега не съм го виждала с някакви такива...

g

ami moje da mu podari6 nqkvo golqmo plu6eno ne6to napraskano s tvoq parfium i taka 6te mu napomnq vinagi za tebe kato go du6ka ;]
    moje i parfium nekav gotin da mu podari6
    bluzka.. nekvi qki bokserki ... album sas va6i snimki .. ili snimka v ramka.. nqkoq srebarna grivni4ka.. nz.. .iz4erpah se kaji posle kvo si mu kupila aidi uspehi \/

една сребърка гривничка ще свърши работа . А един приятелка каза че много се кефи на плюшената играчка подарена му от гаджето му . Книжка , дрешка , парфюмче имаш голям избор остава само да избереш това което ще му пасне най добре !

Супер фен
    не знам, ама аз мисля за рождения ден на гаджето ми да и подаря кола с панделка (е не мислете че мерцедес, нещо скромно) как мислите? (въпроса е сериозен, извинявам се че питам в темата ама ме мързи да пиша нова)

Подари му сърцето си, аз ще ти помогна да го извадиш и да го увиеш в панделка (;

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми що не му подариш себе си? Честно да ти кажа така нищо не мога да ти кажа. Поне да беше казала колко е голям от какво се интересува. Или нещо такова?

ami ako vruzkata Vi e seriozna pone do izvestna stepen....podari mu sebe si edna hubava ve4er zaedno pod urgana
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    романтична вечер
    секси бельо
    сребърна гривна/синджирче
    ключодържател,на който можеш да дадеш да ти гравират името например
    диск с песни които да му напомнят на теб например
    ако сте се снимали заедно,един албум напълнен с ваши снимки

RQ

Абе я ... ягоди, сметана, шампанско и секс цяла нощ ... баси романтиките, баси специалните неща ... кой знае дали ще издържите още дълго, за това действай докато му е време
    ... k33p w@lkinG ...

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от Conrad
    Когато го види винаги ще се сеща за теб.
    Вземи му нахуйник?

по темата2: Важно е да е от сърце.Аз бих се зарадвал на едно шоколадче МИЛКА.
    Incomplete..........

Guest
    dai mu nai dobrata celuvka na sveta

Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    Диск на любимата му група например....

Но в никакъв случай чорапи хахахха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си