- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Samo za Mackite
Bihte li spali s Devstveno mom4e?
az sam mom4e ama da ti kaza ako nikoi ne spi s nas devstvenite koga 6te si zagubim devstvenosta![]()
Не.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Да! Вече съм го правила и за мен беше първи път. Е, сексът не беше на ниво, ама вторият път вече не беше девствен и бяхме готови да разнообразяваме секса. Вече близо година и половина правим секс с него и е страхотно. Ако имам друг сексуален партньор искам неопитен, за да го науча. Ама при положение, че не искам по-малък, а аз съм на 22, едва ли ще си намеря друг!
ami az sam na 21 i o6te ne sam go pravil![]()
Е, пак си по-малък. А и близките 70 години нямам намерение да напускам момчето си!
da,iskam da vidq kakvo e da si u4itelka![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Олеее и аз направо откачам само като си го помисляПървоначално написано от sexita
![]()
А по темата- ми да, що не ?! Нали и аз съм била девствена и гаджето ми ме е отеорил, защо да не направя същото за някой друг след време
![]()
O6te ne sum go pravila i mislq 4e ako e devstven 6e se otpusna pove4e poneje nqma opit i dori da stane gaf nqma da zabeleji, taka 4e otgovora mi e da bih...![]()
Вече съм го правила с двама девствени. Супер е забавно!!!
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
\Първоначално написано от Анонимко
pesti6 pari i otiva6 na kurva deka e problema
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Whisskas, така е![]()
То при нас и двамата бяхме девствени, ама той се беше спекъл, а аз не. Имах чувството, че ще му стане нещоБеше готино.
Но и да не бях девствена тогава, пак бих правила секс с него. Това не е проблем. Даже е много забавно. То това се помни после, а не колко пъти е станало перфектно![]()
Не, бате, никоя не спи с детствено момче... всички които са детствени си остават такива до края на животаПървоначално написано от Clioo
Кофти си се родил детствен
![]()
Да бих! Дори съм го правила с девствен, изкефих се много беше super сладко.
Everything happens for a reason..
А би ли го правила с момче, което казва, че е девствен, а всъщност лъже? Адрес искаш ли ^_^Първоначално написано от Ice
Най-сладко е двама девствени да го правятТогава е някакво забавно... поне при мен беше така:]
Сега не, защото не искам да се разделям с приятеля си. Иначе не мисля, че би било проблем за мен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mi ako sme zaedno i si go obichakam..i nai-vajnoto ako mu imam doverie..bih spala s nego da!!![]()
![]()
![]()
Badi sebe si!!!
exeee \/ \
/ ay tes destveni da sa redqt na upashkata
nishto li4no
![]()
-->> Не става само с ядене.... требва и пиене <<--
Еее тва ми е мечтата. Нито 1 от мъжете, с които съм била не са били девствени, а много искам да пробвам как е с такъв![]()
Let The BEAT Control Your Body
Да бих искала.Не ми пречи и ако е по-малък /1-2 години макс./![]()
за този момент - не. предпочитам си някой опитен... ммм...![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!