- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сериозен промлем
Дори и мама не знае за това.Днес ми дойде цикъла,но както обикновенно/впрочем има цикъл от 4 месеца/.Лошото е,че имам много силно кръвотечение,силни болки в корема и уринирам кръв.Никога не е било така,страх ме да кажа да мама,за да нея тревожа,защото все аз съм болна,все ми има нещо,дори и лекарите ме познават.Какво да правя,да ида ли на лекар?Ами ако е нещо сериозно?
Най-добре утре тичай при лекар,защото сигурно е сериозно и може да се поусложни положението.Не е зле да кажеш и на майка си,поне може да те поуспокои и посъветва за нещо.Успех!
spoko i pri men beshe taka samoche sas silni bolki v krusta.misle che e normalno.vse pak bolka v gurdite korema ili krusta losho nastroenie i dosta kruv e napulno normalno i vse pak ako se trevojish otidi na lekar
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Болките и обилното течение са индивидуални и нормално ,но КАК ТАКА УРИНИРАШ КРЪВ ?![]()
I ROCK!!!!!
Хъх струва ти си че уринираш кръв защото след като ти е силно течението и като се изпикаеш всичко дето излиза се смесва със урината,споко няма ти нищо напълно нормално е![]()
Имах подобен проблем преди време ,но беше доста по-сериоэно(Но аэ имам цикъл от повечко време).Та дойде ми-пърият ден окей,обаче от втория нататък ВОДОПАД.Сега се смея,но тогава не ми беше смешно.Течеше като иэведро,трябваше да си сменям превръэката преэ 2-3 минути най-много.Не отидох на гинеколог,но и това эа сега не се е повторило.И въпреки всичко по-добре кажи на майка ти ,пък тя ще вэеме решение какво да правите.Не мисли,че ако не и кажеш е по-добре,эащото не е.Нормално е да се тревожи-майка ти е ,но и е длъжна да ти съзейство...ако ни тя,кой?Кажи и беэ притеснения,все пак това са абсолютни нормални проблеми эа едно момиче.А и имайки предвид ,че имаш цикъл от скоро ,може просто още да не ти се е нормалиэирало кръвотечението.Може би не е нещо сериоэно ,но все пак те съветвам да споделиш с майка ти.
[size=7][b][u]fosse cos
Впрочем се сетих,че една моя приятелка имаше същия проблем.Звъннах й и тя каза,че това си е нормално,особено ако ти е дошло от скоро,както на нея.Говорила е с майка й и тя е казала,че е нормално.Следващият път може и да не се повтори.
Няма страшно! Проблемът въобще не е сериозен, говорим си за най-обикновени случки при менструация.След няколко дни ще отмине.
На майка ти може да споменеш, но не правете от мухата слон.![]()
малко извън темата - споменаваш, че толкова често боледуваш, че докторите те познават - за реални болести ли става въпрос или се оказва, че нищо ти няма, а си си била въобразила? щото аз доста време си въобразявах, че съм болна от какво ли не и ако и при теб е така, може да е полезно да поговорим...![]()