- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневярата?
Досега не ми се е налагало, но мисля, че бих простила. Не трябва, но може би бих....![]()
Никога не бих простил! Няма никаква значение дали е била пияна, надрусана или каквото и да е. Каквито и да са ми чувствата, след такова нещо се слага край.
Bih prostila,ako obicham dostatachno silno dadeniq chovek..Lichno za men sexa ne e iznevqra..ako estestveno samata iznevqra se sastoi samo v sex..![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Не. Един път случи ли се, ще се повтори, а може би и потрети.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Незнам - това е един от въпросите , на които не бих могла да дам отговор ако нещата не са ми се случили. Така мога да мисля доста неща, но когато го усетиш на гърба си всичко е коренно различно - чувството, мислите. Мисля че ще ми е доста трудно да простя, но няма да е невъзможно ако го обичам наистина страшно много. И не не е нужно да се случи веднъж и да се повтори задължително - всеки прави грешки и трябва да му се даде шанс да ги поправи. Но случи ли се повече от веднъж то наистина ще си се повтаря винаги.
не
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Епа.. xAXhAHxxax
Ако аз изневеря тре'а да ми се прощава... иначе просто забравя за случая..показвам и вратата и т'ва е..
Изневяра-може би
Лъжа-НИКОГА
Всичко зависи от човека и чувствата.Принципно не,но на бившия бих простила всичко.Все пак трябва да си велик човек ,за да извадиш ножа,забит ти от близак човек,с достойнство
![]()
Хммми сега си викам че не бих,но случили се и застана ли пред да сам с него или да несам хмммм тогава ще е съвсем различно има различни видове изневяра.....чесно казано с човека които сам сега не бих могъл някога да се раздела така че при изневяра може би бих простил въпреки че ще е МНОГО ТРУДНО но след изневярата връзката ще е мн крехка и само 1 глупост и може да се стигне до краи .
Така че предпочитам никога да не заставам пред въпроса да проста или не
![]()
![]()
Преди си мислех ,че мога!
Но сега усъзнах ,че никога няма да мога да простя изневяра.![]()
Много зависи от много неща. Първа изневяра най-вероятно бих простила, но ако се повтори - не. И ако е било само една целувка, една нощ съм по-сколнна да простя, отколкото ако е цяла странична връзка - това вече не може да се обясни с напиване или някакво временно настроение, което може и да не се повтори. Както някой беше казал, "правя разлика между изневяра и невярност. Изневярата се отнася до тялото, а неверността - до душата."
Гласувах с да, защото ако имам приятел които не само аз обичам, но и той мен..дори да се случи изневяра... под формата на физически контакт, както е най-често.. бих му я простила, за което се надявам че ще сии вземе поука... общо взето няма да е прятно но пък защо да не му дам още 1 шанс... които ако пак прецака, аз ще го оставя
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Много зависи каква ще е изневяратаАз гласувах,че ако го обичам много ще простя и е така.В момента имам приятел от 1 година и 3 месеца и не съжалявам,че преди време му простих (преди доста време беше).Помислих върху думите му и реших,че понякога човек се оплита,и той самия не знае какво прави,пък и всеки има право на 2-и шанс,той получи своя,и не се е провалил.
Не съжалявам,общо взето-бих простила!Но ако е секс или нещо по-сериозно - НЕ!!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ами аз не бих простила а дори ако простя то с връзката ще е свършено т.е няма да има никакво доверие и т.н![]()
Незнам дали съм писала и преди в темата... но в момента не бих простила. И не става дума само за изневяра. В момента не бих направила нито един компромис за никого!
Предполагам,че не но"Никога не казвай никога"
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
ako toi si priznae a ne da go razbera ot drug bih prostila oba4e da go 4uq ot dr....trudna rabota
Абе всички не прощавате..или прощавате веднъж..или кулминацията..Вашия приятел ниииииикога не би ви изневерил..айде бе.. ;/
Но като ви бодне меца у гъзеца (извинявам се за израза) прощавате, от немай накъде..
Аз незнам колко пъти съм го правила..3 или 4 пъти простих за неща видени от мен, пък колко ли още не съм видяла, но и за тях съм простила.. ;]
И не го правя защото е човешко да се греши, и велико да се прощава..просто не очаквам, че може да имам верен човек до себе си..пък и това което немога да дам (секс) предпочитам да го намери при някоя к*рва за една нощ..отколкото да се откажа от цялата връзка, при това по моя вина..че не задоволявам изцяло човека който обичам.
Това е..и накрая обобщено..да прощавам и бих прощавала и за напред..
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618