.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    edna ot mnogoto
    Guest
    Скъпи мои, които сте на страната на наркотиците и вие, които не сте - продължавайте в същия дух! Имайте си собствено мнение, правете собствен избор, правете вашите си грешки, но понякога се заслушвайте и изслушвайте чуждите мнения и съдби! Не се възгордявайте, че имате много голям опит и всичко вече знаете - защото една и съща грешка не се повтаря - дори при подобни обстоятелства!

Кърт Вонегът казва: "Искам да пристъпя до ръба, колкото е възможно по-близо, без да падна, там - на ръба си в състояние да видиш всякакви неща, иначе незабележими от вътрешността".

Ето това аз търсех, когато бях на 15 години и го намерих. Сега обаче се мъча да се върна към тая вътрешност - не толкова интересна, но най-благоприятната за живеене. И да не продължавам с философски разсъждения, а да си говоря направо.

От 11 години съм наркоманка, имам приятели наркомани, само употребяващи наркотици и неупотребяващи.

Минах през всички кръгове на ада - абстиненции, комуни, лечения, психиатри, психолози, хапчета, кражби, проституция, лъжи, побоища,арести, дела, загубих приятели - преносно и непреносно, колабирах много пъти, като последния миналата година едва не ме уби, но пък "само" ми увреди периферната нервна система и сега и това лекувам, имам хепатит С, ползвах мръсни спринцовки, правех секс без презерватив и прочие.

И аз почнах с тревица, амфетки - но яките - на кристали - розови и жълти от едно време, пластелини и ексове - всичко в зората на електронната музика и мега яките партита. После минах през модата на хаповете - бензодиазепини, барбитурати в комбинацията на алкохол, трева и стимуланти. Не знам как издържах. Дойде и времето на хероина - пушене, смъркане и венозно. Ама в началото беше чист и евтин, и нямах кризи. После започна ада. Но просто не ми се разказва подробно - ако някой го интересува нещо - ще му отговоря - ще му дам кординати на лекари и т.н.

Но искам да поясня на тези, които от други теми във форума казват - никога хероин, тези на хероин - те са зле, ни само си пафкаме и смъркаме - и сме добре. Сори - ама сте страшно заблудени - амфетът уврежда организма и мозъка много по-бързо от хероина, а ако си го биеш венозно - пак има свръх дози. Дрогата е шит, но я употребявам, защото съм зависима и нямам друг избор. Имам предвид, че съм на метадон /след неуспешни лечения с морфин и неговите "подобрения" МСТ и субститол/, и от време на време пуша трева, колкото да не се побъркам, ако ми се додруса. Поркам си по същата причина и това в съчетание с метадона - нямам думи. Сега се мъча да се лекувам от хепатита С, но знаете ли че ние - зависимите сме последната дупка на кавала - и не искат да ми отпуснат лекарства - а без тях - развиваш цироза, а после рак на черния дроб.

И след всички словоизлеяния - да ви поясня - в момента изглеждам супер, само който е в час с нещата, може да познае, че съм зависима. Сега зимата завършвам магистратура с над 5,50. Работя. Правя секс, излизам с приятели и всичко останало - НО СИ НОСЯ ПОСЛЕДСТВИЯТА. Повечето хора знаят за мен и въпреки, че сега съм добре, се отнасят зле с мен, някои ми нямат доверие, все още съм на лечение, с хепатит съм.

Но се боря! И ще го направя - ще спечеля тази битка с цената на всичко. Защото смятам да не съм пренебрегвана от това общество /колкото ограничено да е то и да не е по моя вкус/. Ще бъда част от него и ще знам нещата от "там - на ръба" - които само могат да ми помогнат в отношенията ми с хората. Искам да има и детенце - а как да стане - ако аз не съм добре - да гледам дете.

Не ставайте роби на съвремието и не се водете от неписаните, налагни от останалите правила. Знайте, че дрогата убива.

Благодаря ви за търпението да прочетете това толкова дълго словоизлеяние - което и мен вече ми писна да го пиша!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    edna ot mnogoto, радвам се, че поне има хора, които не се предават и въпреки целият този ад продължават напред и се борят!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен
    Да имам!Момчето,което обичах се друса.И не намирам да е по -различен с нещо от другите.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Вчера се видях с един страхотен човек...Мееега големия пич.
    Дразнех се,защото е невероятна личнност, а беше ебати копелето, щото няколко години пушеше хероин...И го бях отписала тотално..
    И вчера го видях- сияещ и щастлив, прекрасен, усмихнат, припкащ и подскачащ...Не приличаше на това,което бях свикнала да гледам.
    Каза,че от два месеца не е пушил.Изобщо.Изобщичко.
    И наистина беше адски щастлив. И ми стана много хубаво и мило...
    Защото той вече беше станал от тези, "които могат да се контролират".
    Направо...баси якото...
    Сори, че трябва да го кажа, но като ти чета постовете, абсолютно всички ми звучат все едно си ги писала друсана ( то май верно си е така). И ако мое ме светни - ако пушиш 1-2 години ХЕРОИН, можеш ли просто да спреш без изобщо никакви последствия за организма, там абсистенции и какво ли не. Не ми се вярва, честно...

