- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневярата?
Не е задължително да означава товаНе бих простила, защото дори най безобидна изневяра от рода на целувка, означава че на него нашата връзка му е доскучала .......
Веднъж се случи така,че изневерих на приятеля ми макар че ни най-малко не ми беше омръзнал,защото той се държеше студено и имах чувството,че аз съм му омръзнала
В случая изневярата помогна за връзката ни,защото аз си възвърнах увереността че някой ме желае а той някакси си оправи държанието...
Ако не бях му изневерила сигурно щяхме да се разделим,защото ми беше супергадно от държанието му и щях да го скъсам
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
emi ako toi spi s nqkoq druga nai dobre e na otite6 pri neq i da i iznasili6 s vibrator 6te vidi6 kak nema da moje da ti izneverqva 6toto 6te ste si 3ka
Ако го обичам много силно, ако знам, че и той ме обича и се разкайва за грешката си, може да простя. Но сигурно повече никога няма да му имам доверие, нещата няма да са както преди.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mnou qsno znachi toi moje da mi izneverqva a az tai kato mnogo go obicham da mu se natiskam .. toi she si napravi ebasi vpechetlenieto za mene ,,. po dobre mu podari edna kotiq bonboni mersi Mm.. D:
Fuck you! Fuck you! Fuck you and fuck society too! Fuck you! Fuck you! Fuck you and fuck the world!
`Death`Whore`` е права...
Обаче чувствата определено няма да са същите, поне аз така го усещам и се познавам.
Зависиако прекалено много го обичам бих му простила...обаче ако се повтори...го режа веднага
а ако не ми пука за него и ми изневери директно му бия шута
![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
abe ako go obi4a6 prosti mu no ako go povtori napravo go zarqzvai![]()
Може и да не съм права, че ни бох простила, но продължавам да съм на същото мнение.
Има ли смисъл да простя, но да загубя доверие в него? Защо да бъда с човек и да се съмнявам постоянно дали не е с друга? След изневяра се губи доверие, уважение, честност, всичко чисто и прекрасно в една връзка. Дори и обичта се променя и вече не е същата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Oh samo kato si predstavq i se zadu6avam!Ami az...naistina zavisi kakva e iznevqrata!No vuv vseki slu4ai bih ostanala mnogo obidena!Abe ne ne ne !Sega kato si predstavq ne mislq,4e 6te moga da prostq,ujast!No moje bi ,ako nedai se Boje se slu4i 6te sum na drugo mnenie!AMA NE NE MOGA NE NE NE NE NE NE NE!![]()
![]()
Аз съм на мнение, че ако нещо стане веднъж ще се повтори и потети, така че не бих.
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
ako toi doide pri men i kaje 4e mi e izneveril i se razkaiva za storiloto se bih mu prostila ,no ako go povtori ili po lo6oto ako go sbaram-nikoga
зависи от много неща...но мисля ,че не бих простил.
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Зависи от човека...и от това дали съжалява за това..обаче ако много го харесвам бих простила с уговорката че втори път няма да простя
az ve4e edin pyt q prostih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
по принцип зависи, но не искам да знам..![]()
za mene iznevqra e kakto celuvka taka i sexa...ne moga da prostq za celuvka a za sex ne..ako shte proshtavam shte prostq kakvoto i da e...nz dali moga da prostq iznevqra..nqkoga si mislq che moga zashtoto acki mnogo si obicham moito pate,no ot dr stana nz ..i da mu prostq ve4e nishto nqma da e sashototo...nadqvam se da ne mi se sluchi tva zashototo zaradi iznevqra pr mi e zagubil momi4e i se e zaklel pred sebe si che nqma da napravi otnovo zashototo ve4e znae kakvo shte zagubi..takache se nadqvam tazi mu kletva da go darji veren a i lubovta mu kam men est![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
тъпото на хората е че ако се измъкнат веднъж с нещо си мислят че могат да го повторят
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
zavisi neot iznevqrata ot broq
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Това е много относително.
При мен преди време се случи следното - първо приятелят ми ми изневери- простих му...и не се разделихме...след време обаче така се завъртяха нещата,че и аз му изневерих...макар и много трудно той успя да ми прости...но в началото ми натякваше много.Съответно неговата изневяра не се помнеше,ама моята...Но до някъде мога да твърдя,че нас изневярата ни сплоти...НО с помоща на други фактори,за които не ми се говори се разделихме...
Та мисълта ми е следната,всичко си е до човека...до характера...и както много пъти съм казвала - Въпрос на гледна точка!
A qui
НЕ,стига да е станало неволно,някоя да му се е нахвърлила,той да е бил пиян,тогава може би,ина4е НЕ![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ф НИКАКАВ СЛУЧАЙ![]()
КОЙТО ГО НАПРАВИ ЖЕДНЪЖ МОЖЕ ПАК ДА ГО НАПРАВИ..
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ninsy
![]()
Не бих простила,колкото и да обичам.Не мога да си позволя да се унижа по този начин първо пред себе си,а после и пред него.Освен това,когато покажеш на един човек,че номерът му минава,нищо не му пречи да го повтори и даже потрети.Да не говорим за загубата на доверие и как после винаги ще си вадите кирливите ризи при най-малкия спор.Изобщо за мен има ли изневяра-връзката е приключила.
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)