- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневярата?
Никога не бих простила, точно защото го обичам толкова много. След такова нещо чувствата никога няма да са същите, нито доверието. Това просто е началото на края и няма да има смисъл да продължаваме след това.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Добре бе... има много интересни хора... ами хубаво аз пък никога не съм изневерявал...? Което поне в това отношение ще значи, че съм сериозен... ако тя или той го направи това значи обратното на сериозен. Грешки... всеки си има главата на рамене и може да помисли малко преди да нарпави нещо.
Първоначално написано от MajeStic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: НЕ!
Incomplete..........
Az puk bih i prostila ako me ubedi che e bilo greshak. Inache kraj.Първоначално написано от ninsy
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
a ne mislish li, che ako chovek prosti iznevqra, go prai shoto obicha choveka koito mu e izneveril i prosto e gotof da mu prosti za takoa ne6ty.. (se pak zavisi ot iznevqrata de) ?Първоначално написано от bloodranger
~!1912!~
То при ревнивите съмнението винаги го има,независимо дали са им изневерявали някога или не!Pepe Rey написа:
ninsy написа:
не бих простила по простата причина че после доверието няма да го има.. и да ме обеждава че няма други ааз няма да вярвам.. и смисъла от връзката се губи .
Az puk bih i prostila ako me ubedi che e bilo greshak. Inache kraj.
И като нямаш доверие вече каква ще е тази връзка? Тя казва излизам с нашите на пазар и ти започваш да се съмняваш...Просто ако изневярата се повтори или още по-лошо се потрети е нормално да сложиш края..
Но един път може да се преживее стига да е искрено извинението и да разбереш че половинката ти наистина съжалява
Ти казваш,че всеки има глава да мисли,но е истина и че всеки прави грешки и това не значи че е глупак или курва/р
Но ако изневярата е навик,тогава е съвсем друго
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Според мен е редно още от първия път всичко да приключи от тази гледна точка, че следващ път, ако направи така вече ще знае какво е... а не да ми се лигави, обичкам те не искам да те изгубя да и простя, да си загубя времето с заблудата, че мога да и имам пак доверие, и след време като отиде при друго момче пак да му изневери и да се мазни за прошка... един приятел, които... хм понякога се вслушвам в съветите му каза:Първоначално написано от frozen^rose
"Извинението е второ нахалство"
В този случай това си е и нахалство и загуба на време.
Аз говорех за искрено извинение а не за лигавене и "обичкам те"(това нз защо ама ми звучи тъпо,думата е "Обичам те")така че в такъв случай и аз едва ли бих простила...И недей толкова да ги мислиш"като отиде при друго момче..."тя ако е лека мацка и веднага да я зарежеш пак ще ходи при другСпоред мен е редно още от първия път всичко да приключи от тази гледна точка, че следващ път, ако направи така вече ще знае какво е... а не да ми се лигави, обичкам те не искам да те изгубя да и простя, да си загубя времето с заблудата, че мога да и имам пак доверие, и след време като отиде при друго момче пак да му изневери и да се мазни за прошка... един приятел, които... хм понякога се вслушвам в съветите му каза:
"Извинението е второ нахалство"
В този случай това си е и нахалство и загуба на време.А има и друго-ако е спала с друг според мен наистина няма прошка!
Но ако е целувка...придружена с искрено извинение не с лигавене....защо мислиш не мога да разбера че е задължително да се повтори
Може да простиш и пак да бъдеш щастлив с човека до теб :P
Можеш да й простиш и да бъдеш пак щастлив без нужната вяра и доверие... откъде знаеш... следващия път може да скрие от теб. Просто никаква гаранция, че няма да го направи пак. Грешката е направена и се учиш от нея, но все пак тя вече е направена. Мойто мнение и това е от мен по тази темаПървоначално написано от frozen^rose
![]()
Не не бих простила.Ако наистина държи на мен,няма да ми изневери,а щом го е направил да хваща пътя.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ами....гласувах за последното ... значи,случи ми се веднъж гаджето да ми изневери,разбира се аз ПОЛУДЯХ и му казах край,но като се замислих малко как би бил живота ми без него,при условие,че много го обичам и,че знам,че и аз съм грешала и всеки заслужава втори шанс .... поисках пак да се съберем .... е,не стана,но все пак пробвах какво ли не,за да си го върна ....... ( като се замисля,даже и извинение не получих)
Първоначално написано от Aleandra
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Да, защото самата аз съм изневерявала. Но, разбира се, важен е случаят.
=D> =D> =D>Първоначално написано от bloodranger
що пък не .. всеки има право на втори шанс![]()
Ако ви се случи веднъж и не простите, значи или сте тъпи, или не обичате. Лошо е, ако се прави системно...но обичта прощава.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Съгласна съм.Първоначално написано от `Death`Whore``
Everything happens for a reason..
Обичта прощава,аз - НЕ!
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Защото не си обичал,за това не прощаваш!Обичта прощава,аз - НЕ!![]()
Като се замисля ... Наистина бих дал 2-ри .... АБЕ Я НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛ. .... ТРЯБВА ДА СЪМ СИЛЕН ...![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Ми изпадала съм в подобна ситуация.Той е бил на почивка с приятели, много алкохол, не помни нищо, но му казали, че някаква му е правила свирка.Разказа ми самия той за случилото се после. Простих му разбира се, не ми направи впечатление дори.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не бих простила, защото дори най безобидна изневяра от рода на целувка, означава че на него нашата връзка му е доскучала .......
So free