- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ;( ;( za6to taka
kakvo tolkova mi ima kato sam s priqtelq mi vsi4ko e mn dobre mn sam 6tastliva a kato se pribera i 4yq nqkoq po 4yvstvena pesen po4vam da reva i ne moa da se spra .nqkoi da ima tozi problem ?
[ знам че правя правописни грешки ]
просото си по-лигава
Mmmm zashto revesh..v smisul nemoje e taka bez prichina da plachkash.. Nqkoe staro gadje..ili nehsto takova...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
nqma pri4ina i zatova pitam nqkoi da my se sly4va.btw ne sam i ligava pone s granicite na normalnotoПървоначално написано от NaDuFcHe
[ знам че правя правописни грешки ]
Да,аз съм така.И си го обяснявам по един начин.Колкото и щастлив да е човек,сблъсквайки се с ежедневието всеки ден натрупва и негативизъм.Затова рано или късно организма има нужда да се отърве от него,да си поплаче.А понеже с приятеля си се чувстваш добре и не мислиш за нищо лошо,това става като останеш сама и с щипка тъжни ноти освобождаваш напрежениетоСпоред мен е абсолютно нормално.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Еми мила просто си чувствителна. Спокойно и аз съм така на моменти. Но като ти се плачи си поплачи- няма лошо!
да,само ти имаш проблеми.другите плуваме в щастие и се къпем във вани с маргаритки.дразня се когато някой каже това.Първоначално написано от exploitedteen
по темата:има и вероятност да плачеш от щастие,да е от хормоните в пуберитрта,няма значение.да имаш чувства е хубаво.
айде кажи къв реален проблем е тва? да ревеш като си тръгне гаджето..Първоначално написано от EMILY the strange
на другия ден сякаш няма да са заедно...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
момичетата са по чувствителни![]()
не сме виновни
имах познати с подобни проблеми. отидоха при доктор. диагнозата беше пубертет...
безчувствен гадняр такъвПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
az ne6tu podobno ama samu na edna pesen 3doors down-here widought youseki pat reva katu q slu6am nz 6to
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Тъпи емота, навсякъде сте вече![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
и при мен се случва понякога.
(в момента нямам гадже)
ддхахцхжахбхааххаахахааха хахахахаахсаххгаххгахгаха ахахахаПървоначално написано от COLT
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да,така е!Първоначално написано от otka4ena
![]()