Хъм не познавам но шмаме един съсед на 28 години който го виждам всеки ден да пуши херойн.Иначе е приятен човек за компания става

Guest
    Питайте колко познати ми останаха които да НЕ друсат.... Честно казано - няколко. Трагично е!

da imam no ne gi delq po nikakav na4in za6toto 4ovek kato si e bokluk dali 6e drusa ili ne nqma zna4enie
    no ima i mn inteligenti i gotini horica koito drusat
    vseki si re6ava sam vse pak

познавач
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PaRty'GirL
    da imam no ne gi delq po nikakav na4in za6toto 4ovek kato si e bokluk dali 6e drusa ili ne nqma zna4enie
    no ima i mn inteligenti i gotini horica koito drusat
    vseki si re6ava sam vse pak
    Е то т'ва е! =D> И аз слушам блек, дет и грайндкор, ама кво има супер много металисти дето са ебахти и смотаните кретени , еднакво на това има пичове дето са чалгари и рапери. Така де. :Д

ИМАТЕ ЛИ ПОЗНАТИ КОИТО НЕ ДРУСАТ щеше да е по- актуалната тема. То вече кой ли не друса нищо ново...
    лИз-бЛиЗ

Град
    Русе
    Не познавам и не ми трябва !!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne,nqmam
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Сори, че трябва да го кажа, но като ти чета постовете, абсолютно всички ми звучат все едно си ги писала друсана ( то май верно си е така). И ако мое ме светни - ако пушиш 1-2 години ХЕРОИН, можеш ли просто да спреш без изобщо никакви последствия за организма, там абсистенции и какво ли не. Не ми се вярва, честно...
    Той "спира" от година и половина....
    И е минал през всички тези последствия, включително и 14 дни в лудница, на затворен режим...
    Писах този пост толкова щастлива, именно защото знам,че ако наистина вече е спрял напълно е постигнал почти невъзможното.
    И не, не се друсам е така, просто за да седна на рс и да пиша надрусана... напуканото време си го оползотворявам по-пълноценно...
    a puk az iam 4ustvoto 4e s postovete koito pishesh gi pishesh pove4e za sebe si ot kolkoto za drugite nali da si kaesh mnenieto sqkash se opitvash da ubedish sebe si 4e vupreki gadnite neshta udovolstvieto koeto ispitvash ot heroina si zaslujava

НЕ НЯМАМ

Доста са познати ми който друсат и какво не виждам разлика в тях нормални хора са си много добри приятели.Можеш да говориш с тях

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да, имам.

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    да

Хехе всичките ми познати може ги видите в PartyStars-a или в Perfekten Те не друсат, хич, хич ...
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Град
    Варна
    Много съдържателна тема.
    За жалост, колегата по-горе е прав. По-добре щеше да бъде темата да е "познавате ли хора, които не се друсат".
    Баси, аз познавам само един човек който не се друса в момента. Това съм аз. Майната му на всякакви хероини, кодеини и марии. Защо ви е да се друсате, че е модерно сега, модерно е! Ама модерно ли е и да живееш по-кратко, а ?

Ко било модерно??? Проповядвай си религията другаде Остай младежите да си кривят мутричките Много ми е яко да ги гледкам, особено надран мухаха
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

имам да, един от най-близките ми приятели редовно друса амфети
    на този етап наркотиците не влияят на личността му, абсолютно нормален е...

пък и той си е избрал да прави така, нямам правото да му се бъркам

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

imam...mi kfo da vi kaja .. s kfo sa po-razli4ni.. prosto sa kato vs drusani ...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Ми,да, ужасно много от познатите ми друсат...
    Едни 90% твърдо...
    И кво?
    В тия 90% има също толкова боклуци,колкото и в останалите 10%,пропорционално.
    Когато някой е стойностен човек,наркотиците не могат да го направят боклук...Ако си е боклук,нито Господ,нито наркотиците могат да го спасят...
    вярно е.. но е кофти да гледаш как някои който си възприемал като приятел затъва пред очите ти без да можеш да му помогнеш..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Ми ... имам приятел, който друса...
    Пълноценен човек както всички останали. Дава си сметка, че не му е розово положението, въпросът е, че волята му не успява да издържи за да спре. Но иначе ако не знаеш,че е такъв няма и да предположиш...
    Не е зомбирало създание, което като не е друсано мисли само как да се надруса...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

ми ъ ..да ама никой не казва че винаги са били .. те просто стават боклуци ... и тва е мн жалко ... по-различни са с това че са зависими ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си