- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Tupata mi kosa...
Nqma nujda da 4etete temata...mom4e sum i iskam da izrazq nedoumenieto si kak moje da imam takava kosa...Tq e mnogo hubava daje-gusta i obemna,no ne moga da postigna nikakva pri4eska bez gel ili pqna,koeto me vbesqva.Ako e po-dulga zaduljitelno trqbva da ima pqna i se6oar,za6toto ina4e kosata mi stoi se 1 nqkoi se e izpikal ot gore s izvinenie...ako puk e kusa trqbva da izpolzvam gel,za6toto ina4e ne prili4am na ni6to...e prosto nqmam dumi![]()
![]()
![]()
![]()
хах не си единствен,само че аз съм момиче
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Хах,познавам един такъв-косата му е като калпак с дълъг косъм.
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Еми кво от това?Кви прически искаш?Малко гелче и готово
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
otidoh pri nova friziorka i nai6 ko mi kaza''tva e nai debeliq kosym koito sym vijdala i takasva gasta kosa nikade ne bqh vidqla''6okirah se ta ti si kat men qvno
be crazy!!!..and love the world!
Не си оцелил прическата, която ти отива сигорно... Слагаи си гел и къв ти е проблема..![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
vaiii kvo se oplakvash e.. radvai sa 4e ne si momi4e .... da stoish po 2 4asa pred ogledaloto na den BUKVALNO da si darpash kosata s nqkva typa presA i na si4koto ot gore pak da ne izglejda taka kakto iskash.. nito topirankite pomagat nito vafli4kite vyter vkosata nito ni6to.. vinagi e mega zalizana iii otvratitelna...... taka 4e trai si po dobre...