.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    СиЛвЪр ГъРл
    Guest

Бърз разтеж за косата помощ =)

Тук четох някакви мн.добри отзиви за някакви неща за коса.......
    Таа...за 2 месеца колко най-много може да ми порасне косата,ако добавям някой от тия ампули,хининови води ,травминотли дрън дрън и тн.....
    И бритон до веждите за колко време расте? Не е страничен
    10х предварително

Banned
    Emi na edna fr s hininova kosa za edin mesev i porastna kosta s po4ti 4 prysta.a ako nqma6 brton(kosta ti e edna dyljina ili na etaji)prosto idi na frizior i 6e ti go napravi do vejdite

СиЛвЪр ГъРл
    Guest
    проблема е че аз имам бритон и искам да го махна .....
    А иначе моята коса расте бързо ако това е от значение ,но искам по-бързичко защото я подстригах прекалено много

Ами то си има различни препарати за бърз растеж на косата, но от тях косата започва да цъфти по-рано от нормалното.

СиЛвЪр ГъРл
    Guest
    ayde dayte o6te otgovori dee

Град
    gorno nanadolni6te
    az li4no sam izpolzvala samo hininova voda no sam slu6ala 4e i bademovoto maslo pomaga dosta sa6to taka i huma, ama ne taq kadeot e specialno za lice a ot obiknovennata edna priqtelka ima6e dosta golqm efekt ot bademovoto maslo i humata... no na vseki razli4no

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ориентирай се към хумата, бадемовото масло, тривитаминол(но Геритамин Нео върши същата работа) или Мерц.От хининовата вода косата цъфти по-бързо и ще ти се налага да я подстригваш по-честичко, така че реално погледнато ефект няма да има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си